Royal Canin Golden Retriever 25 Adult 12 kg

60,990 - 123,950
Bestel nu direct voor € 60,99

De Golden Retriever is een uitzonderlijk lieve, vriendelijke en vertrouwensvolle hond. En zo uniek als je viervoeter is, moet zijn voeding dat ook zijn. Alle Royal Canin producten ondergaan daarom een uitgebreide kwaliteitscontrole om een optimale voedingskwaliteit te garanderen en om te voldoen aan de individuele voedingsbehoeften en levensstijl van uw hond. Voedingsmiddelen in de Breed Health Nutrition Range worden gekenmerkt door hoogwaardige eiwitten en een uitgebalanceerd voedingsprofiel. Bovendien zijn de grootte, vorm en textuur van de droogvoerbrokken afgestemd op het betreffende hondenras. Royal Canin Golden Retriever Adult in één oogopslag: Compleetvoer voor Golden Retrievers vanaf 15 maanden Afgestemd op de voedingsbehoeften van dit ras Speciale voedingsstoffen: kunnen de gezondheid en het welzijn ondersteunen Rijk aan omega-3 vetzuren (EPA en DHA): kunnen de barrièrefunctie van de huid ondersteunen, wat weer een positief effect kan hebben op de kwaliteit van de huid en vacht van je hond Taurine: kan een gezonde hartfunctie bevorderen Hoogwaardige eiwitten: zeer goed verteerbaar, met hoge biologische waarde, hoge acceptatie De droogvoerbrokken zijn exclusief ontwikkeld om het Golden Retrievers met hun rechte snuit en schaargebit makkelijker te maken hun eten op te pakken en te kauwen. Droog- en natvoer kunnen met elkaar gecombineerd worden. Het droogvoer bevat een hoge concentratie voedingsstoffen, kan de gezondheid van het gebit ondersteunen en positieve gezondheidsresultaten bevorderen. Het natvoer heeft van nature een hoger vochtgehalte en kan daarom de gezondheid van de urinewegen en een ideaal gewicht ondersteunen. Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Meer informatie over het natvoer is te vinden via de volgende link: Royal Canin Maxi Adult (Zooplus.nl)

Royal Canin Adult Golden Retriever hondenvoer is een rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Golden Retriever vanaf 15 maanden. Royal Adult Canin Golden Retriever hondenvoer helpt voor: * Een optimale spijsvertering * Een juiste ondersteuning van de hartspier * Een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Royal Canin Golden Retriever Adult - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Golden Retriever Elk hondenras heeft zijn unieke behoeften. Daarom is de voeding die jij je volwassen Golden Retriever voorzet van belang. Je hond heeft een complete en uitgebalanceerde voeding nodig die voldoet aan zijn voedingsbehoeften. Royal Canin Golden Retriever Adult is geschikt voor Golden Retrievers vanaf een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je Golden Retriever in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding De juiste voeding kan de mooie lange en dikke vacht van je Golden Retriever helpen te ondersteunen. Daarom bevat Royal Canin Golden Retriever Adult de Omega 3-vetzuren EPA en DHA en bernagieolie. Deze helpen de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen en helpen daarmee de gezondheid van huid en vacht te behouden. De specifieke voedingsstoffen helpen een goede hartfunctie te ondersteunen. Verrijkt met taurine en EPA en DHA. Deze voeding heeft een aangepast caloriegehalte en helpt het ideale gewicht van je Golden Retriever te behouden. Dit is vooral van belang als jouw Golden Retriever is gecastreerd of gesteriliseerd, aangezien deze honden de neiging hebben in gewicht aan te komen doordat hun activiteitsniveau is afgenomen. Daarnaast zijn de brokken van Royal Canin Golden Retriever Adult exclusief ontworpen voor de Golden Retriever. De vorm en grootte van deze brokken zijn specifiek aangepast om te voldoen aan de voorkeuren en behoeften van dit ras. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Golden Retriever Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Golden Retriever Adult is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Voor Golden Retrievers vanaf 15 maanden De Golden Retriever zit vol energie en geeft zich altijd voor 100%. Hij is lief, aanhankelijk en geduldig. Door zijn rustige karakter is hij ideaal gezelschap voor kinderen. Hij is... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Golden Retriever Adult Golden Retrievers kenmerken zich aan hun prachtige lichtblonde of donkere vacht. Ook staan ze bekend om hun gezelschap en het trouw zijn aan het baasje. Speciaal voor de Golden Retriever is er de Golden Retriever Adult van Royal Canin. Deze uitgebalanceerde voeding draagt bij aan de hartfunctie, een gezonde huid en vacht en gewichtsbehoud. Zelfs de vorm van de brok is aangepast naar de kaakgrootte van Golden Retrievers. Eigenschappen Uitgebalanceerde voeding voor een Golden Retriever vanaf 15 maanden oud Draagt bij aan het ondersteunen van het hart De voeding bevat verschillende voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde vacht en huid. Dan kan jouw lichtblonde of donkergekleurde Golden Retriever mooi stralen! Draagt bij aan het behouden van het ideale lichaamsgewicht De brokgrootte is speciaal aangepast naar de kaakgrootte van de Golden Retriever Geschikt voor: Honden van het ras Golden Retriever die tenminste 15 maanden oud zijn. Smaak Gevogelte Inhoud 3 of 12 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, tarwe, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, visolie, mineralen, sojaolie, gedehydreerde tomaat (bron van lycopeen), psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), bernagieolie (0.1%), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 13%, ruwe as: 6%, ruwe celstof: 3,8%, ruw eiwit: 25%, EPA/DHA: 4,1 g. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 32000.00 IE/kg, vitamine D3: 900.00 IE/kg, E1 (ijzer): 45.00 mg/kg, E2 (jodium): 4.50 mg/kg, E4 (koper): 14.00 mg/kg, E5 (mangaan): 59.00 mg/kg, E6 (zink): 138.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.10 mg/kg. (Medpets.nl)



Categorie
EAN(s)
3182550743440
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Golden Retriever Adult Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 60,99
Royal Canin Adult Golden Retriever hondenvoer 12 kg
€ 63,25
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Golden Retriever 12 KG
€ 67,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Golden Retriever Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 67,95
Royal Canin - Golden Retriever Adult
€ 69,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Golden Retriever Adult - 12 kg
€ 71,70