Home > Hondenvoer > Acana > Acana Large Adult Hond 17 kg
Thursday, 22 February 2024

Acana Large Adult Hond 17 kg

89,950 - 106,500
Bestel nu direct voor € 89,95

Acana Adult Large Breed is rijk aan lokaal gefokte scharrel kip, scharrel eieren, in het wild gevangen platvis, zongerijpt fruit en groenten zodat uw hond in optimale fysieke conditie blijft. Rijk aan dierlijk eiwit en minimaal in... (Dierenwinkelxl.nl)

Acana Dog Adult Large Breed hondenvoer is compleet droogvoer voor volwassen honden van grote rassen. * Helpt de gewrichten te ondersteunen * Bevordert een optimaal gezond gewicht * Vol vitaminen en mineralen (Brekz.nl)

Acana Heritage Adult Large Breed Dog De hond is geëvolueerd als carnivoor, met een natuurlijke behoefte aan voeding met gevarieerd vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. Acana Heritage wordt voor het grootste deel gemaakt van voedingsstoffen die van nature aanwezig zijn in de ingrediënten. Acana Heritage Adult Large Breed Dog bestaat voor 60% uit vers vlees en verse vis; scharrelkip en in het wild gevangen platvis. Tevens is deze voeding laag in koolhydraten en calorieën om het gewicht van de hond onder controle te houden. Dit kan helpen om de belasting op de gewrichten te verminderen. Adult Large Breed Dog is geschikt voor honden van grote rassen (meer dan 25 kg). Voor volwassen honden van kleinere rassen is er Acana Adult Small Breed Dog Heritage. Acana Acana maakt haar natuurlijke diervoeding van lokale producten. Hierbij wordt rekening gehouden met de evolutie van de hond; hun voeding bestond vroeger uit vers vlees en was rijk aan proteïne. De ingrediënten worden lokaal ingekocht (Alberta, Canada). Acana Biologically Appropriate wordt bereid met vers vlees, verse vis, groenten, fruit en kruiden afgestemd op de behoefte en levensfase van uw hond. Biologically Appropriate™ Biologically Appropriate diervoeding bestaat voor een groot deel uit verse ingrediënten. Een ander facet van Biologically Appropriate is dat de voeding is afgestemd op het verteringskanaal van het dier. De producten bevatten dan ook geen geur-, kleur- of smaakstoffen of andere toevoegingen en zijn GMO (Genetically Modified Organism) en antibiotica vrij. Voordelen Gemaakt met lokaal (Alberta, Canada) verkregen ingrediënten Rijk aan proteïne Laag in koolhydraten ( (Medpets.nl)

Acana Heritage Adult Large Breed - Hondenvoer - Kip Kalkoen 17 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokken voor jouw grote viervoeter Jij wilt natuurlijk het beste geven aan je grote hond! grote honden hebben dan ook specifieke voedingswensen die zorgen voor een optimale fysieke conditie! Heritage Adult large breed van ACANA zit boordevol lokaal gefokte scharrelkip, scharreleieren, in het wild gevangen platvis en zongerijpt fruit en groenten. De ingrediënten worden bereid in de gecertificeerde keuken van ACANA in Canada met de beste ingrediënten van lokale boeren en telers. Zo krijgt je hond alles heeft wat hij nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven! * Voor honden van grote rassen * Goed voor de gewrichten * Op basis van scharrelvlees Waarom Acana? De voeding van ACANA is volgens het Biologically Appropriate-principe bereid en zit vol waardevolle voedingsstoffen voor een perfecte voeding van honden van alle rassen en leeftijden. ACANA Adult Large Breed bestaat uit 60% dierlijke ingrediënten en 40% plantaardige ingrediënten. We maken gebruik van glutenvrije haver voor een gelijkmatige energieafgifte. Adult Large Breed is verkrijgbaar in: 11.4kg en 17kg. . Alle Acana voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
64992521172
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Acana Heritage Adult Large Breed
€ 89,95
Acana Dog - Adult Large Breed Recipe
€ 95,99
Acana Adult Large Breed hondenvoer 17 kg
€ 96,95
Thuiswinkel Waarborg
Acana Adult Large Breed Dog Heritage - 17 kg
€ 101,10
Thuiswinkel Waarborg
Acana Heritage Adult Large Breed - Hondenvoer - Kip Kalkoen 17 kg
€ 106,50