Hill's Science Plan Adult Small & Miniature 1,5 kg

Hill's Science Plan Adult Small & Miniature 1,5 kg

13,25 - 14,49
Bestel nu direct voor € 13,25

Hill's Science Plan - Small & Mini Adult Dog is speciaal afgestemd op (zeer) kleine honden van 1 t/m 6 jaar, die tot 10 kg wegen bij een volwassen gewicht, zoals de Chihuahua, Yorkshire Terrier en Shih Tzu. (Medpets.nl)

Hill's Science Plan Adult Small & Mini kip hondenvoer is een voeding voor honden van (zeer) kleine rassen met een leeftijd van 1-6 jaar en een lichaamsgewicht onder de 10 kilogram.  * Samengesteld voor honden met een kleine bek * Makkelijk verteerbaar * Bereid met hoogwaardige ingrediënten (Brekz.nl)

Hill's Canine Adult Small & Mini Kip - Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Lekkere brokken met kip Wanneer jouw hond zich in de bloei van zijn leven bevindt, heeft hij brokken nodig die voldoen aan zijn energiebehoeften. Hill's Science Plan Small & Mini Adult Kip zijn droge hondenbrokken voor volwassen honden. Gemaakt met hoogwaardige, licht verteerbare ingrediënten. Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen honden van 1 tot 6 jaar oud met een lichaamsgewicht tot 10 kg. Gebruik deze voeding niet bij puppy's, drachtige of zogende teven of honden ouder dan 6 jaar. De brok met kip bevat een mix van omega 6-vetzuren en vitamine E voor een mooie huid en vacht. Ook bevat het licht verteerbare ingrediënten voor een gezonde spijsvertering. De eiwitten in de voeding zijn van hoge kwaliteit om sterke spieren te kunnen waarborgen. Kip bevat een speciale Small & Mini antioxidantenmix voor een levenslange ondersteuning van het immuunsysteem en de brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Hill's Science Plan De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben. Is je hond niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill's 100% Tevredenheid Garantie. Enkele handige tips van Hill's: * Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts * Zorg altijd voor vers drinkwater * Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen * De voedingsbehoefte van je hond kan veranderen naarmate hij ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies * Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen . Alle Hill's voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742282107
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Adult - Small & Miniature - 1,5 kg
€ 17,20
Hill's Science Plan - Adult - Small & Miniature - 1,5 kg bestellen
Hill's Adult Small & Mini kip hondenvoer 1,5 kg
€ 17,44
Hill's Adult Small & Mini kip hondenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Canine Adult Small & Mini Kip - Hondenvoer - 1.5 kg
€ 18,28
Hill's Canine Adult Small & Mini Kip - Hondenvoer - 1.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: