Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Urinary Care Kat 10 kg
Friday, 22 September 2023

Royal Canin Urinary Care Kat 10 kg

84,110 - 165,990
Bestel nu direct voor € 84,11

Royal Canin Urinary Care - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding voor een gezonde blaas Urinary Care van Royal Canin bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsstoffen die helpt de gezondheid van de urinewegen van jouw kat te behouden. Voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar oud. Helpt de gezondheid van de urinewegen behouden Deze voeding is speciaal ontwikkeld om een gezonde urineconcentratie te behouden door regulering van de mineralenbalans en handhaving van een lage pH van de urine. Urinary Care zorgt voor een lage urine pH en bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen die, samen met het optimale gehalte aan vitamines in deze voeding, ideaal is voor jouw kat. Gezonde urinewegen dragen bij aan het welzijn van een kat. Je dierenarts kan je adviseren over de gezondheid van de urinewegen van je kat en het voor haar aanbevolen dieet. Het is bewezen dat -vergeleken met een normale voeding- gebruik van Royal Canin Urinary Care gedurende 10 dagen twee maal zo effectief is in het ondersteunen van de urinewegen. Urinary Care is ook beschikbaar als natte voeding in een overheerlijke saus (). Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Urinary Care eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Urinary Care is verkrijgbaar in 400 gram, 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De heerlijke smaak van kip trekt elke kat naar de kom. Maar smaak is niet alles - Royal Canin Urinary Care is speciaal samengesteld om de normale werking van de urinewegen te ondersteunen. Het bevat een gecontroleerd mineraalgehalte dat de normale werking van de urinewegen kan ondersteunen en samen met een regulerende pH-waarde bijdraagt aan een optimaal urinair milieu. Succes heeft de formule bewezen: een intern onderzoek van Royal Canin heeft aangetoond dat dit voer de urinewegfunctie bij deelnemende katten in slechts 10 dagen kan ondersteunen. Royal Canin Urinary Care in één oogopslag: Compleetvoer voor volwassen katten Uitgebalanceerde formule: speciaal samengesteld ter ondersteuning van een ideaal urinair milieu voor een normale werking van de urinewegen Hoge acceptatie: bijzonder smakelijke brokjes kunnen de kaakspieren op natuurlijke wijze bevorderen Ideale mineralenverhouding: zorgt voor evenwicht binnen de mineralen Gereguleerde pH-waarde: evenwichtig mineraalgehalte draagt bij tot een lagere pH-waarde in de urine Bewezen resultaten: kan de urinewegenfunctie al in 10 dagen ondersteunen (interne studie van Royal Canin) Smakelijke receptuur: voor de beste acceptatie Royal Canin kwaliteitsbelofte Alle Royal Canin producten ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole om een optimale voedingskwaliteit te garanderen en te voldoen aan de individuele voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Dit betekent dat je je kat met Royal Canin Urinary Care een uitgebalanceerde voeding van hoge kwaliteit biedt. Gemengde voeding - slim gecombineerd: Om tegemoet te komen aan de individuele voorkeuren van verschillende katten is Royal Canin Digest Sensitive ook verkrijgbaar als droogvoer in de vorm van krokante brokjes. Als je overweegt een gemengd dieet van droog- en natvoer te geven, volg dan gewoon het voedingsadvies. Zo krijgt je kat de juiste hoeveelheid nat- en droogvoer. (Zooplus.nl)

Royal Canin Urinary Care kattenvoer is een uitgebalanceerde voeding gericht op de gezondheid van de urinewegen en is geschikt voor iedere kat. De voordelen: * Ondersteunt gezonde urinewegen * Bevordert optimale samenstelling van de urine * Smakelijke voeding (Brekz.nl)

Let op! : Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Royal Canin Urinary Care In gezonde urine kunnen urinekristallen ontstaan. In principe is dit niet ernstig. Echter, in sommige gevallen kan de kristalvorming toenemen. Dan ontstaan er blaasstenen of blaasgruis. Hierdoor kan jouw kat problemen krijgen met de urinewegen en met het plassen. Royal Canin Urinary Care is speciaal kattenvoer dat de kans op kristalvorming verkleint. Dit voer draagt namelijk bij aan het behoud van gezonde urinewegen. Daarnaast creëren deze kattenbrokken een samenstelling van de urine die minder gunstig is voor de vorming van urinekristallen. Eigenschappen Helpt de gezondheid van de urinewegen te behouden Verkleint de kans op kristalvorming Creëert een samenstelling van de urine die minder gunstig is voor de vorming van urinekristallen Geschikt voor Volwassen katten van 1 tot 12 jaar. Als je kat al problemen heeft met de urinewegen, overleg dan eerst met de dierenarts. Smaak Gevogelte Inhoud 2, 4 of 10 kg Samenstelling Tarwegluten*, maïs, gedehydreerd gevogelte-eiwit, rijst, tarwe, dierlijke vetten, plantaardige vezels, maïsgluten, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, maïsmeel, mineralen, bietenpulp, gistproducten, sojaolie, visolie, tagetes meel. Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 33,0% - Ruw vet: 13,0% - Ruwe as: 6,8% - Ruwe celstof: 5,0%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 14.000IE, Vitamine D3: 700IE, IJzer (3b103): 33mg, Jodium (3b201, 3b202): 3,3mg, Koper (3b405, 3b406): 10mg, Mangaan (3b502, 3b504): 43mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 135mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,05mg - Antioxidanten. (Medpets.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550842969
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary Care - Kattenvoer - 10 kg
€ 84,11
Thuiswinkel Waarborg
10kg Urinary Care Royal Canin Kattenvoer
€ 86,49
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary Care - Kattenvoer - 10 kg
€ 92,34
Royal Canin Urinary Care kattenvoer 10 kg
€ 96,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary Care - 10 kg
€ 101,85
Royal Canin - Urinary Care
€ 104,99