Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Dental Kat 3 kg
Saturday, 27 April 2024

Royal Canin Dental Kat 3 kg

38,950 - 148,750
Bestel nu direct voor € 38,95

Royal Canin Expert Dental kattenvoer is een speciaal dieetvoer voor katten die het gebit extra verzorgd. * Hoogwaardig gezondheidsvoer * Helpt tandsteenvorming beperken * Bevordert spijsvertering (Brekz.nl)

Royal Canin Dental Kat Royal Canin Dental Kat is speciaal kattenvoer dat bijdraagt aan de gebitsverzorging van jouw kat. Door de speciale vorm, samenstelling en textuur van de brok, worden de tanden van jouw kat gereinigd tijdens het kauwen. Daarnaast zorgt de speciale combinatie van vezels ervoor dat de uitscheiding van haren bevorderd wordt. Zo wordt ook de vorming van haarballen beperkt. Dit kattenvoer heeft verder een ondersteunende werking op de spijsvertering en darmflora. Zo kan de kwaliteit van de ontlasting verbeterd worden. Tot slot draagt dit voer voor katten bij aan het voorkomen van struviet- en calciumoxalaatstenen. Dit wordt bereikt door het verdunnen van de urine en het ondersteunen van de urinewegen. Eigenschappen Bevordert de spijsvertering Vermindert de vorming van haarballen Beperkt de vorming van tandsteen Vermindert de kans op een slechte adem Vergroot het urinevolume Niet te gebruiken bij: Katten met een hartaandoening en een hoge bloeddruk. Inhoud 1,5 of (2x) 3 kg Samenstelling Tarwegluten*, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, dierlijke vetten, tarwemeel, plantaardige vezels, maïsmeel, bietenpulp, mineralen, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, visolie, fructo-oligosacchariden, psylliumschil en psylliumzaden (0,50%), sojaolie, hydrolysaat van gist (bron van manno-oligosacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 29,0%, Ruw vet: 15,0%, Ruwe as: 6,4%, Ruwe celstof: 5,4%, Calcium: 0,85%, Fosfor: 0,65%, Natrium: 0,65%, Kalium: 0,65%, Zwavel: 0,8%, Chloride: 1,13%, Magnesium: 0,07%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 25.500IE, Vitamine D3: 795IE, IJzer (3b103): 45mg, Jodium (3b201, 3b202): 4,5mg, Koper (3b405, 3b406): 14mg, Mangaan (3b502, 3b504): 58mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 137mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,08mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 5g - Conserveermiddelen - Antioxidanten. (Medpets.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Dental - Kattenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding voor een gezond gebit Voor katten is het erg belangrijk dat hun tanden goed schoon blijven. Tandsteen en tandplak zijn vervelende aandoeningen en gebrekkig onderhoud kan erin resulteren dat er tanden moeten worden getrokken. Royal Canin Dental zorgt er met zijn speciale structuur, formaat en vorm van de brokken voor dat alle kiezen en tanden tijdens het kauwen goed worden gereinigd. Sterke tanden voor iedere kat Net als dat wij mensen dagelijks onze tanden poetsen, zouden onze katten dat eigenlijk ook moeten doen. De grootte, textuur en vorm van de brok stimuleren het kauwen waardoor het gebit wordt gereinigd en tandplak en tandsteen worden verwijderd. De brok breekt pas in stukken als de tand tot diep in de brok is doorgedrongen. De vorming van haarballen wordt beperkt dankzij een speciale vezelmix met onder andere psyllium. Deze mix zorgt ervoor dat ingeslikte haren via de ontlasting het lichaam verlaten, zo wordt de vorming van haarballen verminderd. Om het gebit van je kat zo goed mogelijk te ondersteunen, is het ook aan te raden om regelmatig de tanden te poetsen, in combinatie met het geven van deze Dental-voeding. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Dagelijkse gebitsverzorging * Het voorkomen van een stinkende adem * Het beperken van tandplak en tandsteen * Bevordering van de spijsvertering * Vermindering van haarballen * Vergroten van het urinevolume Deze voeding mag niet gebruikt worden bij: * Hartaandoening * Hoge bloeddruk Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Als je kat last heeft van gevoeligheden in de mondholte is droogvoer met speciale brokken een goede keuze. Royal Canin Expert Dental Cat is een dieet kattenvoer dat de mondhygiëne van je huisdier optimaal kan ondersteunen. De brokken van Royal Canin Expert Dental Cat kunnen dankzij hun bijzondere eigenschappen de mechanische tandsteenverwijdering imiteren en zo bijdragen aan een optimale tandhygiëne. Daarnaast bevat het voer calciumvangers om het risico op tandsteen te verminderen. Niet in de laatste plaats is het dieetvoer voorzien van een afgestemde vezelmix om ingeslikt haar te verwijderen. Algemene informatie: Vraag advies aan je dierenarts voordat je deze voeding gebruikt of de voedingsperiode verlengt. Wanneer je jouw kat veterinaire voeding geeft, moet je regelmatig je dierenarts raadplegen voor controles. Als de gezondheid van je kat verslechtert, vraag dan onmiddellijk advies aan een dierenarts. Royal Canin Expert Dental Cat in één oogopslag: Compleet dieetvoer voor katten ter vermindering van terugkerende struvietstenen Optimale pH-waarde van de urine: met urineonverzadigende of metastabiliserende eigenschappen met betrekking tot struviet en/of met urineverzurende eigenschappen Aangepast magnesiumgehalte Draagt bij aan de mondhygiëne: speciale vorm, grootte en textuur van de brokken, het borstel-effect kan bijdragen aan het verwijderen van tandsteen Calciumvangers: kunnen het risico op tandsteen verminderen Urineverdunning: een groter urinevolume kan het risico op struvietstenen verlagen Verteringszekerheid: hoog verteerbare eiwitten kunnen bijdragen aan een optimale spijsvertering Regulatie van haarballen: speciale vezelcombinatie kan de verwijdering van ingeslikt haar bevorderen (Zooplus.nl)







Categorie
EAN(s)
3182550783927
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Expert Dental kattenvoer 3 kg
€ 38,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dental - Kattenvoer - 3 kg
€ 39,00
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dental kat (DSO 29) 3 kg
€ 42,50
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Dental - Kattenvoer - 3 kg
€ 43,35
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Expert Dental Cat Kattenvoer - 3 kg
€ 43,49