Home > Hondenvoer > Fokker > Fokker Country Groentemix 6 kg
maandag, 05 december 2022
Fokker Country Groentemix 6 kg

Fokker Country Groentemix 6 kg

20,25 - 29,91
Bestel nu direct voor € 20,25

Fokker Country Groentemix hondenvoer is een aanvullend, licht verteerbaar, plantaardig diervoeder voor volwassen honden op basis van maïs, tarwe, prei, wortel, erwten en rijst.  * Voor alle soorten honden * Smakelijk voer * Makkelijk te combineren met ander voer (Brekz.nl)

Fokker Country Hondenvoer GroentemixDit is een licht verteerbare plantaardige voeding op basis van maïs, tarwe, prei, wortel, erwten en rijst. Er zitten geen kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen in. Fokker Country Groentemix is het juiste aanvullende product voor honden die gevoerd worden met (vers) vlees of vis. * Weinig vetten * Een zeer laag eiwit percentage * Vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen (Plein.nl)

Fokker Country Groentemix - Hondenvoer - 6 kg direct bestellen in onze webshop! Praktische groentemix om een maaltijd mee te bereiden Wanneer je (vers) vlees of vis voert, is het belangrijk dat je dit verrijkt met groenten om zo een evenwichtige maaltijd te creëren voor je hond. Met de Country Groentemix van Fokker maak je de maaltijd voor je viervoeter compleet. Met de allerbeste ingrediënten Country Groentemix is een licht verteerbare, plantaardige voeding op basis van maïs, tarwe, prei, wortel, erwten en rijst. Het is het ideale product om als basis te gebruiken voor de maaltijd van honden die gevoerd worden met (vers) vlees of vis. Meng de mix met vlees of vis en voeg warm water toe voor een heerlijke maaltijd. De Country Groentemix is 100% natuurlijk, bevat nauwelijks vet en heeft een zeer laag eiwitpercentage. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447023069
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Country Groentemix hondenvoer 6 kg
€ 23,20
Fokker Country Groentemix hondenvoer 6 kg bestellen
Fokker Country Hondenvoer Groentemix 6 kg
€ 27,85
Fokker Country Hondenvoer Groentemix 6 kg bestellen
Fokker Country Groentemix 6 KG
€ 29,91
Fokker Country Groentemix 6 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country Groentemix 6 KG
€ 29,91
Fokker Country Groentemix 6 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country Groentemix - Hondenvoer - 6 kg
€ 29,94
Fokker Country Groentemix - Hondenvoer - 6 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: