Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet 5 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Cavom Compleet 5 kg

Cavom Compleet 5 kg

14,25 - 21,17
Bestel nu direct voor € 17,49

Door de speciale manier van persen zijn de brokken van cavom compleet veel luchtiger dan andere brokken. hierdoor komt er meer geur vrij en zijn deze brokken voor de hond onweerstaanbaar! dit volledige voer van cavom compleet bevat rund- en schapenvlees en heeft daardoor alle grondstoffen die een hond nodig heeft voor een goede gezondheid. tevens bevat deze brok een perfecte balans tussen omega-3 en omega-6, dankzij de toevoeging van zuiver rundvet en oliën.samenstelling:granen (mais, tarwe, rijst), vlees en dierlijke bijproducten (rund en schaap), oliën en vetten.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 24%ruw vet: 16,5%ruwe celstof: 1,9%ruwe as: 6,5%vocht: 7%fosfor: 0,8%calcium: 1% (Dierspecialist.nl)

Cavom Compleet hondenvoer is volledige hondenvoeding voor volwassen honden. * De juiste energetische waarde * Stimuleert een gezonde huid en vacht * Volledige maaltijd (Brekz.nl)

Cavom Compleet geperst hondenvoerCavom is een volledige voeding voor volwassen honden op basis van rundvlees. De brok is geperst en de granen die gebruikt worden zijn ontsloten hierdoor is Cavom zeer licht verteerbaar. Cavom wordt vaak gevoerd aan actieve, grotere honden. Het hondenvoer wordt in de sport vaak aangewezen als het beste voer. * Zeer licht verteerbaar * Een natuurproduct * Volledig in balans * Ook zeer geschikt voor honden die zeer actief zijn (Plein.nl)

Cavom Compleet Adult Vlees - Hondenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! Een complete brok voor jouw viervoeter Een licht verteerbare, geperste brok gemaakt van natuurlijke grondstoffen, dat is Compleet Adult van Cavom. Deze brokken bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen. Gezonde ingrediënten voor een gezond lichaam Cavom Compleet is hét boegbeeld van Cavom. De granen met onder andere maïs, rijst en tarwe zijn grotendeels ontsloten. Verder bevat de voeding dierlijke eiwitten met rund en schapenvlees maar ook plantaardige eiwitten, zodat de aminozuren in het lichaam goed in balans zijn. Het zuivere rundvet zorgt - in combinatie met verschillende oliën - voor een optimale omega 3- en 6-vetzurenverhouding. Als laatste zorgen vitaminen, mineralen en diverse andere grondstoffen voor een goede gezondheid van lichaam en geest. Cavom, het beste voor je hond Cavom bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding, zo is het niet nodig om vitaminen en mineralen bij te voeren. Ook bevatten de brokken vlees en geen onnodige of schadelijke kleur-, geur- en smaakstoffen. Als laatste ondersteunt de voeding van Cavom ook het gebit, de brok is vrij hard waardoor de vorming van tandsteen wordt tegengegaan. Voer volgens de voedingsrichtlijnen. De brokken van Cavom hebben een hoge calorische waarde dus je moet je hond niet te veel voeren, wel zorgt dit ervoor dat Cavom Compleet uitermate geschikt is voor actieve honden die prestaties moeten leveren. De voeding is zeer smakelijk doordat het geperste brokken bevat, deze brokken zijn luchtig en enigszins poreus. Zo komt er een heerlijke geur van de brokken af die geen enkele hond kan weerstaan! Compleet Adult is verkrijgbaar in 5 kg en 20 kg. . Alle Cavom voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8716081990032
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Cavom - Compleet
€ 17,49
Cavom - Compleet bestellen
CAVOM COMPLEET 5KG 00001
€ 18,24
CAVOM COMPLEET 5KG 00001 bestellen
Cavom Compleet hondenvoer 5 kg
€ 19,70
Cavom Compleet hondenvoer 5 kg bestellen
Cavom Compleet Hondenvoer 5 kg
€ 20,65
Cavom Compleet Hondenvoer 5 kg bestellen
Cavom Compleet 5 KG
€ 21,17
Cavom Compleet 5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet 5 KG
€ 21,17
Cavom Compleet 5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Adult Vlees - Hondenvoer - 5 kg
€ 22,48
Cavom Compleet Adult Vlees - Hondenvoer - 5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: