Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Light 3 kg
zaterdag, 29 januari 2022
Prins ProCare Light 3 kg

Prins ProCare Light 3 kg

15,95 - 22,20
Bestel nu direct voor € 18,25

ProCare light is een hoogwaardige voeding geschikt voor honden met overgewicht die verantwoord moeten afvallen. Alle voedingselementen zijn in de juiste verhoudingen in de voeding aanwezig om de hond in optimale conditie te houden. (Dierenwinkelxl.nl)

Procare light is een hoogwaardige voeding geschikt voor honden met overgewicht die verantwoord moeten afvallen. een laag vet en energiegehalte zorgen ervoor dat de hond weer het gewenste gewicht bereikt. het verhoogde vezelgehalte vermindert het gevoel van honger tussen de maaltijden door. de toevoeging van l-carnitine zorgt voor een optimale vetverbranding. alle noodzakelijke voedingselementen zijn in de juiste verhoudingen aanwezig om de hond in optimale conditie te houden tijdens de afvalperiode. procare light wordt gevoerd op streefgewicht, dit is de dagelijkse portie die vermeld staat bij het gewicht dat de hond moet gaan wegen. tijdens het afvallen mag de hond beslist niet worden bijgevoerd. als het gewenste gewicht bereikt is, kun je overgaan op een passende voeding binnen het procare assortiment. procare light is bijzonder geschikt voor honden met overgewicht vanaf 18 maanden. let op: procare light dient niet langer dan 6 maanden gevoerd te worden. deze voeding is niet geschikt voor drachtige teven. (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Light Low Calorie 3 kgProCare Light Low calorie is een geperste voeding voor honden met overgewicht vanaf 18 maanden. Door een laag vetgehalte en de toevoeging van voedingsvezels helpt deze volledige voeding jouw hond op een verantwoorde manier af te vallen. De balans in voedingselementen zorgt ervoor dat jouw hond in optimale conditie blijft gedurende de afvalperiode. * 100% Natuurlijk product * Voedingsvezels als FOS zorgen voor een goede vertering en evenwichtige darmflora. * Een laag vetgehalte en extra voedingsvezels helpen jouw hond met overgewicht op een verantwoorde manier af te vallen. L-carnitine stimuleert daarnaast de vetverbranding. * Extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen de hond tijdens het afvallen. (Plein.nl)

Prins ProCare Light Low Calorie is een speciaal samengestelde voeding met geperste brokken voor honden vanaf 18 maanden oud met overgewicht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595070465
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare - Light Low Calorie
€ 18,25
Prins - ProCare - Light Low Calorie bestellen
PRI PC LIGHT LOW CALORIE 3KG N 00001
€ 19,94
PRI PC LIGHT LOW CALORIE 3KG N 00001 bestellen
Prins ProCare Light Low Calorie 3 kg
€ 22,15
Prins ProCare Light Low Calorie 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Light Low Calorie - 3 kg
€ 22,20
Prins ProCare Light Low Calorie - 3 kg bestellen
Prins Procare Light - Hondenvoer - 3 kg
€ 22,20
Prins Procare Light - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Light - Hondenvoer - 3 kg
€ 22,20
Prins Procare Light - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: