Home > Hondenvoer > Yarrah > Yarrah Bio Kippennekken 150 gr
vrijdag, 03 december 2021
Yarrah Bio Kippennekken 150 gr

Yarrah Bio Kippennekken 150 gr

4,79 - 5,69
Bestel nu direct voor € 4,79

Yarrah Hondensnack Biologische KippennekkenYarrah biologische kippennekken zijn onweerstaanbaar voor grote en kleine honden. De gedroogde snack is een puur product en bevat geen enkele toevoeging. * Geschikt voor alle soorten honden * 100% natuurlijk * Goed voor gebit (Plein.nl)

De biologische, gedroogde kippennekken van Yarrah zijn lekkere snacks voor uw hond. De kippennekken zijn tevens graanvrij. (Medpets.nl)

Yarrah Bio Kippennekken - Hondensnacks - Kip 150 g direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke vleesrijke hondensnack Wil je jouw hond een lekker vleesrijk tussendoortje voorschotelen? Kies dan voor de Biologische Kippennekken van Yarrah. Een smakelijke, gedroogde snack voor alle honden, van puppy tot senior. Wanneer je hond kauwt op de kippennekken, heeft dit een schurende werking op de tanden zodat tandplak wordt verwijderd. Goed voor het gebit dus! Ook bevatten de nekken geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, enkel 100% biologische kippennekken. Tip: de Biologische Kippennekken zijn ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Adult Hondenvoer met Kip, Chunks met Kip en Rund 405 g en Paté met Kip en Kalkoen 150 g van Yarrah. Waarom Yarrah? Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier. De Biologische Kippennekken bevat 150 gram. . Alle Yarrah voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714265974915
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Yarrah Biologische Kippennekken 150 gr
€ 8,69
Yarrah Biologische Kippennekken 150 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah - Kippennekken Bio - 150 gr.
€ 9,15
Yarrah - Kippennekken Bio - 150 gr. bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Kippennekken - Hondensnacks - Kip 150 g
€ 9,68
Yarrah Bio Kippennekken - Hondensnacks - Kip 150 g bestellen
Bekijkt u ook: