Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Urinary S/O 7 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Royal Canin Urinary S/O 7 kg

Royal Canin Urinary S/O 7 kg

69,48 - 86,55
Bestel nu direct voor € 69,48

Royal Canin Veterinary Urinary S/O kattenvoer is een dieetvoer voor katten met urinewegproblemen en is geschikt voor katten ongeacht hun leeftijd. * Stimuleert de vochtopname * Helpt struvietstenen oplossen * Vermindert vorming nieuwe struvietstenen (Brekz.nl)

Dieetvoeding ter ondersteuning van de urinewegen van volwassen katten. Royal Canin Urinary S/O is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van urinewegproblemen zoals struviet, blaasstenen en blaasgruis bij de kat. (Medpets.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O - Kattenvoer - 7 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezonde blaas voor iedere kat Blaasproblemen komen veel voor bij honden en katten. Deze problemen zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook gevaarlijk zijn voor de gezondheid van je kat. Royal Canin Urinary S/O is speciaal ontwikkeld voor urinewegproblemen zoals blaas-, struviet- en calciumoxolaatstenen en blaasgruis. Geadviseerde gebruiksduur: 5 tot 12 weken voor het oplossen van struvietstenen en ten hoogste 6 maanden voor vermindering van herhaalde struvietsteenvorming. Blaasproblemen bij de kat Urinewegaandoeningen kunnen zich op meerdere plekken voordoen in de urinewegen van de kat, zoals in de blaas zelf, maar ook in de urineleiders of urinebuis. Als er in de urine zelf kristallen ontstaan, krijgt je kat last van blaasstenen. Gelukkig kan voeding invloed uitoefenen op de vorming van deze kristallen door middel van de zuurgraad van de urine en de samenstelling van mineralen. Urinary S/O kan worden ingezet voor het voorkomen en het oplossen van urinekristallen in de lagere urinewegen. Zo wordt de urine verdunt zodat de kans op steenvorming kleiner wordt. Ook zorgt een lage hoeveelheid RSS voor het verlagen van de ionenconcentratie, en die dragen normaal bij aan kristalvorming. Als laatste heeft het voer ook een verlaagd magnesiumgehalte, ook een natuurlijk bestanddeel van struvietkristallen. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Ondersteuning voor het oplossen van struvietstenen * Ondersteuning bij het voorkomen van de vorming van struviet- en calciumoxolaatstenen * Ondersteuning bij aandoeningen aan de urinewegen * Blaasontsteking Deze voeding mag niet gebruikt worden bij: * Hart- en vaatziekten * Gelijktijdig gebruik van urineverzurende middelen * Drachtige en zogende poezen Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550711470; 3182550859554
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer - 7 kg
€ 69,48
Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer - 7 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer - 7 kg
€ 69,48
Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer - 7 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Urinary S/O kattenvoer 7 kg
€ 73,95
Royal Canin Veterinary Urinary S/O kattenvoer 7 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary kat zak - 7 kg
€ 75,40
Royal Canin Urinary kat zak - 7 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O - Kattenvoer - 7 kg
€ 86,55
Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O - Kattenvoer - 7 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: