Royal Canin Urinary S/O High Dilution 3,5 kg

Royal Canin Urinary S/O High Dilution 3,5 kg

31,99 - 39,50
Bestel nu direct voor € 31,99

Katten die lijden aan ziekten van de onderste urinewegen kunnen met een afgestemd voer, dat de gezondheid en de functie van de urinewegen ondersteunt, worden verzorgd. Ziekten van de onderste urinewegen gaan vaak gepaard met de ontwikkeling van verscheidene urinestenen (bijv. calciumoxalaat en struviet). ROYAL CANIN URINARY S/O is speciaal ontwikkeld om urinewegziekten en blaasonstekingen bij katten te behandelen. Alleen gebruiken na het aanraden ervan door uw dierenarts. Indicaties: oplossen van struvietstenen profylaxe van calciumoxalaatstenen profylaxe van struvietstenen Contraindicaties: chronische niereninsufficiëntie, metabole acidose hartinsufficiëntie hoge bloeddruk zwangere en lacterende katten - kittens behandeling met urineverzurende medicamenten Unieke eigenschappen in één oopopslag: Struvietsteen-oplossing: Urinary S/O ter bevordering van de afbraak van struvietstenen. Toename van het urinevolume: het recept zorgt voor een toename van het urinevolume. Door deze toename wordt de vorming van struviet of calciumoxalaat verminderd. relatieve onderverzadiging van de urine: voorkomt de spontante vorming van calciumoxalaat en struviet. Bescherming van de blaasslijmhuid: glycosaminoglycanen (GAGs) zijn onderdeel van onder andere de blaasslijmhuid. Door het toevoegen van GAGs in het voer kan de blaasslijmhuid worden ondersteund en de blaas beter tegen bacteriën of giftige stoffen beschermen. Behandelingsduur: Het duurt tussen de 5 en 12 weken voordat alle bestaande struvietstenen zijn opgelost. Om de opnieuwe vorming van struvietstenen te voorkomen, moet het voer een verdere zes maanden worden gevoerd. Als er na die tijd geen struvietstenen meer worden gevonden (m.b.v. een urinecontrole), kunt u uw kat als gezond beschouwen en overstappen naar S/O-Indes. Het bloed en de urine van uw kat moet echter wel regelmatig worden onderzocht. Let op: Wanneer u een oudere kat heeft, wordt aangeraden eerst de nierfunctie van uw kat te laten controleren voordat u op het URINARY S/O DILUTION overstapt. Nadere informatie: Uw dier mag tijdens de behandeling enkel worden gevoerd met het URINARY S/O DILUTION, omdat de werkzaamheid van het voer anders wordt beperkt. (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O High Dilution kattenvoer is een speciale gezondheidsvoeding die extra ondersteuning biedt voor de urinewegen van uw kat. * Compleet gezondheidsvoer * Helpt tegen struvietstenen * Stimuleert de vochtopname (Brekz.nl)

Royal Canin Urinary S/O High Dilution is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling van aandoeningen aan de lagere urinewegen bij katten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550747363
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3,5kg Urinary S/O High Dilution Kat Royal Canin Kattenvoer
€ 31,99
3,5kg Urinary S/O High Dilution Kat Royal Canin Kattenvoer bestellen
Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O High Dilution kattenvoer 3.5 kg
€ 32,95
Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O High Dilution kattenvoer 3.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary S/O High Dilution kat (UHD 34) 3.5 kg
€ 39,50
Royal Canin Urinary S/O High Dilution kat (UHD 34) 3.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: