Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet 5 kg
Monday, 11 December 2023

Cavom Compleet 5 kg

16,100 - 31,590
Bestel nu direct voor € 17,49

Cavom Compleet hondenvoer is volledige hondenvoeding voor volwassen honden. * De juiste energetische waarde * Stimuleert een gezonde huid en vacht * Volledige maaltijd (Brekz.nl)

Cavom Compleet geperst hondenvoerCavom is een volledige voeding voor volwassen honden op basis van rundvlees. De brok is geperst en de granen die gebruikt worden zijn ontsloten hierdoor is Cavom zeer licht verteerbaar. Cavom wordt vaak gevoerd aan actieve, grotere honden. Het hondenvoer wordt in de sport vaak aangewezen als het beste voer. * Zeer licht verteerbaar * Een natuurproduct * Volledig in balans * Ook zeer geschikt voor honden die zeer actief zijn (Plein.nl)

Cavom Compleet Adult Vlees - Hondenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! Een complete brok voor jouw viervoeter Een licht verteerbare, geperste brok gemaakt van natuurlijke grondstoffen, dat is Compleet Adult van Cavom. Deze brokken bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen. Gezonde ingrediënten voor een gezond lichaam Cavom Compleet is hét boegbeeld van Cavom. De granen met onder andere maïs, rijst en tarwe zijn grotendeels ontsloten. Verder bevat de voeding dierlijke eiwitten met rund en schapenvlees maar ook plantaardige eiwitten, zodat de aminozuren in het lichaam goed in balans zijn. Het zuivere rundvet zorgt - in combinatie met verschillende oliën - voor een optimale omega 3- en 6-vetzurenverhouding. Als laatste zorgen vitaminen, mineralen en diverse andere grondstoffen voor een goede gezondheid van lichaam en geest. Cavom, het beste voor je hond Cavom bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding, zo is het niet nodig om vitaminen en mineralen bij te voeren. Ook bevatten de brokken vlees en geen onnodige of schadelijke kleur-, geur- en smaakstoffen. Als laatste ondersteunt de voeding van Cavom ook het gebit, de brok is vrij hard waardoor de vorming van tandsteen wordt tegengegaan. Voer volgens de voedingsrichtlijnen. De brokken van Cavom hebben een hoge calorische waarde dus je moet je hond niet te veel voeren, wel zorgt dit ervoor dat Cavom Compleet uitermate geschikt is voor actieve honden die prestaties moeten leveren. Compleet Adult is verkrijgbaar in meerdere groottes. . Alle Cavom voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8716081990032
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Cavom - Compleet
€ 17,49
Cavom Compleet hondenvoer 5 kg
€ 19,05
Cavom Compleet Hondenvoer 5 kg
€ 21,39
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet 5 KG
€ 22,30
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Adult Vlees - Hondenvoer - 5 kg
€ 22,48