Home > Hondenvoer > Yarrah > Yarrah Bio Kippennekken 150 gr
Monday, 11 December 2023

Yarrah Bio Kippennekken 150 gr

6,950 - 12,210
Bestel nu direct voor € 6,95

Yarrah Kippennekken De biologische, gedroogde kippennekken van Yarrah zijn lekkere snacks voor uw hond. De kippennekken zijn zonder toevoegingen. De kippennekken zijn net als de graanvrije producten van Yarrah geschikt voor alle honden mits ze niet overgevoelig zijn voor kip. Bewaar de kippennekken altijd koel en droog. Beter leven keurmerk Yarrah is het eerste (biologische) diervoermerk met de drie volle sterren van het Beter Leven Keurmerk. Dit keurmerk werd in 2007 geïntroduceerd door de Dierenbescherming om het dierenwelzijn van dieren die voor consumptie gebruikt worden te verbeteren. Inhoud 150 gram of 250 gram De kippennekken zijn ongeveer 15 cm lang. Samenstelling 100% biologische kip (Medpets.nl)

Yarrah Hondensnack Bio KippennekkenYarrah biologische kippennekken zijn onweerstaanbaar voor grote en kleine honden. De gedroogde snack is een puur product en bevat geen enkele toevoeging. * Geschikt voor alle soorten honden * 100% natuurlijk * Goed voor gebit (Plein.nl)

Yarrah Bio Kippennekken - Hondensnacks - Kip 150 g direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke vleesrijke hondensnack Wil je jouw hond een lekker vleesrijk tussendoortje voorschotelen? Kies dan voor de Biologische Kippennekken van Yarrah. Een smakelijke, gedroogde snack voor alle honden, van puppy tot senior. Wanneer je hond kauwt op de kippennekken, heeft dit een schurende werking op de tanden zodat tandplak wordt verwijderd. Goed voor het gebit dus! Ook bevatten de nekken geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, enkel 100% biologische kippennekken. Tip: de Biologische Kippennekken zijn ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Adult Hondenvoer met Kip, Chunks met Kip en Rund 405 g en Paté met Kip en Kalkoen 150 g van Yarrah. Waarom Yarrah? Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier. De Biologische Kippennekken bevat 150 gram. Let op: iedere hond heeft zijn of haar eigen kauwgedrag. Houd daarom altijd jouw hond in de gaten bij het geven van (kauw)snacks. . Alle Yarrah voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8714265974915
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah - Kippennekken Bio - 150 gr.
€ 6,95
Yarrah Bio Kippennekken 150 gr
€ 11,19
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Biologische Kippennekken - Hondensnack - 150 g
€ 12,21
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Kippennekken - Hondensnacks - Kip 150 g
€ 12,24