Home > Verzorging > Furminator > Furminator Hond Kort Haar L
vrijdag, 20 april 2018
Furminator Hond Kort Haar L

Furminator Hond Kort Haar L

34,95 - 61,45
Bestel nu direct voor € 34,95

FURminator Hond Kortharig verwijdert losse haren en vermindert haaruitval met wel 90%. Geschikt voor honden met een gewicht van circa 23 tot 40 kg. De FURminator voor kortharige honden heeft een gepatenteerde kam die ontwikkeld is om diep onder de bovenvacht te komen en daar zachtjes de ondervacht en losse haren te verwijderen. De FURminator wordt ook gebruikt door professionele trimmers en dierenartsen. Met de FURminator zorg je ervoor dat jouw huis veel schoner blijft. Daarnaast heeft jouw trouwe viervoeter ook minder last van losse haren. De FURminator verzorgt de ondervacht van jouw hond, zonder het dekhaar te beschadigen. Het resultaat bij regelmatig gebruik van de FURminator is gezond en glanzend dekhaar bij jouw huisdier. De FURminator werkt heel eenvoudig en biedt de mogelijkheid om snel haar te verwijderen bij jouw huisdier. Met dit product houd je de vacht van jouw huisdier schoon en gezond. FURminator volgt strikte productie- en milieuverordeningen in het fabriceren van de gepatenteerde borstels. Bij de FURminator wordt alleen de hoogste kwaliteit en de veiligste materialen gebruikt. De FURminator is een kam die de vacht of de huid van jouw huisdier niet beschadigd. Daarnaast zijn de materialen in de FURminator vrij van lood, cadmium en andere giftige stoffen. De kam stimuleert de natuurlijke olie productie, wat de huid beschermt en ondersteunt. Daarnaast ondersteunt de FURminator een gezonde en glanzende vacht bij jouw huisdier. Maat: L Kleur: Geel Kambreedte: 10,16 cm (Discount4pets.nl)

Furminator voor kortharige honden De Furminator verminder het verharen van je hond tot 90%! De FURminator voor kortharige honden hebben gepatenteerde kammen die ontwikkeld zijn om diep onder de bovenvacht te komen en daar zachtjes de ondervacht en losse haren te verwijderen. Gebruikt en aanbevolen door professionele trimmers en dierenartsen. Deze FURminators zijn speciaal ontwikkeld voor vachten die korter zijn dan 5 centimeter en zijn beschikbaar in drie verschillende maten voor optimaal resultaat en snellere, efficientere vermindering van het verharen. (Huisdierplein.nl)

Furminator Hond Kort Geel per stuk Large direct bestellen in onze webshop! Huisdier en verharen: gebruik de FURminator! Huisdieren bestaan er in allerlei soorten en maten en juist daarom is FURminator de beste keus om de strijd met verharing aan te gaan. Selecteer het instrument dat past bij de grootte van je huisdier en kies daarbij de kant voor lange of korte haren voor een vachtverzorging op maat.Gebruik voor ieder huisdier het ideale instrument voor optimale deShedding-resultaten. • Tot 90 procent minder verharing als je de ondervacht en losse haren verwijdert. zonder de topvacht te beschadigen. • Werkt uitstekend bij alle verharende lang- en kortharige honden en katten. • Laat de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen zodat de huid gezonder wordt en de topvacht meer gaat glanzen. • Vermindert de hoeveelheid deeltjes die door de lucht verspreid worden en bij veel mensen allergische reacties veroorzaken. • Helpt haarballen bij katten te voorkomen.De FURminator deShedding Tool is UITSLUITEND bedoeld voor gebruik bij 'verharende' huisdierrassen en mag NIET worden gebruikt voor huisdierrassen die niet verharen. Het FURminator® deShedding-instrument is uiterst doeltreffend en bij regelmatig gebruik zul je overal aanmerkelijk minder haren vinden.Regelmatig gebruik houdt de vacht van je huisdier gezond en houdt ongewenste losse haren onder controle. We raden je aan de deSheddinginstrument 1-2 keer per week gedurende 10-20 minuten per sessie.. Alle Furminator voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

FURminator deShedding Hond is speciaal ontwikkeld voor honden, onderverdeeld in korthaar en langhaar. Deze roestvrijstalen kam vermindert verharen tot wel 90 procent. (Medpets.nl)

De Furminator large is geschikt voor het verwijderen van de ondervacht en losse haren, zonder de topvacht te berschadigen. Tot 90 procent minder verharing als je de ondervacht en losse haren verwijdert. Het werkt uitstekend bij alle verharende kortharige honden en katten. De Furminator tool is uitsluitend bedoeld voor gebruik bij 'verharende' huisdierrassen en mag niet worden gebruikt voor huisdieren die niet verharen. Eigenschappen: - Werkt uitstekend bij alle verharende honden en katten - Verwijdert losse haren en ondervacht - Beschadigd de topvacht niet - Alleen bedoeld voor huisdieren die verharen (Dierenwinkelxl.nl)

FURminator volgt strikte productie en milieuverordeningen in het fabriceren van de gepatenteerde borstels. Alleen de hoogste kwaliteit en de veiligste materialen worden gebr& (Tims.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8117940112532
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Webshop Keurmerk
Furminator Hond Kortharig
€ 34,95
Furminator Hond Kortharig bestellen
Furminator DeShedding Tool Hond Korthaar L
€ 34,95
Furminator DeShedding Tool Hond Korthaar L bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Hond Kort Geel per stuk Large
€ 34,99
Furminator Hond Kort Geel per stuk Large bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Hond Kortharig - Hondenborstel - L
€ 34,99
Furminator Hond Kortharig - Hondenborstel - L bestellen
Thuiswinkel Waarborg
FURminator Hond Short Hair - L
€ 45,95
FURminator Hond Short Hair - L bestellen
Furminator - Large
€ 45,99
Furminator - Large bestellen
FURMINATOR HOND KORTHARIG #95;_LARGE
€ 61,45
FURMINATOR HOND KORTHARIG #95;_LARGE bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: