Home > Kattenvoer > Fokker > Fokker Adult +Fresh Fish Kat 2,5 kg
Wednesday, 31 May 2023

Fokker Adult +Fresh Fish Kat 2,5 kg

19,750 - 38,750
Bestel nu direct voor € 19,75

Fokker +Fresh Fish kattenvoer is een volledige premium voeding met verse vis voor volwassen katten. *     Graanvrij en glutenvrij *     Droge brok met verse vis *     Gezond en gevarieerd (Brekz.nl)

Fokker Fresh Fish Kattenvoer met Verse ZalmFokker +Fresh Fish is een volledige premium kattenvoeding met verse vis voor volwassen katten. Dit product is 100% graanvrij. Met Fokker +Fresh Meat heeft u een topproduct gekocht. Door de combinatie van een droog brokje, waar verse vis (zalm) aan wordt toegevoegd, aangevuld met o.a. groenten, fruit en kruiden eet uw kat lekker, gezondén zeer gevarieerd. * 100% graanvrij * Gezond en gevarieerd * Volledige voeding met verse vis * Voor volwassen katten (Plein.nl)

Fokker Cat Fresh Fish Zalm - Kattenvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Volledige visrijke voeding voor de volwassen kat Sommige katten reageren beter op een graanvrije voeding en een voeding met veel verse vis. +Fresh Fish van Fokker is een premium brokvoeding geschikt voor volwassen katten die beter gedijen op een hypoallergene, graan- en glutenvrije brok. Met de allerbeste ingrediënten +Fresh Fish is een droge brok waar verse vis (zalm) aan wordt toegevoegd. Deze verse vis zorgt in combinatie met groenten, fruit en kruiden voor een lekkere én gezonde maaltijd. Zo blijft je kat sterk en gezond. De zalm is ook rijk aan omega 3- en 6-vetzuren, voor een optimale ondersteuning van de huid en vacht. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8713447046020
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker +Fresh Fish kattenvoer 2,5 kg
€ 22,70
Fokker Cat Fresh Fish Kattenvoer Verse Zalm 2,5 kg
€ 24,00
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Fresh Fish Kattenvoer Verse Zalm 2,5 kg
€ 24,00
Fokker Cat Fresh Fish Kattenvoer Verse Zalm 2,5 kg
€ 26,85
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Fresh Fish Zalm - Kattenvoer - 2.5 kg
€ 27,94