Hills Adult Large Breed Kip Voordeelzak 18 kg

Hills Adult Large Breed Kip Voordeelzak 18 kg

59,99 - 72,90
Bestel nu direct voor € 59,99

Wanneer je hond in de top van zijn jaren is, heeft hij een voedzaam, uitgebalanceerd dieet nodig om fit en actief te blijven op de lange termijn. Hill's Science Plan Adult 1-5 Large met kip is speciaal ontworpen voor honden van grote rassen en is aangepast aan hun speciale energie- en voedingsbehoeften. Het hondenvoer van Hill's Science Plan is gemaakt met kip en biedt jouw vierbenige vriend veel hoogwaardige eiwitten, die kunnen helpen spiermassa te behouden. Bovendien kan het droogvoer met ingrediënten zoals glucosamine en chondroïtine de gezondheid van de gewrichten ondersteunen, wat een belangrijk probleem is, vooral voor grote rassen. Het bevat ook waardevolle omega-6-vetzuren en vitamine E, die een gezonde huid en glanzende vacht kunnen bevorderen. The Hill's Science Plan Adult Large Breed hondenvoer met kip vereist geen kunstmatige toevoegingen zoals kleuren, smaken en conserveermiddelen. Hill's Science Plan Adult 1-5 Large met kip in één oogopslag: Droogvoer voor volwassen honden van grote rassen (1 - 5 jaar) Gecoördineerde voedingswaarde: perfect aangepast aan de energiebehoefte van honden van grote rassen in de "beste leeftijd" Eiwitrijke formule: met veel hoogwaardige, dierlijke eiwitten, kan helpen om spiermassa te behouden Geselecteerde ingrediënten: gemaakt met hoogwaardige grondstoffen Bevat glucosamine en chondroïtine: kan de gezondheid van de gewrichten ondersteunen Omega-6 vetzuren + vitamine E: kunnen bijdragen aan een gezonde huid en glanzende vacht Heerlijke smaak: goed geaccepteerd door veel honden Aanbevolen door dierenartsen Zonder kunstmatige smaakstoffen, kleuren en conserveermiddelen (Zooplus.nl)

Hill's Science Plan Adult Large Breed kip hondenvoer is geschikt voor volwassen honden van grote rassen met een leeftijd tussen 1 en 5 jaar oud. * Ondersteunt gezonde gewrichten * Bevat hoogwaardige eiwitten ter ondersteuning van slanke spieren * Met vitamine E (Brekz.nl)

Hill's Canine Adult Large Kip 18 kgHill's Science Plan Large Breed Adult met Kip is speciaal samengesteld om tegemoet te komen aan de energiebehoeften van honden van grote rassen tijdens de bloei van hun leven. Gemaakt met hoogwaardige, licht verteerbare ingrediënten * Ondersteunt de gezondheid van gewrichten met glucosamine en chondroïtine * Omega 6-vetzuren en vitamine E voor een mooie huid en vacht * Eiwit van hoge kwaliteit voor sterke spieren (Plein.nl)

Hill's Science Plan Adult Large Chicken is speciaal samengesteld voor de ondersteuning van een optimale ontwikkeling van gewrichten en spieren voor honden van grote rassen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742121109
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
18kg Adult 1-5 Large Breed Kip Hill's Science Plan Hondenvoer
€ 59,99
18kg Adult 1-5 Large Breed Kip Hill's Science Plan Hondenvoer bestellen
Hill's Adult Large Breed kip hondenvoer Voordeelzak 18 kg
€ 65,95
Hill's Adult Large Breed kip hondenvoer Voordeelzak 18 kg bestellen
Hills adult large breed - 1 ST à 18 kg
€ 68,90
Hills adult large breed - 1 ST à 18 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hills adult large breed - 1 ST à 18 kg
€ 68,90
Hills adult large breed - 1 ST à 18 kg bestellen
Hill's Canine Adult Large Kip 18 kg
€ 69,99
Hill's Canine Adult Large Kip 18 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Canine Adult - Large Breed - Chicken 18 kg
€ 72,90
Hill's Science Plan - Canine Adult - Large Breed - Chicken 18 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: