Whiskas Temptations Kip / kaas Kattensnoep 60 gr

2,490 - 25,750
Bestel nu direct voor € 2,49

Whiskas Snack Temptations Kip - KaasTemptations met kip en kaas is een heerlijke snack voor je kat die bovendien gezond is. De smakelijke snack is krokant aan de buitenkant en heeft een onweerstaanbare zachte kern. De snacks zijn speciaal verpakt om ze lang vers te houden. * Rijk aan natuurlijke vitamine B * Stimuleert een mooie glanzende en gezonde vacht * Hersluitbare verpakking (Plein.nl)

Whiskas Temptations 60 g - Kattensnack - Kip&Kaas direct bestellen in onze webshop! Onweerstaanbare, knapperige snacks Je kat verdient het natuurlijk om af en toe een lekkere traktatie te krijgen. Het geven van een snoepje vind je kat niet alleen lekker, het versterkt ook nog eens de band tussen jullie beide. Whiskas Temptations zijn een heerlijk tussendoortje voor je vriendje. Verrukkelijke verwensnacks Tempations zijn - zoals de naam al zegt - onweerstaanbaar lekkere snacks voor je kat, verkrijgbaar in de smaken kip-kaas, rund-vlees, zeevruchten en zalm. Deze snoepjes hebben een krokante buitenkant en een zachte, smaakvolle binnenkant wat zorgt voor een mix van smaken en texturen. Je kat zal het heerlijk vinden om eerst door het krokante laagje heen te bijten om daarna van de zachte, smakelijke binnenkant te genieten. De snoepjes zijn verrijkt met vitamine A, D en E, zo zijn ze niet alleen lekker maar ook gezond. Whiskas Tempations zijn verpakt in een handig doosje waardoor de snoepje altijd vers blijven. De aanbevolen hoeveelheid is niet meer dan 12 stuks per dag. Whiskas Temptations bevat 60 g en is verkrijgbaar in de smaken kip-kaas, rund-vlees, zeevruchten en zalm. . Alle Whiskas voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Whiskas Temptations Kip & Kaas kattensnoep is onweerstaanbaar voor katten. De snoep is van buiten krokant met van binnen een heerlijke zachte vulling. Elk snoepje heeft de vorm van een kussentje. De heerlijke Kip/kaassmaak is speciaal geselecteerd voor katten. (Brekz.nl)

Whiskas Temptations is een speciale snack voor katten. Ze zullen dol zijn op de zachte, hartige kern bedekt met knapperige buitenkant. Whiskas Temptations zijn verpakt in folie waardoor de snack vers blijft. Whiskas Temptations zijn verkrijgbaar in verscheidene heerlijke smaken. Dit kostelijke lekkernijtje met een lekkere, knapperige buitenkant en een onweerstaanbare, sappige kern is een ideaal voedingssupplement voor katten. Whiskas Temptations als bijzondere kattensnack zijn bijzonder knapperig en ook nog gezond. Het extra aan gist levert natuurlijk B-vitamine, die uw kat voor een gezonde, glanzende vacht nodig heeft. Whiskas knapperige brokjes zijn de bijzondere smaakbelevenis voor alle katten. Whiskas Temptations zijn te verkrijgen in de volgende smaken: Kip Kaas Zalm Kalkoen Rund (Zooplus.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
5998749108550
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Whiskas - Temptations
€ 2,49
Whiskas Snack Temptations Kip - Kaas 60 gr
€ 7,31
Thuiswinkel Waarborg
Whiskas Temptations 60 g - Kattensnack - Kip&Kaas
€ 7,48
Whiskas Temptations met kip & kaas kattensnoep Per 5
€ 16,44
Thuiswinkel Waarborg
8x60g Temptations Kip & kaas Whiskas Kattensnacks
€ 23,68