Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Dental Kat 3 kg
dinsdag, 06 december 2022
Royal Canin Dental Kat 3 kg

Royal Canin Dental Kat 3 kg

35,50 - 37,25
Bestel nu direct voor € 35,50

Royal Canin Veterinary Diet Dental - Kattenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding die de tanden verzorgt Voor katten is het erg belangrijk dat hun tanden goed schoon blijven. Tandsteen en tandplak zijn vervelende aandoeningen en gebrekkig onderhoud kan erin resulteren dat er tanden moeten worden getrokken. Dental van Royal Canin Veterinary Diet zorgt er met zijn speciale structuur, formaat en vorm van de brokken voor dat alle kiezen en tanden tijdens het kauwen goed worden gereinigd. Royal Canin Veterinary Diet Dental is te verkrijgen 1,5 kg en 3 kg zak. Sterke tanden voor iedere kat Net als dat wij mensen dagelijks onze tanden poetsen, zouden onze katten dat eigenlijk ook moeten doen. De grootte, textuur en vorm van de brok stimuleert het kauwen waardoor het gebit wordt gereinigd en tandplak en tandsteen worden verwijderd. Deze voeding is daarnaast ook een complete en evenwichtige maaltijd die je kat voorziet in al zijn voedingsbehoeften, zoals bescherming van de huid en het lichaam en ondersteuning van de blaas en het spijsverteringsstelsel. De vorming van haarballen wordt beperkt dankzij een speciale combinatie van vezels. Om het gebit van je kat zo goed mogelijk te ondersteunen, is het ook aan te raden om regelmatig de tanden te poetsen, in combinatie met het geven van deze Dental voeding. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Dagelijkse gebitsverzorging * Het voorkomen van een stinkende adem * Het beperken van tandplak en tandsteen * Bevordering van de spijsvertering * Vermindering van haarballen * Vergroten van het urinevolume Deze voeding mag niet gebruikt worden bij: * Hartaandoening * Hoge bloeddruk Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Samenstelling Rijst, maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, tarwegluten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, visolie, mineralen, gist, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, extracten uit groene thee (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn. Nutritionele analyse Ruw eiwit: 29.00 %, Ruw vet: 15.00 %, Ruwe as: 6.40 %, Ruwe celstof: 5.50 %. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Expert Diet Dental kattenvoer is een speciaal dieetvoer voor katten die het gebit extra verzorgd. * Hoogwaardig gezondheidsvoer * Helpt tandsteenvorming beperken * Bevordert spijsvertering (Brekz.nl)

Kattenvoer voor een gezond gebit van volwassen katten. Royal Canin Dental Kat is smakelijk kattenvoer met een gebitsverzorgende werking voor katten ter beperking van tandplak en tandsteen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550783927
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Dental - Kattenvoer - 3 kg
€ 35,50
Royal Canin Dental - Kattenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dental - Kattenvoer - 3 kg
€ 35,50
Royal Canin Dental - Kattenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Dental - Kattenvoer - 3 kg
€ 35,50
Royal Canin Veterinary Diet Dental - Kattenvoer - 3 kg bestellen
Royal Canin Expert Diet Dental kattenvoer 3 kg
€ 37,25
Royal Canin Expert Diet Dental kattenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dental kat - 3 kg
€ 39,45
Royal Canin Dental kat - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: