Home > Kattenvoer > Iams > Iams Adult Vis 10 kg
zaterdag, 13 augustus 2022
Iams Adult Vis 10 kg

Iams Adult Vis 10 kg

28,69 - 49,45
Bestel nu direct voor € 28,69

Iams for Vitality Adult Vis kattenvoer is een smakelijke, uitgebalanceerde voeding met zeevis voor volwassen katten tussen de 1 en 6 jaar. * Versterkt het immuunsysteem * Gezonde huid en glanzende vacht * Ondersteuning urinewegen (Brekz.nl)

Iams Cat Adult Zeevis - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Smakelijke kattenvoeding De IAMS Cat Adult Zeevis is een voeding op basis van zeevis en geschikt voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar. Deze voeding is een 100% complete en uitgebalanceerde voeding om de gezondheid en vitaliteit van je volwassen kat te waarborgen. IAMS ondersteunt op 7 punten je kat, waaronder het hebben van een glanzende en gezonde huid. Deze mooie combinatie zit in een heerlijk recept met minimaal 88% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte) waar jouw kat iedere dag van zal smullen! Ondersteuning in een notendop Deze mooie katten voeding draagt op verschillende manieren bij aan de gezondheid van je kat. De toevoeging van omega 3- en 6-vetzuren zijn ter ondersteuning van een gezonde huid en glanzende vacht. De krokante brokjes en het speciaal afgestemde gehalte aan mineralen dragen bij aan een gezond gebit. De voeding is specifiek samengesteld om de urine-pH te verlagen en gezonde urinewegen te ondersteunen. Dierlijk eiwit en essentiële mineralen zorgen voor het behoud van sterke spieren. De uitgebreide mix aan antioxidanten met vitamine E dragen bij aan de ondersteuning van het immuunsysteem. Het vezelmengsel in deze voeding, in combinatie met probiotica en bietenpulp, zorgen voor een gezonde spijsvertering. Taurine ondersteunt om het hart gezond te houden. Waarom IAMS? IAMS heeft maar één missie: je huisdier - en daarmee jezelf - gelukkig maken. Een juiste voeding is daarvoor alles bepalend. Sinds 1946 ontwikkelt IAMS dierenvoeding met hoogwaardige dierlijke eiwitten die essentieel zijn voor het welzijn van je huisdier. Kwaliteit staat centraal bij alles dat ze doen. Er worden ongelooflijk hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van de ingrediënten gesteld. Er worden zo'n 120 tests uitgevoerd om de kwaliteit van elke zak IAMS voeding te waarborgen. Een gelukkig en actief leven vol gezonde vitaliteit voor uw huisdier, dat is de filosofie. IAMS Cat Adult Zeevis is verkrijgbaar in 3kg - 10kg . Alle Iams voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Iams Kattenvoer Adult Oceaan Vis - 10 kgIams is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten, rijk aan zeevis. Iams Adult Oceanfish, is bereid met zeevis als belangrijkste eiwitbron. Iams bevat geen toegevoegde kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het bevat vitamine E ter ondersteuning van het immuunsysteem en omega-6- en -3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. * Een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten * Bereid met zeevis als belangrijkste eiwitbron * Bevat geen toegevoegde kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen (Plein.nl)

IAMS Adult Fish & Chicken is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten. De voeding is speciaal ontwikkeld voor katten van 1 tot 6 jaar oud. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5000174275445; 8710255127354
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Iams for Vitality Adult Vis kattenvoer 10 kg
€ 28,69
Iams for Vitality Adult Vis kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Adult Zeevis - Kattenvoer - 10 kg
€ 34,49
Iams Cat Adult Zeevis - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Iams Cat Adult - Vis & Kip - Kattenvoer - 10 kg
€ 34,49
Iams Cat Adult - Vis & Kip - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Adult - Vis & Kip - Kattenvoer - 10 kg
€ 34,49
Iams Cat Adult - Vis & Kip - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Iams Kattenvoer Adult Oceaan Vis 10 kg
€ 41,99
Iams Kattenvoer Adult Oceaan Vis 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Cat Adult Fish & Chicken - 10 kg
€ 53,40
IAMS Cat Adult Fish & Chicken - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: