Home > Kattenbakvulling > Biokat > Biokat's Micro Fresh 14 liter
zaterdag, 25 september 2021
Biokat's Micro Fresh 14 liter

Biokat's Micro Fresh 14 liter

9,09 - 10,99
Bestel nu direct voor € 9,49

Biokat's Micro Fresh kattengrit is een kattengrit met extra fijne kleikorrel en frisse zomergeur met een absorberend vermogen van 300%. * Extra vocht absorberend * Frisse zomergeur * Klontvormend (Brekz.nl)

Biokats kattenhouders biedt vanaf nu nieuw, extrafijn kattenbakzand aan: Biokats Micro Fresh Summerbreeze met heerlijk frisse zomergeur. Biokats Micro Fresh is zuinig in gebruik, 1 liter Biokats Micro Fresh neemt min. 3 liter vocht op. Daardoor is het nieuwe kattenbakzand van de firma Gimborn zeer economisch in gebruik en onmisbaar voor ieder, die graag wil besparen maar ook waarde aan kwaliteit hecht. Biokats Micro Fresh doorgaat, net zoals ieder ander Biokats kattengrit, strenge controles om de hoge kwaliteit te garanderen: daarom wordt alleen het beste Duitse ruwe klei voor de productie voor Micro Fresh gebruikt! Biokats Micro Fresh Kattenbakvulling in één oogopslag 1 liter Biokats Micro neemt minstens drie keer zo veel water op Extrafijn kattengrit Geurtjes worden op beste wijze effectief gebonden Bijna geheel stofvrij (99,8%) Een combinatie van verse bloemen en citrusvruchten voor een heerlijke zomergeur Productie is zeer milieuvriendelijk Grit van Duitse, hoge kwaliteit Het klei, dat voor de productie van Biokats wordt gebruikt, wordt voornamelijk in Beieren geteeld. Meer informatie over de milieuvriendelijke productie van het kattengrit van Biokats kunt u hier vinden: (Zooplus.nl)

Micro fresh 14l (Dierspecialist.nl)

Biokat's Micro Fresh - Kattenbakvulling - 14 l 13.3 kg direct bestellen in onze webshop! Extra fijne, klontvormende kattenbakvulling van natuurlijk klei Kattengrit moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor de kat, maar ook voor het baasje. Biokat's Micro Fresh is een kattenbakvulling die voor de kat fijn is om te gebruiken en die voor het baasje lekker ruikt en makkelijk schoon te maken is. Dit extra fijne kattengrit heeft een absorptievermogen van 300%! Daarnaast zijn de fijne korrels ook heel geschikt voor gevoelige kattenpootjes. Micro Fresh heeft een heerlijke zomergeur. Het grit heeft een hoge effectiviteit door vlakke klontvorming. 1 liter Micro Classic bindt tot 3 liter vloeistof. Daarnaast heeft dit kattengrit ook een uitstekende geurbinding zodat vieze luchtjes niet voor overlast kunnen zorgen. Je zult merken dat Micro Classic zorgt voor stabiele en vlakke klonten die je eenvoudig uit de kattenbak kunt verwijderen. De kattenbakvulling is tevens stofvrij. Duurzame productie Bij Biokat's wordt ook aan het milieu gedacht. Het grit bestaat uit 100% natuurlijke klei, afkomstig uit gecontroleerde open groeven. Tijdens de mijnbouw wordt er goed op toegezien dat flora en fauna niet worden aangetast. Na de ontginning worden alle bieden door Biokat's gehercultiveert zodat de natuur weer terugkeert. Biokat's Micro Fresh bevat 14 l. . Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064615677; 4002064613857
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokats - Micro Fresh 14ltr
€ 9,49
Biokats - Micro Fresh 14ltr bestellen
Biokat's Micro Fresh kattengrit 14 liter
€ 12,04
Biokat's Micro Fresh kattengrit 14 liter bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Micro Fresh Kattenbakvulling - 14 l
€ 12,18
Biokat's Micro Fresh Kattenbakvulling - 14 l bestellen
BIOKAT'S MICRO FRESH 14 L PAP
€ 13,98
BIOKAT'S MICRO FRESH 14 L PAP bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BIOKAT'S MICRO FRESH 14 L PAP
€ 13,98
BIOKAT'S MICRO FRESH 14 L PAP bestellen
BIOKATS MICRO FRESH PAPIER 14L 00001
€ 14,98
BIOKATS MICRO FRESH PAPIER 14L 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Micro Fresh - Kattenbakvulling - 14 l 13.3 kg
€ 15,93
Biokat's Micro Fresh - Kattenbakvulling - 14 l 13.3 kg bestellen
Bekijkt u ook: