Hill's Science Plan Adult Small & Miniature 3 kg

Hill's Science Plan Adult Small & Miniature 3 kg

18,49 - 24,50
Bestel nu direct voor € 18,49

Als jouw hond levenslustig is zoals de meeste andere honden dan heeft hij de evenwichtige voeding van Hill's Science Plan Canine Adult Mini Advanced Fitness met Kip nodig. Het droogvoer bevat alle essentiële voedingsstoffen van de andere Science Plan-soorten en heeft een onweerstaanbare kipsmaak. Uitstekend hondenvoer voor fantastisch uiterlijk en welzijn. Hill's Canine Adult Mini is ontwikkeld om de energie- en voedingsstofbehoefte van volgroeide honden tussen 1 en 7 jaar te dekken, die de voorkeur geven aan kleinere porties. Hill's Canine Adult Mini kip bevat een unieke mix van antioxidanten, die het immuunsysteem ondersteunt. bevordert een gezonde huid en een glanzende vacht. Hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten voor optimale opname van de voedingsstoffen. Met hoogwaardige proteïnen ter ondersteuning van een slankere spiermassa. Afgestemd zout- en fosforgehalte voor de gezondheid van levensbelangrijke organen. Evenwichtige voeding en een uitstekende smaak voor volwassen honden. De hoogwaardige, licht verteerbare bestanddelen in Hill's hondenvoer zorgen ervoor dat een schaal met Science Plan een veel hogere voedingswaarde voor uw hond heeft dan een schaal met normaal voer zodat de kosten van het voer per dag bij Hill's minder zijn dan je misschien zou verwachten. Brokken Adult resp. Adult Mini: (Zooplus.nl)

Hill's Science Plan Adult Small & Mini kip hondenvoer is een voeding voor honden van (zeer) kleine rassen met een leeftijd van 1-6 jaar en een lichaamsgewicht onder de 10 kilogram.  * Samengesteld voor honden met een kleine bek * Makkelijk verteerbaar * Bereid met hoogwaardige ingrediënten (Brekz.nl)

Hill's Science Plan Adult Small & Miniature is speciaal afgestemd op (zeer) kleine honden van 1 t/m 6 jaar, die tot 10 kg wegen bij een volwassen gewicht, zoals de Chihuahua, Yorkshire Terrier en Shih Tzu. (Medpets.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742282206
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3kg Adult 1-6 Small & Mini met Kip Hill's Science Plan Hondenvoer
€ 18,49
3kg Adult 1-6 Small & Mini met Kip Hill's Science Plan Hondenvoer bestellen
Hill's Adult Small & Mini kip hondenvoer 3 kg
€ 23,20
Hill's Adult Small & Mini kip hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Adult - Small & Miniature - 3 kg
€ 23,90
Hill's Science Plan - Adult - Small & Miniature - 3 kg bestellen
HI SP ADULT SMALL/MINI KIP 3KG 00000
€ 28,49
HI SP ADULT SMALL/MINI KIP 3KG 00000 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: