Hill's Science Plan Adult Small & Miniature 3 kg

Hill's Science Plan Adult Small & Miniature 3 kg

17,99 - 27,55
Bestel nu direct voor € 17,99

Als jouw hond levenslustig is zoals de meeste andere honden dan heeft hij de evenwichtige voeding van Hill's Science Plan Canine Adult Mini Advanced Fitness met Kip nodig. Het droogvoer bevat alle essentiële voedingsstoffen van de andere Science Plan-soorten en heeft een onweerstaanbare kipsmaak. Uitstekend hondenvoer voor fantastisch uiterlijk en welzijn. Hill's Canine Adult Mini is ontwikkeld om de energie- en voedingsstofbehoefte van volgroeide honden tussen 1 en 7 jaar te dekken, die de voorkeur geven aan kleinere porties. Hill's Canine Adult Mini kip bevat een unieke mix van antioxidanten, die het immuunsysteem ondersteunt. bevordert een gezonde huid en een glanzende vacht. Hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten voor optimale opname van de voedingsstoffen. Met hoogwaardige proteïnen ter ondersteuning van een slankere spiermassa. Afgestemd zout- en fosforgehalte voor de gezondheid van levensbelangrijke organen. Evenwichtige voeding en een uitstekende smaak voor volwassen honden. De hoogwaardige, licht verteerbare bestanddelen in Hill's hondenvoer zorgen ervoor dat een schaal met Science Plan een veel hogere voedingswaarde voor uw hond heeft dan een schaal met normaal voer zodat de kosten van het voer per dag bij Hill's minder zijn dan je misschien zou verwachten. Brokken Adult resp. Adult Mini: (Zooplus.nl)

Hill's Science Plan Adult Small & Mini kip hondenvoer is een voeding voor honden van (zeer) kleine rassen met een leeftijd van 1-6 jaar en een lichaamsgewicht onder de 10 kilogram.  * Samengesteld voor honden met een kleine bek * Makkelijk verteerbaar * Bereid met hoogwaardige ingrediënten (Brekz.nl)

Hill's Science Plan Adult Small & Miniature is speciaal afgestemd op (zeer) kleine honden van 1 t/m 6 jaar, die tot 10 kg wegen bij een volwassen gewicht, zoals de Chihuahua, Yorkshire Terrier en Shih Tzu. (Medpets.nl)

Hill's Canine Adult Small Mini Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Lekkere brokken met kip Wanneer jouw hond zich in de bloei van zijn leven bevindt, heeft hij brokken nodig die voldoen aan zijn energiebehoeften. Hill's Science Plan Small & Mini Adult Kip zijn droge hondenbrokken voor volwassen honden. Gemaakt met hoogwaardige, licht verteerbare ingrediënten. Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen honden van 1 tot 6 jaar oud met een lichaamsgewicht tot 10 kg. Gebruik deze voeding niet bij puppy's, drachtige of zogende teven of honden ouder dan 6 jaar. De brok met kip bevat een mix van omega 6-vetzuren en vitamine E voor een mooie huid en vacht. Ook bevat het licht verteerbare ingrediënten voor een gezonde spijsvertering. De eiwitten in de voeding zijn van hoge kwaliteit om sterke spieren te kunnen waarborgen. Kip bevat een speciale Small & Mini antioxidantenmix voor een levenslange ondersteuning van het immuunsysteem en de brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Hill's Science Plan De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben. Is je hond niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill's 100% Tevredenheid Garantie. Enkele handige tips van Hill's: * Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts * Zorg altijd voor vers drinkwater * Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen * De voedingsbehoefte van je hond kan veranderen naarmate hij ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies * Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen . Alle Hill's voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Hill's Science Plan Hondenvoer Adult Small&Mini KipGroot in de liefde, klein van formaat. Hill's Science Plan Adult Small&Mini met Kip is hondenvoer op maat voor de unieke behoeften van kleine en mini honden in de bloei van hun leven. Speciaal gemaakt met de kleinste brokjes. * Licht verteerbare ingrediënten voor een gezonde spijsvertering * Voedzame mix van omega 6-vetzuren&vitamine E voor een gezonde huid en weelderige vacht * Hoogwaardige eiwitten voor sterke spieren * Bevat de speciale Small&Mini-antioxidantenmix voor levenslange immuunondersteuning (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742282206
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3kg Adult 1-6 Small & Mini met Kip Hill's Science Plan Hondenvoer
€ 22,98
3kg Adult 1-6 Small & Mini met Kip Hill's Science Plan Hondenvoer bestellen
Hill's Adult Small & Mini kip hondenvoer 3 kg
€ 25,90
Hill's Adult Small & Mini kip hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Adult - Small & Miniature - 3 kg
€ 26,30
Hill's Science Plan - Adult - Small & Miniature - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Canine Adult Small Mini Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 26,94
Hill's Canine Adult Small Mini Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
HI SP ADULT SMALL/MINI KIP 3KG 00000
€ 28,49
HI SP ADULT SMALL/MINI KIP 3KG 00000 bestellen
Hill's Science Plan Hondenvoer Adult Small&Mini Kip 3 kg
€ 31,45
Hill's Science Plan Hondenvoer Adult Small&Mini Kip 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: