Home > Kattenvoer > Iams > Iams Kitten & Junior Kip 10 kg
Saturday, 27 July 2024

Iams Kitten & Junior Kip 10 kg

28,340 - 78,490
Bestel nu direct voor € 28,34

Als je kat oud is of een gevoelige spijsvertering heeft, kan IAMS for Vitality Sensitive Digestion Adult Senior met kalkoen perfect voorzien in haar speciale voedingsbehoeften: de hoofdingrediënten zijn kip en smaakvolle kalkoen, waarbij het aandeel dierlijk eiwit in het totale eiwitgehalte bijzonder hoog is – dat smaakt heerlijk en levert soortspecifieke energie! Dankzij de prebiotica die in IAMS for Vitality Sensitive Digestion Adult Senior met Kalkoen zitten, wordt de spijsvertering van je kat ondersteund, terwijl de voedzame omega 3- en omega 6-vetzuren bijdragen aan een zachte huid en een mooie vacht. Bovendien kunnen de krokante brokken zelfs helpen tandplak te verminderen. Minderwaardige toevoegingen zoals vulstoffen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen vind je daarentegen niet terug op de ingrediëntenlijst. Het menu zonder gentechniek wordt overigens in Nederland geproduceerd. IAMS Vitality Sensitive Digestion Adult Senior met Kalkoen in één oogopslag: Heerlijk compleetvoer voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering en voor oudere katten Met kip en kalkoen: voor een erg lekkere smaak Extra hoog aandeel dierlijk eiwit: 88% van het totale eiwitgehalte, belangrijk voor het behoud van de spieren Rijst: glutenvrije en licht verteerbare bron van koolhydraten Ondersteuning van de spijsvertering: levert prebiotica en vezels Voor normale urinewegen: kan een optimale pH-waarde in de urine bevorderen Taurine: belangrijk voor het normale gezichtsvermogen Omega 3- en 6-vetzuren: dragen bij aan een zachte huid en een mooie vacht Tandverzorging: heerlijk krokante brokken met afgestemd mineraalgehalte, kunnen helpen vervelende tandplak te verwijderen Met antioxidanten en vitamine E: kunnen bijdragen aan de versterking van de afweer Natuurlijk recept: zonder vulstoffen, kunstmatige kleurstoffen, aroma's en gentechniek Zonder tarwe Bewezen kwaliteit uit Nederland Tijdelijke aanbieding! Je aankoop van 10 kg IAMS Droogvoer voor kittens is nu extra voordelig met 10% korting! Let op: Dit aanbod geldt alleen onder artikelnummer 1898561 en zolang de voorraad strekt. (Zooplus.nl)

Iams Kitten kattenvoer met verse kip is een complete, tarwevrije voeding voor kittens tot 12 maanden. * 91% dierlijk eiwit * Draagt bij aan een gezonde groei * Ondersteunt gezonde spijsvertering (Brekz.nl)



Iams Kat Kitten/Junior Kip 10 kgIams for Vitality met verse kip voor kittens is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van jouw kitten op 7 punten te ondersteunen, waaronder groei en ontwikkeling. Dit alles zit in een heerlijk recept met 91% dierlijke eiwitten (van het totaleeiwitgehalte), waar jouw huisdier elke dag weer van kan genieten. * Voor kittens jonger dan 12 maanden * 91% dierlijke eiwitten (Plein.nl)

IAMS Kitten & Junior is vernieuwd! Dit voer heeft een nieuwe verpakking en een verbeterde samenstelling. Zo bevat dit voer naast gedroogd vlees, nu ook vers vlees! IAMS Kitten & Junior De eerste 12 maanden van een kattenleven is belangrijk voor de ontwikkeling van uw dier. IAMS kitten junior is rijk aan ingrediënten die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van uw kitten. De voeding bevat voedingsstoffen, essentiële aminozuren, vitaminen en mineralen die jonge kittens nodig hebben om gezond en sterk te worden. De ingrediënten dragen ook bij aan de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen. Belangrijke voordelen Bevat een optimale balans van omega-3- en omega-6-vetzuren ter bevordering van een gezonde huid en een glanzende vacht. Probiotica zorgt voor ondersteuning tijdens de ontwikkeling van een gezonde darmflora. Antioxidanten dragen bij aan een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem De voeding is ook geschikt voor zogende en drachtige katten. Samenstellingen: Gedroogde kip en kalkoen 43% (kip 26%, een natuurlijke bron van taurine), maïs, varkensvet, verse kip (4.1%), rijst, gedroogde bietenpulp (2.4%), kippenjus, gedroogde hele eieren, vismeel, fructo-oligosachariden (0.70%), visolie, kaliumchloride, gedroogde biergist. Analytische bestanddelen Eiwit: 37%, vetgehalte: 21%, omega-6-vetzuren: 3.5%, omega-3-vetzuren: 0.53%, ruwe as: 6.5%, ruwe celstof: 1.6%, calcium: 1.4%, fosfor: 1.2%, magnesium: 0.084%, DHA: 0.10%, taurine: 2100mg/kg. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitaminen: vitamine A: 57837IE, vitamine D: 1663IE, vitamine E: 143mg. Sporenelementen: kopersulfaatpentahydraat (koper): 10mg, kaliumjodide (jodium): 1.3mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan): 4.6mg, zinkoxide (zink): 114mg. (Medpets.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
5000174275667; 8710255127736
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
10% Korting! IAMS Droogvoer voor kittens 10 kg - Kitten met Kip
€ 31,33
Iams Kitten kattenvoer met verse kip 10 kg
€ 39,75
Iams Kat Kitten/Junior Kip 10 kg
€ 47,49
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Kitten & Junior - Chicken - 10 kg
€ 47,95
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Kitten & Junior - 10 kg
€ 48,30