Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Urinary S/O 3,5 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Royal Canin Urinary S/O 3,5 kg

Royal Canin Urinary S/O 3,5 kg

34,99 - 38,49
Bestel nu direct voor € 34,99

Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Vooral katten lijden vaak aan aandoeningen van de urinewegen. Dit omvat de vorming van struvietstenen. Royal Canin Veterinary Urinary S/O Kattenvoer is een uitgebalanceerde dieetvoeding om je kat te helpen bij aandoeningen aan de lagere urinewegen. De urineverzurende eigenschappen van de dieetkattenvoeding kunnen het oplossen van bestaande struvietstenen ondersteunen. Het bevat ook weinig magnesium, want magnesium is een natuurlijk bestanddeel van struvietstenen. Samen met de lage RSS-waarde kan Royal Canin Veterinary Feline Urinar S/O helpen een urinewegmilieu te bevorderen dat ongunstig is voor struvietstenen. Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O LP 34 in één oogopslag: Complete dieetvoeding voor katten om struvietstenen op te lossen of het terugkomen van struvietstenen te verminderen. Urineverzurende eigenschappen: ondersteunen het oplossen van bestaande struvietstenen de optimale pH-waarde van de urine Laag magnesiumgehalte: natuurlijk bestanddeel van struvietstenen Lage RSS en urineverdunning: kan een onderverzadigd urinair milieu bevorderen dat ongunstig is voor struvietstenen Ideale spijsvertering: zeer goed verteerbare L.I.P.-eiwitten kunnen de spijsvertering veiligstellen Speciale formule kan de normale gezondheid van de urinewegen ondersteunen Bekijk ook het bijbehorende natvoer van deze lijn: Royal Canin Veterinary Feline Urinary in Saus S/O Kattenvoer Royal Canin Veterinary Urinary S/O Mousse Kattenvoer (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Urinary S/O kattenvoer is een dieetvoer voor katten met urinewegproblemen en is geschikt voor katten ongeacht hun leeftijd. * Stimuleert de vochtopname * Helpt struvietstenen oplossen * Vermindert vorming nieuwe struvietstenen (Brekz.nl)

Dieetvoeding ter ondersteuning van de urinewegen van volwassen katten. Royal Canin Urinary S/O is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van urinewegproblemen zoals struviet, blaasstenen en blaasgruis bij de kat. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550711050
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3,5kg Urinary S/O Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer
€ 34,99
3,5kg Urinary S/O Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer bestellen
Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer - 3,5 kg
€ 38,39
Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer - 3,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer - 3,5 kg
€ 38,39
Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer - 3,5 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Urinary S/O kattenvoer 3,5 kg
€ 38,49
Royal Canin Veterinary Urinary S/O kattenvoer 3,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary kat zak - 3.5 kg
€ 41,50
Royal Canin Urinary kat zak - 3.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: