Royal Canin Urinary Care Kat 4 kg

Royal Canin Urinary Care Kat 4 kg

33,49 - 39,95
Bestel nu direct voor € 34,99

Royal Canin Urinary Care is een uitgebalanceerde voeding die speciaal ontwikkeld is om de gezondheid van de urinewegen te helpen behouden. Royal Canin Urinary Care is speciaal ontwikkeld om een gezonde urineconcentratie te behouden door regulering van de mineralenbalans en handhaving van een lage pH van de urine. Het is bewezen dat –vergeleken met een normale voeding- gebruik van Royal Canin Urinary Care gedurende 10 dagen twee maal zo effectief is in het ondersteunen van de urinewegen. Royal Canin Urinary Care is ook beschikbaar als natte voeding in een overheerlijke saus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Urinary Care in een overzicht: Enkelvoer voor volwassen katten Evenwichtig recept De samenstelling is speciaal samengesteld om de urinewegen te ondersteunen. Hoge acceptatie De bijzonder smakelijke brokken kunnen de werking van de kaakspieren op een natuurlijke manier bevorderen. Ter ondersteuning van de gezondheid van de urinewegen Ideale mineraalverhouding: zorgt voor het evenwicht van de mineralen Gereguleerde ph-waarde: het aangepaste mineraalgehalte zorgt voor een lage ph-waarde Bewezen werkzaamheid: Urinary Care verzorgt gedurende voor een verdubbelde positieve werkzaamheid voor de lagere urinwegen, in vergelijking met traditioneel kattenvoer, volgens een Royal Canin-studie. Smakelijke recepten voor de beste acceptatie Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Urinary Care eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Het passende natvoer voor Royal Canin Urinary Care droogvoer vind je hier: Royal Canin Urinary Care in Saus (Zooplus.nl)

Royal Canin Urinary Care kattenvoer is een uitgebalanceerde voeding gericht op de gezondheid van de urinewegen en is geschikt voor iedere kat. De voordelen: * Ondersteunt gezonde urinewegen * Bevordert optimale samenstelling van de urine * Smakelijke voeding (Brekz.nl)

Kattenvoer voor gezonde urinewegen bij volwassen katten Royal Canin Urinary Care is speciaal kattenvoer dat de kans op kristalvorming verkleint. Dit voer zorgt namelijk voor gezonde urinewegen en een dusdanige samenstelling van de urine die ongunstig is voor de vorming van urinekristallen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
318255084295; 3182550842952
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
4kg Urinary Care Royal Canin Kattenvoer
€ 34,99
4kg Urinary Care Royal Canin Kattenvoer bestellen
Royal Canin Urinary Care kattenvoer 4 kg
€ 37,25
Royal Canin Urinary Care kattenvoer 4 kg bestellen
Royal Canin - Urinary Care
€ 37,59
Royal Canin - Urinary Care bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary Care - 4 kg
€ 44,25
Royal Canin Urinary Care - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: