Home > Kattenvoer > Prins > Prins Vitalcare Multicat 5 kg
Monday, 11 December 2023

Prins Vitalcare Multicat 5 kg

35,950 - 35,950
Bestel nu direct voor € 35,95

Prins Vitalcare Multicat kattenvoer is kwalitatief uitstekend kattenvoer voor (gezins)katten tot 7 jaar en draagt bij aan: * Een verbeterde weerstand * Een gezonde en glanzende vacht * De optimale smaakervaring (Brekz.nl)

De Prins Vital Care Multicat is een krokante voeding voor volwassen gezinskatten tot circa 7 jaar. Deze volledige maaltijd ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een glanzende vacht en een gezond milieu in de blaas. Of het nu gaat om een binnenkat of buitenkat, klein of groot, ze kunnen allemaal genieten van een complete voeding. De combinatie van drie smaken en speciaal gevormde brokjes geven een optimale smaaksensatie. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins Kattenvoer VitalCare MulticatVitalCare Multicat is een krokante voeding voor volwassen gezinskatten tot ca. 7 jaar. Deze volledige voeding ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een glanzende vacht en een gezond milieu in de blaas. VitalCare Multicat is de ideale voeding voor een gezin met meerdere katten. * Ondersteunt een gezonde werking van het lichaam van uw volwassen kat. Of het nu gaat om binnenkatten of buitenkatten, klein of groot, ze kunnen allemaal genieten van een complete voeding. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * De optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas. (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595660093; 8713595660147
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Multicat 4 kg - Kat
€ 35,95
Prins Vitalcare Multicat kattenvoer 4 kg
€ 35,95
Prins VitalCare - Multicat
€ 35,95
Prins Kattenvoer VitalCare Multicat 4 kg
€ 35,95