Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Light 7,5 kg
Thursday, 22 February 2024

Prins ProCare Light 7,5 kg

43,950 - 85,900
Bestel nu direct voor € 43,95

Prins ProCare Light hondenvoer is voor honden vanaf 18 maanden die (een neiging tot) overgewicht hebben. Prins ProCare Light hondenvoer: * Ondersteunt verantwoord afvallen * Bevat een laag vetgehalte en toegevoegde voedingsvezels * Helpt een optimale conditie te behouden tijdens het afvallen (Brekz.nl)

ProCare light is een hoogwaardige voeding geschikt voor honden met overgewicht die verantwoord moeten afvallen. Alle voedingselementen zijn in de juiste verhoudingen in de voeding aanwezig om de hond in optimale conditie te houden. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins Procare Light Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 7.5 kg direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor honden met overgewicht van Prins ProCare Overgewicht is een serieus probleem bij honden, een te zware hond kan veel gezondheidsproblemen krijgen die je met een lichter gewicht kan voorkomen. Prins ProCare Light Low Calorie is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor volwassen honden vanaf 18 maanden oud van (middel)grote rassen met overgewicht. Let op: Aanbevolen gebruiksduur is totdat het gewenste lichaamsgewicht is bereikt of in eerste instantie niet langer dan 6 maanden. Niet geschikt voor drachtige, zogende en opgroeiende honden. Kenmerken van Light Low Calorie Light Low Calorie is geschikt voor te zware honden. Een laag vetgehalte en extra voedingsvezels helpen je hond met overgewicht op een verantwoorde manier af te vallen. Zo zorgen de vezels voor een verzadigd gevoel. Het toevoegen van L-carnitine stimuleert de vetstofwisseling. Om de spieren te ondersteunen zijn kip en kalkoen toegevoegd, beide rijk aan eiwitten die bijdragen aan de groei en instandhouding van de spiermassa. Ook zorgen de eiwitten voor een goede conditie van de spieren. De balans in de voedingsstoffen zal er voor zorgen dat jouw hond in optimale conditie blijft tijdens het afvallen. Waarom Prins ProCare? * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Light Low Calorie is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Prins ProCare Light Low Calorie is verkrijgbaar in 3 kg en 7,5 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins Hondenvoer ProCare LightProCare Light Low calorie is een geperste voeding voor honden met overgewicht vanaf 18 maanden. Door een laag vetgehalte en de toevoeging van voedingsvezels helpt deze volledige voeding je hond op een verantwoorde manier af te vallen. De balans in voedingselementen zorgt ervoor dat jouw hond in optimale conditie blijft gedurende de afvalperiode. * 100% Natuurlijk product * Voedingsvezels als FOS zorgen voor een goede vertering en evenwichtige darmflora. * Een laag vetgehalte en extra voedingsvezels helpen uw hond met overgewicht op een verantwoorde manier af te vallen. L-carnitine stimuleert daarnaast de vetverbranding. * Extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen de hond tijdens het afvallen. (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8713595070458
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins ProCare Light hondenvoer 7,5 kg
€ 43,95
Prins - ProCare - Light Low Calorie
€ 43,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Light - 7.5 KG
€ 43,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Light Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 7.5 kg
€ 43,95
Prins ProCare Light Hondenvoer 7,5 kg
€ 43,95