Royal Canin VCN Neutered Adult Small Dog Hond 3,5 kg

33,050 - 34,950
Bestel nu direct voor € 34,75

Royal Canin Expert Neutered Adult Small Dogs hondenvoer is een volledige voeding geschikt voor kleine gecastreerde of gesteriliseerde honden tot 10 kg. * Ondersteunt een ideaal gewicht * Helpt urinewegen en gebit gezond te houden * Helpt gezonde spijsvertering behouden (Brekz.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Small Dog Neutered Adult - Hondenvoer - 3.5 kg direct bestellen in onze webshop! Behoud het optimale gewicht na castratie Het is voor honden net zo belangrijk als voor mensen om een gezond gewicht te hebben. Dieren worden nou eenmaal een stuk ouder bij een optimaal gewicht. Is je hond gecastreerd of gesteriliseerd? En heeft je viervoeter last van een continu hongergevoel? Probeer dan Royal Canin Neutered Adult Small Dog, voor volwassen honden die tot 10 kg wegen. Een gezond gewicht is van levensbelang Wanneer een hond gecastreerd of gesteriliseerd is, verandert zijn voedingsbehoefte. Je hond heeft namelijk minder calorieën nodig dan voorheen, maar hij kan nog wel even veel eetlust hebben. Sommige honden krijgen zelfs meer eetlust na de castratie. Hierbij ontstaat het risico dat je hond te veel eet en te zwaar wordt. Neutered Adult is geschikt voor gecastreerde/gesteriliseerde honden en heeft een aangepaste samenstelling en energieniveau om ervoor te zorgen dat je hond sneller verzadigd is. Je hond krijgt zo alle benodigde voedingsstoffen binnen, zonder dat hij blijft zeuren om eten. Naast het gewicht, helpt de voeding ook ter ondersteuning van het gebit dankzij een mechanische werking van de brokjes in combinatie met de toegevoegde calciumvangers. Zo worden de tanden als het ware gepoetst en wordt de vorming van tandsteen vertraagd. Ook de spijsvertering wordt ondersteund dankzij o.a. prebiotica. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Behoud van ideale gewicht na castratie/sterilisatie * Continu hongergevoel (verzadigend) * Overgewicht (obesitas) Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hondenvoer voor kleine gecastreerde honden die minder dan 10 kilo wegen. Na een castratie/sterilisatie verandert de stofwisseling van uw hond. Royal Canin VCN Neutered Adult Small Dog is voeding voor gecastreerde/gesteriliseerde honden van kleine rassen en met een gewicht tot 10 kg. (Medpets.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550761789
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Expert Neutered Adult Small Dogs hondenvoer 3,5 kg
€ 34,75
Royal Canin Veterinary Diet Small Dog Neutered Adult - Hondenvoer - 3.5 kg
€ 34,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Small Dog Neutered Adult - Hondenvoer - 3.5 kg
€ 34,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Small Dog Neutered Adult - Hondenvoer - 3.5 kg
€ 34,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin VCN - Neutered Adult Small Dog 3,5 kg
€ 37,00