Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Urinary S/O 1,5 kg
woensdag, 10 augustus 2022
Royal Canin Urinary S/O 1,5 kg

Royal Canin Urinary S/O 1,5 kg

17,49 - 21,00
Bestel nu direct voor € 17,95

Royal Canin Veterinary Urinary S/O kattenvoer is een dieetvoer voor katten met urinewegproblemen en is geschikt voor katten ongeacht hun leeftijd. * Stimuleert de vochtopname * Helpt struvietstenen oplossen * Vermindert vorming nieuwe struvietstenen (Brekz.nl)

Vooral katten hebben vaak last van ziektes aan de urinewegen. Daar hoort onder andere de aanmaak van struvietstenen bij. Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O LP 34 is afgestemd droog dieetvoer waarmee je jouw kat bij ziektes aan de onderste urinewegen kunt ondersteunen. De urineverzurende eigenschappen van het kattenvoer kunnen de oplossing van bestaande struvietstenen ondersteunen. Bovendien is het uitgerust met een laag magnesiumgehalte, aangezien magnesium een natuurlijk bestanddeel van struvietstenen is. Samen met de lage RSS-waarde kan het dieetvoer eraan bijdragen de gezondheid van de urinewegen bij je kat te ondersteunen en behouden. Daarnaast voorziet dit voer je kat van hoogwaardige L.I.P.-eiwitten, die kunnen bijdragen aan een ideale, veilige spijsvertering. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O LP 34 in één oogopslag: Compleet dieetvoer voor katten voor de oplossing van struvietstenen en voor de vermindering van struvietsteenrecidieven Te gebruiken bij ziektes aan de onderste urinewegen Urineverzurende eigenschappen: ondersteunen de oplossing van bestaande struvietstenen en de optimale pH-waarde van de urine Laag magnesiumgehalte: natuurlijk bestanddeel van struvietstenen Lage RSS-waarde en urineverdunning: kan onverzadigd en voor struvietstenen ongunstig urinemilieu bevorderen Ideale spijsvertering: goed verteerbare L.I.P.-eiwitten kunnen een zekere spijsvertering bevorderen Speciale receptuur kan de gezondheid van urinewegen ondersteunen (Zooplus.nl)

Dieetvoeding ter ondersteuning van de urinewegen van volwassen katten. Royal Canin Urinary S/O is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van urinewegproblemen zoals struviet, blaasstenen en blaasgruis bij de kat. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550711159
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Veterinary Urinary S/O kattenvoer 1,5 kg
€ 20,90
Royal Canin Veterinary Urinary S/O kattenvoer 1,5 kg bestellen
Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer - 1,5 kg
€ 21,00
Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer - 1,5 kg
€ 21,00
Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg Urinary S/O Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer
€ 22,48
1,5kg Urinary S/O Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary kat zak (LP 34) 1.5 kg
€ 23,50
Royal Canin Urinary kat zak (LP 34) 1.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: