Home > Kattenvoer > Iams > Iams Kitten & Junior Kip 10 kg
vrijdag, 09 december 2022
Iams Kitten & Junior Kip 10 kg

Iams Kitten & Junior Kip 10 kg

31,24 - 56,45
Bestel nu direct voor € 31,24

Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer is een complete voeding voor kittens tot 12 maanden. * Voor kittens tot 12 maanden * Draagt bij aan een gezonde groei * Ondersteunt het spijsverteringsstelsel (Brekz.nl)

Met het kwalitatief hoogwaardige droogvoer van IAMS Pro Active Health Kitten Junior maakt uw kitten een gezonde start in het leven . Daarnaast heeft het voer een hoog gehalte van waardevolle dierlijke eiwitten van kip en kalkoen vlees (41%), de ingrediënten ondersteunen daarnaast ook de ontwikkeling van uw kitten. De uitgebalanceerde formule zorgt dankzij de prachtige ingrediënten en prebiotica voor de beste verteerbaarheid en een zeer goede smaak. IAMS Pro Active Health Kitten Junior in één oogopslag: Evenwichtig speciaal voer voor opgroeiende kittens met de leeftijd van 1-12 maanden zwangere en zogende katten Hoge voedingswaarde: waardevolle dierlijke eiwitten, vitaminen, mineralen afgestemd op de groeifase 41% kip kalkoen: hoog gehalte aan pluimvee dient als een bron van waardevolle eiwitten en biedt de beste smaak Een gezonde spijsvertering: gezonde ingrediënten prebiotica (FOS) en bietenpulp zorgen voor een evenwichtige spijsvertering Cognitieve vaardigheden: bevat de omega-3 vetzuur DHA dat ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen Sterke botten: de receptuur bevordert de bouw van gezonde botten Sterk immuunsysteem: Anti-oxidanten, vitaminen en voedingsstoffen ter ondersteuning van een een goede verteerbaarheid van het voedsel en het immuunsysteem afweersysteem van het lichaam Huid en vacht gezondheid: bevat waardevolle omega's die een gezonde huid en een glanzende vacht ondersteunen Met taurine: Kan hart en gezichtsvermogen te versterken Hoge acceptatie: bijzonder lekkere smaak dankzij de verbeterde recept met veel kip als belangrijkste ingrediënt en geselecteerde ingrediënten Gebalanceerd en compleet: afgestemd op de behoeften van leeftijd, met vitaminen, mineralen en sporenelementen Zonder Toevoegingen van aroma's, kleuren en conserveringsmiddelen Ergonomische korrels: aromatische brokjes, speciaal aangepast aan de mondholte van katten (Zooplus.nl)

Iams Kat Kitten/Junior Kip 10 kgIams for Vitality met verse kip voor kittens is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van jouw kitten op 7 punten te ondersteunen, waaronder groei en ontwikkeling. Dit alles zit in een heerlijk recept met 91% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte), waar jouw huisdier elke dag weer van kan genieten. * Voor kittens jonger dan 12 maanden * 91% dierlijke eiwitten (Plein.nl)

IAMS Kitten & Junior is speciaal ontwikkeld voor kittens vanaf het zogen tot aan de leeftijd van 12 maanden. De voeding is ook geschikt voor zogende en drachtige poezen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5000174275667; 8710255127736
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer 10 kg
€ 31,24
Iams for Vitality Kitten verse kip kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10kg Iams Kitten & Junior Kattenvoer
€ 34,99
10kg Iams Kitten & Junior Kattenvoer bestellen
Iams Kat Kitten/Junior Kip 10 kg
€ 47,95
Iams Kat Kitten/Junior Kip 10 kg bestellen
Iams Cat Kitten & Junior - Chicken - 10 kg
€ 47,95
Iams Cat Kitten & Junior - Chicken - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Kitten & Junior - Chicken - 10 kg
€ 47,95
Iams Cat Kitten & Junior - Chicken - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Kitten & Junior - 10 kg
€ 55,45
IAMS Kitten & Junior - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: