Home > Hondenvoer > Beneful > Beneful Gezond Gewicht 12 kg
dinsdag, 06 december 2022
Beneful Gezond Gewicht 12 kg

Beneful Gezond Gewicht 12 kg

29,25 - 37,75
Bestel nu direct voor € 29,25

Beneful Gezond Gewicht (met) kip, tuinkruiden en vitaminen hondenvoer is een compleetvoer dat een verminderd aantal calorieën bevat. Hierdoor is het een goed alternatief voor Beneful Rund Groente. Doordat het voer evenwichtige en vetgereduceerd is, wordt de gezonde gewichtsafname van jouw hond vergemakkelijkt. Bovendien bevat het voer een heerlijke smaak, waardoor ook kieskeurige honden het voer lekker zullen vinden. Beneful Gezond Gewicht compleetvoer bevat een evenwichtig voedingstofcomplex gemaakt uit heerlijke en gezonde ingrediënten, waaronder hoogwaardige kip en krokante rijst. Tegelijkertijd is het aandeel calorieën laag gehouden en bevat het voer een lekkere smaak. Heerlijk zachte brokjes met veel verse kip: met genoeg eiwitten ter opbouw van de slanke spiermassa Essentiële vitaminen en mineralen in de verscheidene brokjes Bij iedere hap zal je hond een waarlijk smaakgenot doorgaan, ondanks het feit dat dit voer vetgereduceerd is. Beneful Gezond Gewicht – een caloriegereduceerd voer dat het welzijn van jouw hond bevordert. (Zooplus.nl)

Beneful Gezond Gewicht Kip&Groente - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Waardoor gaat jouw beste vriend harder lopen? Door een extra lange wandeling te maken. Door het vinden van zijn kwijtgeraakte speeltje. Door het horen van het gerinkel van de autosleutels. Hij zal ook houden van de combinatie van voedzame ingrediënten in het BENEFUL® Gezond Gewicht recept. Het is een zorgvuldig uitgebalanceerde maaltijd die helpt jouw hond gelukkig en gezond te houden. Het bevat een mix van knapperige brokjes en zachte? stukjes voor een smaak en textuur waar je hond dol op zal zijn. Dit alles met 20% minder vet dan het BENEFUL® Original recept. ? Zachter in vergelijking met knapperige brokjes. Zachtheid varieert met tijd.. Alle Beneful voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Beneful Gezond Gewicht Kip - GroentenNiet te zwaar, niet te licht: Purina Beneful Gezond Gewicht met zachte* stukjes en knapperige brokjes ondersteunt een gezond, uitgebalanceerd lichaamsgewicht dankzij het recept met kip, tuingroenten en vitaminen. Zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen. Met kwalitatief hoogwaardige eiwitbronnen om de spiermassa te helpen behouden, zelfs tijdens gewichtsverlies. Purina Beneful Gezond Gewicht bevat 20% minder vet dan ons product Original Rund - Groenten. Bovendien, zorgt Purina Beneful Gezond Gewicht voor behoud van een gezonde spijsvertering. De voeding is verrijkt met Omega 3&6 vetzuren, waardoor de vacht van je viervoeter glanst en een gezonde huid ondersteunt. Een gezond leven - een gezond gewicht. Purina Beneful Gezond Gewicht - Voeding voor een nutritionele balans en een heerlijke smaak Purina Beneful - Een gezonde portie geluk. * Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen * Bevat Omega vetzuren * 20% minder vet om een gezond gewicht te helpen ondersteunen en een hoge kwaliteit eiwitbronnen om de spiermassa te helpen behouden tijdens gewichtsafname * Met volkoren granen voor vezels die een goede spijsvertering helpen ondersteunen * Ondersteunt een gezonde huid en een glanzende vacht * 100% compleet en uitgebalanceerd* Zachtheid verandert met de tijd (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613030002970; 7613035583726; 7613287869616
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Beneful Gezond Gewicht - Hondenvoer met Kip, Tuingroenten en Vitaminen - 12kg
€ 29,25
Beneful Gezond Gewicht - Hondenvoer met Kip, Tuingroenten en Vitaminen - 12kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beneful Gezond Gewicht - Hondenvoer met Kip, Tuingroenten en Vitaminen - 12kg
€ 29,25
Beneful Gezond Gewicht - Hondenvoer met Kip, Tuingroenten en Vitaminen - 12kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beneful Gezond Gewicht (met) Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer 12 kg
€ 30,99
Beneful Gezond Gewicht (met) Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beneful Gezond Gewicht Kip&Groente - Hondenvoer - 12 kg
€ 33,99
Beneful Gezond Gewicht Kip&Groente - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Beneful Gezond Gewicht Kip - Groenten 12 kg
€ 37,75
Beneful Gezond Gewicht Kip - Groenten 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: