Home > Hondenvoer > Acana > Acana Large Adult Hond 17 kg
zaterdag, 04 februari 2023
Acana Large Adult Hond 17 kg

Acana Large Adult Hond 17 kg

89,95 - 94,95
Bestel nu direct voor € 89,95

Acana Heritage Adult Large Breed hondenvoer is compleet droogvoer voor volwassen honden van grote rassen. * Helpt gewrichten * Bevordert een optimaal gewicht * Vol vitaminen en mineralen (Brekz.nl)

Acana Adult Large Breed is rijk aan lokaal gefokte scharrel kip, scharrel eieren, in het wild gevangen platvis, zongerijpt fruit en groenten zodat uw hond in optimale fysieke conditie blijft. Rijk aan dierlijk eiwit en minimaal in... (Dierenwinkelxl.nl)

Acana Heritage Adult Large Breed - Hondenvoer - Kip Kalkoen 17 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokken voor jouw grote viervoeter Jij wilt natuurlijk het beste geven aan je grote hond! grote honden hebben dan ook specifieke voedingswensen die zorgen voor een optimale fysieke conditie! Heritage Adult large breed van ACANA zit boordevol lokaal gefokte scharrelkip, scharreleieren, in het wild gevangen platvis en zongerijpt fruit en groenten. De ingrediënten worden bereid in de gecertificeerde keuken van ACANA in Canada met de beste ingrediënten van lokale boeren en telers. Zo krijgt je hond alles heeft wat hij nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven! * Voor honden van grote rassen * Goed voor de gewrichten * Op basis van scharrelvlees Waarom Acana? De voeding van ACANA is volgens het Biologically Appropriate-principe bereid en zit vol waardevolle voedingsstoffen voor een perfecte voeding van honden van alle rassen en leeftijden. ACANA Adult Large Breed bestaat uit 60% dierlijke ingrediënten en 40% plantaardige ingrediënten. We maken gebruik van glutenvrije haver voor een gelijkmatige energieafgifte. Adult Large Breed is verkrijgbaar in: 11.4kg en 17kg. . Alle Acana voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Acana Heritage Adult Large Breed Dog is een voeder voor honden van grote rassen. Deze voeding is koolhydraat- en caloriearm om het gewicht van de hond onder controle te houden. Dit kan helpen om de gewrichten van de hond te ontzien. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
64992521172
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Acana Heritage Adult Large Breed
€ 89,95
Acana Heritage Adult Large Breed bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Heritage Adult Large Breed
€ 89,95
Acana Heritage Adult Large Breed bestellen
Acana Heritage Adult Large Breed hondenvoer 17 kg
€ 89,95
Acana Heritage Adult Large Breed hondenvoer 17 kg bestellen
Acana - Heritage Adult Large
€ 92,50
Acana - Heritage Adult Large bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Heritage Adult Large Breed - Hondenvoer - Kip Kalkoen 17 kg
€ 94,95
Acana Heritage Adult Large Breed - Hondenvoer - Kip Kalkoen 17 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Adult Large Breed Dog Heritage - 17 kg
€ 98,50
Acana Adult Large Breed Dog Heritage - 17 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: