Beneful Gezond Gewicht Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer

12 kg
: 5/5
(20)
Beneful Gezond Gewicht Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer, evenwichtig voedingsstofcomplex gemaakt uit gezonde grondstoffen, met laag aandeel aan calorieën en een heerlijke smaakVoor meer informatie klik hier.
Productbeschrijving
Beneful Gezond Gewicht Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer
Beneful Gezond Gewicht Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer
Beneful Gezond Gewicht Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer
Beneful Gezond Gewicht Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer
Beneful Gezond Gewicht Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer
Beneful Gezond Gewicht Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer
Beneful Gezond Gewicht Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer
Beneful Gezond Gewicht Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer
zooplus GemakMeer informatie
  • Bespaar 5% op alle zooplus Gemak producten
  • Flexibele aanpassing van leveringsfrequentie
  • Op elk moment wijzigen, pauzeren of verwijderen
Kies je artikel (3 varianten)
€ 35,99
€ 3,00 / kg
zooplus GemakMeer informatie
  • Bespaar 5% op alle zooplus Gemak producten
  • Flexibele aanpassing van leveringsfrequentie
  • Op elk moment wijzigen, pauzeren of verwijderen

Levertijd 1-3 werkdagen.

Voor meer informatie klik hier.

Alle prijzen incl. BTW.

excl. verzendkosten

Aanbevolen combinatie
Beneful Gezond Gewicht Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer 12 kg
Beneful Original Rund, Tuingroenten en Vitaminen Hondenvoer - 2,8 kg
Totaalbedrag € 0,00
Koop alles samen: € 0,00

Beneful Gezond Gewicht Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer

12 kg

€ 35,99
€ 3,00 / kg

Productbeschrijving

Beneful Gezond Gewicht Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer, evenwichtig voedingsstofcomplex gemaakt uit gezonde grondstoffen, met laag aandeel aan calorieën en een heerlijke smaak

Beneful Gezond Gewicht kip, tuinkruiden en vitaminen hondenvoer is een compleetvoer dat een verminderd aantal calorieën bevat. Hierdoor is het een goed alternatief voor Beneful Rund & Groente. Doordat het voer evenwichtige en vetgereduceerd is, wordt de gezonde gewichtsafname van jouw hond vergemakkelijkt. Bovendien bevat het voer een heerlijke smaak, waardoor ook kieskeurige honden het voer lekker zullen vinden.

Beneful Gezond Gewicht compleetvoer bevat een evenwichtig voedingstofcomplex gemaakt uit heerlijke en gezonde ingrediënten, waaronder hoogwaardige kip en krokante rijst. Tegelijkertijd is het aandeel calorieën laag gehouden en bevat het voer een lekkere smaak.

  • Heerlijk zachte brokjes met veel verse kip: met genoeg eiwitten ter opbouw van de slanke spiermassa
  • Essentiële vitaminen en mineralen in de verscheidene brokjes
Bij iedere hap zal je hond een waarlijk smaakgenot doorgaan, ondanks het feit dat dit voer vetgereduceerd is. Beneful Gezond Gewicht – een caloriegereduceerd voer dat het welzijn van jouw hond bevordert.

Ingrediënten

Analytische bestandsdelen
Samenstelling:
Graan (35%, 4% rijst in rozegekleurde en bruine kroketten), vlees en dierlijke bijproducten (26% vlees in de brokjes, 4% verse kip in de brokjes), plantaardige eiwitextracten (4% soja in de bruine en rozegekleurde kroketten), suiker, olie en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, groente (4% groente in de groene & gele kroketten).

Toevoegingsmiddelen:
Voedingsfysiologische toevoegingsmiddelen:
vitamine A (22.000 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E (100 IE/kg), ijzer (91 mg/kg), jodium (2,2 mg/kg), koper (10 mg/kg), mangaan (6,9 mg/kg), zink (164 mg/kg), selenium (0,22 mg/kg).
Met anti-oxidanten, kleur- en conserveermiddelen.


Analytische bestandsdelen

ruw eiwit24.0 %
ruw vet8.0 %
ruwe vezel3.0 %
ruwe as8.0 %
omega-3-vetzuren0.1 %
omega-6-vetzuren1.8 %

Dosering

Aanbevolen hoeveelheid voer per dier in g/dag volgens de producent:

Beneful Gezond Gewicht kip, tuinkruiden en vitaminen is een compleetvoer.

Om op gewicht te blijven

Gewicht van de hond Hoeveelheid voer in g/dag
1 - 5 kg 35 - 115 g
5 - 10 kg 115 - 190 g
10 - 25 kg 190 - 380 g
25 - 45 kg 380 - 600 g
45 - 70 kg 600 - 830 g


Voor gewichtsvermindering
Gewicht van de hond Hoeveelheid voer in g/dag
1 - 5 kg 30 - 90 g
5 - 10 kg 90 - 160 g
10 - 25 kg 160 - 310 g
25 - 45 kg 310 - 480 g
45 - 70 kg 480 - 670 g

Een grote beker is ongeveer 100 g Beneful. Deze getallen zijn richtlijnen voor de matig actieve honden bij normale omgevingstemperaturen. Omdat de individuele behoeften verschillen, moet de hoeveelheid voer zo worden aangepast dat jouw hond een slank en gezond lichaamsgewicht behoudt. Als Beneful nieuw is voor jouw hond, kun je in ongeveer 10 dagen geleidelijk aan op de voeding overschakelen, zodat jouw hond kan wennen aan het nieuwe voer.

Zorg net als bij elk ander droogvoer dat er altijd voldoende vers drinkwater klaar staat.

Reviews

Klantenfoto's

Beneful Gezond Gewicht Kip, Tuinkruiden en Vitaminen Hondenvoer

Productreviews

08-08-22|Kevin van Dijk
: 5/5
Top voer
Ik meng het, naar puur enkel dit voer is al zeer goed te doen
19-12-21|Baasje van Siep
: 5/5
Heerlijke gemengde brokken.
Prima, eindelijk brokken met minder calorieën die mijn hond heerlijk vindt…. Soms gemengd met wat sperziebonen!! Hij is echt afgevallen, compliment van de dierenarts!!!
12-10-21
: 3/5
Baasje….wat geef je ons nu!!? 🙈
Helaas vonden beide honden dit voer niet lekker. Dan is het wel duur als je in een keer zoveel koopt.
07-08-18|Ronald
: 4/5
Prima voer
Mijn hond zat sinds hij een alvleesklier ontsteking heeft gehad op low fat brokken van royal canin. Nu hij van de klachten af is geef ik hem beneful goed gewicht en hij vind de brokken echt lekker en hij valt ook wat af. De andere brokken waren meer dan € 12 per anderhalve kilo, daar koop ik nu 3 zakken beneful voor. Ook wel fijn !
21-08-16|Nicole
: 5/5
Super goed
Mijn hond eet dit voer nu al 11 jaar. Ben toen hij jong was over gestapt op voer met kip omdat hij niet tegen rund kan. Nadat ik met dit voer ben begonnen nooit problemen gehad en hij vind het super lekker. Alleen balen dat er de laatste 2 maanden problemen zijn met leveren. Nu ergens anders moeten halen maar scheelt toch op 1 zak 6 euro.
02-06-16|Femmie Cayra en Falkor
: 5/5
Cayra is zo goed als op gewicht gekomen
Hoera eindelijk is Cayra op gezond gewicht gekomen, door het voer zo tekiezen en doneren 2 x perdag en met toevoeging van komkommer met schil gewassen en al vind ze het nogsteeds heerlijk en we zijn er we zijn op gewicht Cayra is ruim 10 kg kwijt geraakt gelukkig wel goed op de zak kijken wat de hond krijgt als ze moet afvallen en wat ze mag als ze op gezond gewicht is gekomen goed kijken dan kom je er wel
19-11-15|Trudy van wendel
: 5/5
Zeer goed
Onze hond is wat te zwaar en nu heb ik de benefull gezond gewicht gekocht.maar hoeveel mag ze er per dag van hebben .
13-09-15|beukelaer
: 5/5
zeer goed
ik gebruik het al jaren voor mijn honden ze waren een beetje te dik en nu met benefull blijven ze op hun gewicht en ze vinden het nog lekker ook
25-07-15|Angela
: 5/5
Mooi op gewicht
Mijn hond (amstaff) wou steeds z'n brokken na een paar weken niet meer, van alles geprobeerd. Dit is het enige wat hij nu ruim 1,5 jaar wel met plezier blijft eten en ook nog eens mooi op gewicht blijft! Ondanks al z'n snoepjes die hij krijgt 😊 dik tevreden echt een aanrader!
10-07-15|Gina
: 5/5
Beneful eerste x
Eerste x dat ik Beneful geef, eerst moest hij het niet hebben,beetje warm water toegevoegd en geplet dan eerst opgegeten .Heb van Hils tot frolic gegeven . Frolic was het enige dat hij nogal luste , maar dat is slecht word er beweerd. Heb bijna alle soorten geprobeerd , Hoop dat hij dit nu gaat blijven eten,heb nu vlees met groenten genomen. Een beoordeling kan ik nog niet geven
13-10-14|gonnie
: 4/5
honderbrokken
goede dag mijn hond (max)was tezwaar maar ook kon hij niet tegen een brok die kwamen er weer heel uit ben over ge gaan naar beneful gezond gewicht hij vind ze ook heel lekker en ben nu 4 weken bezig met afvallen met deze brokken en hij is nu 2.1kilo af gevallen hij is nu ook veel blijer ermee
19-07-14
: 1/5
ze pikken de lekkere brokjes eruit en de rest blijft liggen
Dit zijn niet allemaal dezelfde brokjes. Onze honden pikken de lekkere eruit en laten de andere gewoon liggen. Zo krijgen ze niet alle nodige voedingsstoffen binnen en we hebben veel afval. Wij schakelen terug over naar voeding met allemaal dezelfde brokjes.
25-05-14|mjpwillems
: 5/5
top producten
Mijn hond (kruising dobberman/dalmatiër ) moest afvallen hij woog 35 kilo jaar en zijn mooie gewicht zO zijn volgens de dierenarts 30 kilo wij zijn toen overgestapt oo beneful gezong gewicht en hij zit nu op zijn gewicht na 1jaar zonder aanpassing voor de hond
25-12-13|Ruud
: 5/5
Rhodesian Ridgeback: lekker en slank!
Onze Ridgeback heeft het laatste jaar dit voer met smaak verorberd. Ze eet het met meer genoegen dan haar eerdere brokken van diverse merken en ze kan genoeg eten zonder dik te worden. Zeer aanbevelenswaardig.
28-04-13
: 5/5
buikje lekker vol,maar een slanke hond
mijn hond houdt van eten,maar heeft neiging tot overgewicht.Met Beneful welzijn-gewicht kan hij iets meer op zijn bordje hebben en blijft nog steeds mooi slank.De brokken zijn lang krokant,mooie kleuren en vormen,niet te groot en niet te klein en ruiken zo lekker! De vacht van de hond heeft glans,hij heeft normale niet te veel ontlasting en is vrolijk en gezond.En de prijs maakt mij nog extra blij
28-04-13|Karin de Groen
: 5/5
Klein met enorme eetlust
Wij hebben een Portugese Podengo mini. Maar zijn eetlust is aboluut niet mini en schrokken kanhij als de beste. Deze honden vinden zeer veel bewegen heel fijn maar om hem dit elke dag te laten doen is niet altijd mogelijk. Met dit voer kunnen we het mooi in balans houden. Hij vind het echt heel lekker en zit al bij zijn bak als hij weet dat zijn voer eraan komt. Ook voor kleine hondjes een prima brok die goed verteerd en goed te kauwen is zodat het schrokken ook een stuk minder is.
10-05-12|Annelies Heij ter Meulen
: 5/5
beneful welzijn
Deze combinatie van brokken van kippenvlees met rijst en groenten vindt onze hond zo lekker dat hij ze "droog"ook eet! We merken dat de vertering ook beter gaat, minder afvalstoffen en deze brokken zijn goed betaalbaar en vooral bij oudere honden die neiging tot overgewicht hebben is dit een heel mooi produkt!
06-03-12
: 5/5
Goede voeding
Onze labrador doet het enkel op Benefull welzijn-gewicht goed, willekeurig ander voer krijgt hij uitslag van, ik blijf nu bij dit voer.
20-12-11
: 5/5
Kieskeurige boxer.
Onze boxerreu, gecasteerd, van 4 1/2 jaar was een zeer moelijke eter wat droogvoer betreft.Zelfs het duurste voer wou hij niet eten. Op een gegeven moment moest ik er dus vleesvoer (uit blik) door heen doen zodat hij maar wou eten. Geen succes, hij had veel last van winderigheid en stonk enorm. Na een hele rits van merken ben ik op Benefull gezond gewicht overgegaan. Wel eerst afgebouwd samen met zijn oude brokken. Dit heb ik 3 weken gedaan en toen helemaal op de Benefull brok. Resultaat; hij eet alleen de brokken, heeft geen darmproblemen.
16-02-09
: 4/5
de mening van mijn hond telt
Mijn hond (duitse herder) breekt de tent af voor zijn eten sinds hij deze brokken krijgt. Toch wil ik de zalm variant absoluut ook gaan proberen voor de moeilijke huid van onze duitser.