Home > Hondenvoer > Carocroc > Carocroc 23 / 11 Support 3 kg
dinsdag, 07 december 2021
Carocroc 23 / 11 Support 3 kg

Carocroc 23 / 11 Support 3 kg

14,16 - 18,06
Bestel nu direct voor € 14,90

Carocroc 23/11 Support hondenvoer is hondenvoeding met lam en rijst voor honden met een allergie of honden die een gemiddelde energiebehoefte hebben. Carocroc 23/11 Support hondenvoer helpt bij: * Het voorzien in de juiste energiebehoefte * Het behouden van een goed en krachtig lichaam * Het voorkomen van allergische reacties (Brekz.nl)

CaroCroc Support 23/11 voor volwassen hondenCaroCroc Support 23/11 is voor honden waar niet veel extra inspanning van wordt gevraagd, behalve spelen en wandelen. Zo ook voor tentoonstellingshonden of honden waarvan tijdelijk geen prestaties worden verwacht, zoals teven buiten de dracht- en lactatieperiode en dekreuen in rust. CaroCroc Support 23/11 is een * Bevat Verse Lam * Volledig voer voor volwassen honden en * Bevat alle bouwstoffen die nodig zijn voor een gezond gebit, goed functionerende organen, gezonde spieren en een glanzende vacht. * De toevoeging van gedehydreerd lam (4%) draagt bij aan het voorkomen van voedselallergieën bij volwassen honden van alle rassen..Alle CaroCroc hondenbrokken zijn gemaakt met: * Hoogwaardige grondstoffen * Extra vitaminen en mineralen * zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. (Plein.nl)

Carocroc Support Gevogelte&Granen&Lam - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Een steuntje in de rug Wanneer je wat actiever met je hond bent dan de gemiddelde huishond is het aan te raden om je hond extra ondersteuning te bieden. De CaroCroc Support is hier uitermate geschikt voor. Maar je hoeft niet een wat actievere huishond te hebben, ook showhonden of honden waar tijdelijk geen prestatie van wordt verwacht zoals teven buiten de dracht- en lactatieperiode en dekreuen in rust is dit een zeer geschikte voeding. Een goede voeding ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering. Alle benodigde bouwstoffen De CaroCroc Support is een brokvoeding die bestaat uit verse lam. Lamsvlees is zeer licht verteerbaar waardoor een gezonde maag- en darmfunctie goed wordt ondersteund. De CaroCroc Support bevat alle benodigde bouwstoffen die jouw trouwe viervoeter nodig heeft voor zijn gehele lichaam. Denk hierbij aan het onderhoud, instandhouding van spieren, sterk beendergestel, gezond gebit, goed functionerende organen en een glanzende vacht. De CaroCroc Support is geschikt voor volwassen honden van alle rassen die net even een beetje meer nodig hebben. Het brokje heeft een diameter van 18mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc Support is verkrijgbaar in 3kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469002674
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc 23/11 Support Hondenvoer 3 kg
€ 17,85
Carocroc 23/11 Support Hondenvoer 3 kg bestellen
CaroCroc Support 23/11 Hondenvoer 3 kg
€ 18,06
CaroCroc Support 23/11 Hondenvoer 3 kg bestellen
Carocroc Support - Hondenvoer - 3 kg
€ 18,06
Carocroc Support - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Support - Hondenvoer - 3 kg
€ 18,06
Carocroc Support - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Support Gevogelte&Granen&Lam - Hondenvoer - 3 kg
€ 18,89
Carocroc Support Gevogelte&Granen&Lam - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: