Home > Verzorging > Furminator > Furminator Hond Kort Haar S
zondag, 23 september 2018
Furminator Hond Kort Haar S

Furminator Hond Kort Haar S

19,95 - 29,99
Bestel nu direct voor € 19,95

Furminator Deluxe S voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren van uw hond. * Vermindert haaruitval * Verzorgt de huid en vacht * Geschikt voor korte en lange vacht (Brekz.nl)

FURminator Hond Kortharig verwijdert losse haren en vermindert haaruitval met wel 90%. Geschikt voor honden met een gewicht tot circa 9 kg. De FURminator voor kortharige honden heeft een gepatenteerde kam die ontwikkeld is om diep onder de bovenvacht te komen en daar zachtjes de ondervacht en losse haren te verwijderen. De FURminator wordt ook gebruikt door professionele trimmers en dierenartsen. Met de FURminator zorg je ervoor dat jouw huis veel schoner blijft. Daarnaast heeft jouw trouwe viervoeter ook minder last van losse haren. De FURminator verzorgt de ondervacht van jouw hond, zonder het dekhaar te beschadigen. Het resultaat bij regelmatig gebruik van de FURminator is gezond en glanzend dekhaar bij jouw huisdier. De kam stimuleert de natuurlijke olie productie, wat de huid beschermt en ondersteunt. Daarnaast ondersteunt de FURminator een gezonde en glanzende vacht bij jouw huisdier. De FURminator werkt heel eenvoudig en biedt de mogelijkheid om snel haar te verwijderen bij jouw huisdier. Met dit product houd je de vacht van jouw huisdier schoon en gezond. FURminator volgt strikte productie- en milieuverordeningen in het fabriceren van de gepatenteerde borstels. Bij de FURminator wordt alleen de hoogste kwaliteit en de veiligste materialen gebruikt. De FURminator is een kam die de vacht of de huid van jouw huisdier niet beschadigd. Daarnaast zijn de materialen in de FURminator vrij van lood, cadmium en andere giftige stoffen. Maat: S Kleur: Groen Kambreedte: 4,45 cm (Discount4pets.nl)

FURminator volgt strikte productie- en milieuverordeningen in het fabriceren van de gepatenteerde borstels. Alleen de hoogste kwaliteit en de veiligste materialen worden gebruikt. Dit komt neer op: * kammen die de vacht of de huid van uw huisdier niet beschadigen. * materialen die vrij zijn van lood, cadmium en andere giftige stoffen. Alleen de echte FURminators zijn gepatenteerd en hebben bewezen het verharen te verminderen, beter dan welke hark, borstel of kam dan ook.Verminder het verharen van uw hond tot 90%! De FURminator voor kortharige honden hebben gepatenteerde kammen die ontwikkeld zijn om diep onder de bovenvacht te komen en daar zachtjes de ondervacht en losse haren te verwijderen. Gebruikt en aanbevolen door professionele trimmers en dierenartsen. Deze FURminators zijn speciaal ontwikkeld voor vachten die korter zijn dan 5 centimeter en zijn beschikbaar in drie verschillende maten voor optimaal resultaat en snellere, efficiëntere vermindering van het verharen. (Tims.nl)

FURminator deShedding Hond is speciaal ontwikkeld voor honden, onderverdeeld in korthaar en langhaar. Deze roestvrijstalen kam vermindert verharen tot wel 90 procent. (Medpets.nl)

De Furminator small is geschikt voor het verwijderen van de ondervacht en losse haren, zonder de topvacht te berschadigen. Tot 90 procent minder verharing als je de ondervacht en losse haren verwijdert. Het werkt uitstekend bij alle verharende kortharige honden en katten. De Furminator tool is uitsluitend bedoeld voor gebruik bij 'verharende' huisdierrassen en mag niet worden gebruikt voor huisdieren die niet verharen. Eigenschappen: - Werkt uitstekend bij alle verharende honden en katten - Verwijdert losse haren en ondervacht - Beschadigd de topvacht niet - Alleen bedoeld voor huisdieren die verharen (Dierenwinkelxl.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8117940112082, 4048422137429
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Furminator Deluxe S voor de hond Kort Haar
€ 19,95
Furminator Deluxe S voor de hond Kort Haar bestellen
Webshop Keurmerk
Furminator Hond Kortharig
€ 20,95
Furminator Hond Kortharig bestellen
Furminator hond kortharig Small
€ 20,95
Furminator hond kortharig Small bestellen
Thuiswinkel Waarborg
FURminator Hond Short Hair - S
€ 29,95
FURminator Hond Short Hair - S bestellen
Furminator - Small
€ 29,99
Furminator - Small bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: