Home > Hondenvoer > Orijen > Orijen Puppy Large 6 kg
maandag, 05 december 2022
Orijen Puppy Large 6 kg

Orijen Puppy Large 6 kg

49,45 - 59,50
Bestel nu direct voor € 49,45

Orijen Puppy Large Breed hondenvoer is premium droogvoer voor pups. Het is rijk aan vers vlees, vis en groente en bevat geen conserveringsmiddelen. * Natuurlijke, hoogwaardige voeding voor pups * Graanvrije voeding * Zonder kunstmatige toevoegingen (Brekz.nl)

Orijen Hondenvoer Whole Prey Puppy Large BreedOrijen Puppy Large Breed is speciaal gemaakt voor jouw pup van een groot ras. Het wordt bereidt met natuurlijke dierlijke eiwitten van scharrelkip en kalkoen, in het wild gevangen vis en scharreleieren. De ingrediënten worden dagelijks vers geleverd en verwerkt in voedende WholePrey™ verhoudingen. De voeding is beperkt in koolhydraten en glycemische waarde de ontwikkeling van alle pups bevorderd, inclusief die van jou.  * Speciaal voor puppy's * Bevordert de spierontwikkeling * 5 verschillende soorten gevogelte/vis (Plein.nl)

Orijen Whole Prey Puppy Large Breed Kip&Kalkoen - Hondenvoer - 6 kg direct bestellen in onze webshop! We bereiden ORIJEN PUPPY LARGE met natuurlijke dierlijke eiwitten van scharrelkip en kalkoen, in het wild gevangen vis en scharreleieren, dagelijks VERS geleverd in verzorgende WholePrey™ verhoudingen. Beperkt in koolhydraten en glycemische waarde bevorderd ORIJEN PUPPY LARGE de ontwikkeling van alle pups inclusief die van jou.. Alle Orijen voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Whole Prey Puppy Large Breed van Orijen is natuurlijke voeding voor grotere puppy's. De combinatie van vers vlees, verse vis en kleine hoeveelheden groenten, fruit en kruiden voorziet de jonge honden in hun natuurlijke behoefte aan proteïnerijk voedsel. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
64992181604
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Orijen Puppy Large hondenvoer 6 kg
€ 49,45
Orijen Puppy Large hondenvoer 6 kg bestellen
Orijen Puppy Large Breed
€ 54,95
Orijen Puppy Large Breed bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Puppy Large Breed
€ 54,95
Orijen Puppy Large Breed bestellen
Orijen - Puppy Large Breed
€ 55,99
Orijen - Puppy Large Breed bestellen
Orijen Hondenvoer Whole Prey Puppy Large Breed 6 kg
€ 59,35
Orijen Hondenvoer Whole Prey Puppy Large Breed 6 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Whole Prey Puppy Large Breed Kip&Kalkoen - Hondenvoer - 6 kg
€ 59,50
Orijen Whole Prey Puppy Large Breed Kip&Kalkoen - Hondenvoer - 6 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Puppy Large Breed Whole Prey - 6 kg
€ 63,30
Orijen Puppy Large Breed Whole Prey - 6 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: