Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie Kat 4 kg

Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie Kat 4 kg

42,99 - 49,65
Bestel nu direct voor € 42,99

Ziekten aan het spijsverteringssysteem komen vaak voor bij katten. Maag en darm horen tot de gevoeligste organen bij katten. Chronische diarree en braken zijn de meest voorkomende symptomen. Permanente omstelling op dieetvoer is vaak onontkoombaar. Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie heeft een gematigd vetgehalte en is daarom geschikt voor katten, die tot overgewicht neigen of reeds overgewicht hebben. Gefermenteerde vezels (suikerbietdroogsnijdsel, FOS) kunnen enerzijds zorgen voor een geregelde darmmotoriek, anderzijds dienen zij als voeding voor de microdarmflora en kunnen zo aan de gezondheid van de darmflora bijdragen. Mannan-oligosaccharide (MOS) kan het lokale immuunsysteem van de darm (IgA) stimuleren en helpen pathogene bacteriën te neutraliseren. De lange keten vetzuren EPA en DHA kunnen de darmgezondheid extra ondersteunen. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen gebeuren in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Specifieke producteigenschappen: Hoge verteringszekerheid: eiwitten met hoge verteerbaarheid kunnen intestinale gistingsprocessen verminderen. Gefermenteerde vezels (FOS) kunnen een evenwichtige darmflora ondersteunen. Gematigd energiegehalte: door het gematigde vetgehalte kan dit voer permanent worden gebruikt bij katten met de neiging tot gewichtstoename. Hoge acceptatie: een hoge smakelijkheid kan de spontane voedingsopname bevorderen en zo de genezing, langdurig gebruik is door een gereduceerd energiegehalte mogelijk. EPA/DHA: eicosapentaenzuur (EPA) en docosahexaenzuur (DHA) zijn lange keten vetzuren van het type Omega-3. Deze kunnen helpen de gezondheid van de darm te ondersteunen. Nadere informatie: GASTRO INTESTINAL MODERATE CALORIE kan vooral in geval van chronische alvleesklierontsteking bij katten levenslang worden gebruikt. (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal Moderate Calorie kattenvoer kan worden gegeven ter vermindering van acute absortiestoornissen in de darm. Het voer is laag in calorieën om overgewicht te helpen voorkomen of te verminderen. * Helpt tegen spijsverteringsstoornissen * Laag in calorieën * Stimuleert de eetlust (Brekz.nl)

Kattenvoer ter ondersteuning van de spijsvertering en een gezond gewicht van volwassen katten Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie voor de kat is speciaal ontwikkeld ter behandeling van spijsverteringsstoornissen bij de kat. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550771306
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
4kg Feline Gastro Intestinal Moderate Calorie Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer
€ 42,99
4kg Feline Gastro Intestinal Moderate Calorie Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer bestellen
Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie - Kattenvoer - 4 kg
€ 43,09
Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie - Kattenvoer - 4 kg
€ 43,09
Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Moderate Calorie kattenvoer 4 kg
€ 47,25
Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Moderate Calorie kattenvoer 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie Kat - 4 kg
€ 53,60
Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie Kat - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: