Hill's Science Plan Adult Small & Miniature 1,5 kg

Hill's Science Plan Adult Small & Miniature 1,5 kg

12,75 - 14,99
Bestel nu direct voor € 12,75

Hill's Science Plan Adult Small & Mini kip hondenvoer is een voeding voor honden van (zeer) kleine rassen met een leeftijd van 1-6 jaar en een lichaamsgewicht onder de 10 kilogram.  * Samengesteld voor honden met een kleine bek * Makkelijk verteerbaar * Bereid met hoogwaardige ingrediënten (Brekz.nl)

Hill's Science Plan Adult Small & Miniature is speciaal afgestemd op (zeer) kleine honden van 1 t/m 6 jaar, die tot 10 kg wegen bij een volwassen gewicht, zoals de Chihuahua, Yorkshire Terrier en Shih Tzu. (Medpets.nl)

Hills Canine Adult Small&Mini KipGroot in de liefde, klein van formaat. Hills Canine Adult Small&Mini met Kip is hondenvoer op maat voor de unieke behoeften van kleine en mini honden in de bloei van hun leven. Speciaal gemaakt met de kleinste brokjes. * Licht verteerbare ingrediënten voor een gezonde spijsvertering * Voedzame mix van omega 6-vetzuren&vitamine E voor een gezonde huid en weelderige vacht * Hoogwaardige eiwitten voor sterke spieren * Bevat de speciale Small&Mini-antioxidantenmix voor levenslange immuunondersteuning (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742282107
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Adult Small & Mini kip hondenvoer 1,5 kg
€ 15,70
Hill's Adult Small & Mini kip hondenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Adult - Small & Miniature - 1,5 kg
€ 16,70
Hill's Science Plan - Adult - Small & Miniature - 1,5 kg bestellen
Hill's Canine Adult Small&Mini Kip 1,5 kg
€ 18,89
Hill's Canine Adult Small&Mini Kip 1,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: