Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie 12 x 100 gr

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie 12 x 100 gr

12,39 - 17,70
Bestel nu direct voor € 12,39

Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Moderatie Calorie Vis zakjes kattenvoer vermindert blaasproblemen bij katten.  * Helpt het vochtgehalte * Voor gezonde urinewegen * Voorkomt struvietstenen (Brekz.nl)

Katten lijden vaak aan ziekten van de urinewegorganen. Vooral bij katten, die naar overgewicht neigen of katten, die reeds overgewicht hebben zijn daarvan betroffen. Ziekten aan de onderste urinewegen dienen met een speciaaldieet te worden behandeld, dat de gezondheid van de urinewegorganen bevordert. Vaak leiden ziekten aan de onderste urinewegen tot vorming van urinestenen (struviet- en oxaalstenen). Royal Canin urinary s/o moderate calorie is speciaal ontwikkeld voor katten, die naar overgewicht neigen, voor de behandeling van blaasontstekingen en urinesteenziekten. Ook ter preventie voor katten met gevoelige urinewegorganen is dit voer geschikt. De speciale samenstelling kan ondersteunend werken bij de oplossing van struvietkristallen en heeft bovendien een urineverdunnend effect. Het gematigde caloriegehalte kan helpen het ideaalgewicht te behouden en/of gewichtstoename te voorkomen. Indicaties: Oplossing van struvietstenen Idiopathische cystitis Preventie van calciumoxalaatstenen Preventie van struvietstenen Cystitis Contra-indicaties: Chronische nierinsufficiëntie, metabolische acidose Hartinsufficiëntie Hoge bloeddruk Drachtige of zogende katten - kitten Behandeling met medicamenten, die de urine aanzuren Specifieke producteigenschappen: Struvietsteen-oplossing: de samenstelling kan de oplossing van struvietkristallen/-stenen ondersteunen. Matige calorietoevoer: het aangepaste energiegehalte kan katten met de neiging tot overgewicht (na castratie, weinig beweging, rasafhankelijk) helpen het ideale gewicht te behouden. Urineverdunning: door verhoging van het urinevolume kan de vorming van struviet- en calciumoxalaat worden tegengegaan. Lage RSS-waarde: helpt de struviet- en oxalaatkristalvormende ionen in de urine te reduceren (onderverzadiging). Behandelingsduur: 5 – 12 weken en/of tot de oplossing van de struvieturinestenen/-kristallen. Ter preventie van recidive dient het dieet nog minstens zes maanden te worden gevolgd. Na volledige genezing (urinecontrole) kan OBESITY MANAGEMENT of SATIETY WEIGHT MANAGEMENT worden gevoerd, in geval van overgewicht bij de kat, of producten uit het NEUTERED assortiment, wanneer de kat is gecastreerd en haar ideale gewicht reeds bereikt heeft. Nadere informatie: Dierenbezitters dienen betroffen dieren uitsluitend URINARY S/O MODERATE CALORIE te voeren, omdat anders de werkzaamheid van het product wordt beperkt. URINARY S/O natvoer wordt aanbevolen bij terugkerende idiopathische cystitis. (Zooplus.nl)

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie is dieetvoeding speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling van aandoeningen aan de lagere urinewegen bij katten met (neiging tot) overgewicht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
9003579309698
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Moderate Calorie Vis (zakjes) kattenvoer 12 zakjes
€ 12,39
Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Moderate Calorie Vis (zakjes) kattenvoer 12 zakjes bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12 x 100 g - Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie - Veterinary Diet Kattenvoer
€ 12,49
12 x 100 g - Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie - Veterinary Diet Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary S/O Moderate Cal. kat - zalm 12x100 g
€ 13,75
Royal Canin Urinary S/O Moderate Cal. kat - zalm 12x100 g bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie - Vis - Kattenvoer - 12 x 100 g
€ 17,70
Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie - Vis - Kattenvoer - 12 x 100 g bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: