Royal Canin Golden Retriever 25 Adult 12 kg

Royal Canin Golden Retriever 25 Adult 12 kg

52,99 - 59,95
Bestel nu direct voor € 52,99

Royal Canin Golden Retriever Adult bevat de Omega-3 vetzuren EPA en DHA en bernagieolie. Deze helpen de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen en helpen daarmee de gezondheid van huid en vacht te behouden. De specifieke voedingsstoffen in Royal Canin Golden Retriever Adult helpen een goede hartfunctie te ondersteunen. Verrijkt met taurine en EPA DHA. Royal Canin Golden Retriever Adult heeft een aangepast caloriegehalte en helpt het ideale gewicht van jouw Golden Retriever te behouden. Daarnaast zijn de brokken exclusief ontworpen voor de Golden Retriever. De vorm en grootte van deze brokken zijn specifiek aangepast om te voldoen aan de voorkeuren en behoeften van dit ras. Royal Canin Golden Retriever Adult in één oogopslag: Compleet voer voor Golden Retrievers vanaf de leeftijd van 15 maanden Afgestemd op de voedingsbehoeften van dit ras Speciale voedingsstoffen: kunnen de gezondheid en het welzijn ondersteunen Rijk aan omega-3-vetzuren (EPA en DHA): kan helpen bij de barrièrefunctie van de huid, die op zijn beurt de huid- en vachtkwaliteit van jouw hond kan verbeteren Taurine: kan een gezonde hartfunctie bevorderen Hoogwaardige eiwitten: zeer verteerbaar, met hoge biologische waarde, geweldige acceptatie De brokken zijn exclusief ontworpen om Golden Retrievers te helpen met hun voedselinname en kauwen te vergemakkelijken. Droog- en natvoer kunnen worden gecombineerd. Het droogvoer bevat een hoge voedingsstofconcentratie, kan de tandgezondheid ondersteunen en positieve gezondheidsresultaten bevorderen. Het natvoer heeft van nature een hoger vochtgehalte en kan daardoor de gezondheid van de urinewegen én een ideaal gewicht ondersteunen. Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Meer informatie over het natvoer is te vinden via de volgende link: Royal Canin Maxi Adult (Zooplus.nl)

Royal Canin Adult Golden Retriever hondenvoer is een rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Golden Retriever vanaf 15 maanden. Royal Adult Canin Golden Retriever hondenvoer helpt voor: * Een optimale spijsvertering * Een juiste ondersteuning van de hartspier * Een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Royal Canin Golden Retriever Adult - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Golden Retriever Elk hondenras heeft zijn unieke behoeften. Daarom is de voeding die jij je volwassen Golden Retriever voorzet van belang. Je hond heeft een complete en uitgebalanceerde voeding nodig die voldoet aan zijn voedingsbehoeften. Royal Canin Golden Retriever Adult is geschikt voor Golden Retrievers vanaf een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je Golden Retriever in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding De juiste voeding kan de mooie lange en dikke vacht van je Golden Retriever helpen te ondersteunen. Daarom bevat Royal Canin Golden Retriever Adult de Omega 3-vetzuren EPA en DHA en bernagieolie. Deze helpen de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen en helpen daarmee de gezondheid van huid en vacht te behouden. De specifieke voedingsstoffen helpen een goede hartfunctie te ondersteunen. Verrijkt met taurine en EPA en DHA. Deze voeding heeft een aangepast caloriegehalte en helpt het ideale gewicht van je Golden Retriever te behouden. Dit is vooral van belang als jouw Golden Retriever is gecastreerd of gesteriliseerd, aangezien deze honden de neiging hebben in gewicht aan te komen doordat hun activiteitsniveau is afgenomen. Daarnaast zijn de brokken van Royal Canin Golden Retriever Adult exclusief ontworpen voor de Golden Retriever. De vorm en grootte van deze brokken zijn specifiek aangepast om te voldoen aan de voorkeuren en behoeften van dit ras. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Golden Retriever Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Golden Retriever Adult is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Voor Golden Retrievers vanaf 15 maanden De Golden Retriever zit vol energie en geeft zich altijd voor 100%. Hij is lief, aanhankelijk en geduldig. Door zijn rustige karakter is hij ideaal gezelschap voor kinderen. Hij is... (Dierenwinkelxl.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Golden Retriever vanaf 15 maanden.Heeft jouw Golden Retriever een ideaal lichaamsgewicht? De Royal Canin Golden Retriever Adult is speciaal samengesteld zodat het aan alle voedingsbehoeften van een Golden Retriever kan voldoen. De brokgrootte is speciaal afgestemd op de kaakgrootte van dit hondenras. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550743440
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Retriever Adult Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 52,99
12kg Retriever Adult Royal Canin Breed Hondenvoer bestellen
Royal Canin Adult Golden Retriever hondenvoer 12 kg
€ 53,95
Royal Canin Adult Golden Retriever hondenvoer 12 kg bestellen
Royal Canin Dog Golden Retriever 25 12kg
€ 54,95
Royal Canin Dog Golden Retriever 25 12kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dog Golden Retriever 25 12kg
€ 54,95
Royal Canin Dog Golden Retriever 25 12kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Golden Retriever Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 54,95
Royal Canin Golden Retriever Adult - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Royal Canin - Golden Retriever Adult
€ 55,99
Royal Canin - Golden Retriever Adult bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Golden Retriever Adult - 12 kg
€ 59,95
Royal Canin Golden Retriever Adult - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: