Prins ProCare Dieet Huid & Darm Hypoallergeen 3 kg

Prins ProCare Dieet Huid & Darm Hypoallergeen 3 kg

18,95 - 27,35
Bestel nu direct voor € 18,95

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Prins Procare Dieet Huid & Darm is ontwikkeld voor honden met voedselovergevoeligheid en/of voor ondersteuning van maagdarmproblemen. De voeding is hypoallergeen, waardoor de kans op een overgevoeligheidsreactie wordt verminderd.. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins Procare Dieet Huid & Darm Hypoallergeen hondenvoer is speciaal voer voor volwassen honden met maag-, huid- of vachtproblemen als gevolg van voedselovergevoeligheid.  * Helpt de kans op allergische reacties verkleinen * Speciaal geselecteerde eiwitbronnen * Goed verteerbaar (Brekz.nl)

Prins ProCare Dieet Huid&Darm HypoallergeenProCare Veterinary Diet Huid&Darm Hypoallergeen is een geperste dieetvoeding voor volwassen honden met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of maag-darmproblemen. Deze volledige dieetvoeding verbetert de conditie van de gevoelige huid en draagt bij aan een evenwichtige darmflora. * Hypoallergeen. Geselecteerde eiwitbronnen als eend (25%) verminderen de kans op een overgevoeligheidsreactie * Goede darmflora. Voedingsvezels als Manno-Oligo-Saccharide (MOS) en Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora * Omega 3-vetzuren. Met omega 3-vetzuren om de conditie van de gevoelige huid te verbeteren en weer te zorgen voor een glanzende vacht (Plein.nl)

Prins Procare Huid & Darm Hypo - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Geen voedselintoleranties meer met Prins Voor honden met een gevoelige huid en maagdarmkanaal is het belangrijk dat ze de juiste voeding krijgen waarvan ze geen voedselovergevoeligheidsreactie krijgen. Prins ProCare Veterinary Diet Huid & Darm Hypoallergeen is een 100% natuurlijke, krokante dieetvoeding voor honden met huid- en/of darmproblemen. Kenmerken van Huid & Darm Deze dieetvoeding is speciaal gemaakt voor volwassen honden die last hebben van een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of maagdarmproblemen. De brokken bevatten dan ook eiwitten afkomstig van één dierlijke bron (eend), wat de kans op een voedselovergevoeligheidsreactie vermindert. De ingrediënten - zoals MOS, FOS en omega 3-vetzuren - zijn zorgvuldig uitgezocht en dragen bij aan een evenwichtige darmflora en een verbeterde conditie van de gevoelige huid. Het doel van deze voeding is het verminderen van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen, dankzij de speciaal geselecteerde eiwitten en koolhydraten. Geef de voeding in principe voor 3 tot 8 weken. Als de intolerantieverschijnselen verdwijnen, kan je de brok onbeperkt voeren. Het is aan te raden om voor gebruik of verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. De dieetvoedingen van Prins zijn wetenschappelijk onderbouwd samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten. Deze brokken zijn veilig langdurig te gebruiken en hebben een uitstekende verteerbaarheid en smakelijkheid. Zoals bij alle Prins producten, zijn ook deze producten 100% natuurlijk, proefdiervrij en wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Geperste brok Huid & Darm is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Wil je liever een krokante brok? Kies dan voor Prins ProCare Croque Veterinary Diet Skin & Intestinal Hypoallergenic. Prins ProCare Veterinary Diet Huid & Darm Hypoallergeen is verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Huid & Darm Hypoallergeen is een geperste brokvoeding met als eiwitbron eend. Dit vermindert de kans op overgevoeligheidsreacties. Het bevat tevens prebiotica voor een goede darmflora en omega-3 vetzuren voor een gezonde huid. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595820466
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Geen titel
€ 22,94
Geen titel bestellen
Prins - Dieet Huid & Darm
€ 23,25
Prins - Dieet Huid & Darm bestellen
Prins Procare Dieet Huid & Darm Hypoallergeen hondenvoer 3 kg
€ 26,20
Prins Procare Dieet Huid & Darm Hypoallergeen hondenvoer 3 kg bestellen
Prins ProCare Diet Huid&Darm Hypoallergeen Hondenvoer 3 kg
€ 27,15
Prins ProCare Diet Huid&Darm Hypoallergeen Hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Huid & Darm Hypo - Hondenvoer - 3 kg
€ 27,24
Prins Procare Huid & Darm Hypo - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Huid & Darm Hypoallergeen - 3 kg
€ 27,35
Prins ProCare Huid & Darm Hypoallergeen - 3 kg bestellen
ProCare Huid & Darm Hypoallergeen - Hondenvoer - 3 kg
€ 27,35
ProCare Huid  &  Darm Hypoallergeen - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
ProCare Huid & Darm Hypoallergeen - Hondenvoer - 3 kg
€ 27,35
ProCare Huid  &  Darm Hypoallergeen - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: