Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Urinary Care Kat 2 kg
vrijdag, 09 december 2022
Royal Canin Urinary Care Kat 2 kg

Royal Canin Urinary Care Kat 2 kg

26,89 - 29,99
Bestel nu direct voor € 29,99

Royal Canin Urinary Care kattenvoer is een uitgebalanceerde voeding gericht op de gezondheid van de urinewegen en is geschikt voor iedere kat. De voordelen: * Ondersteunt gezonde urinewegen * Bevordert optimale samenstelling van de urine * Smakelijke voeding (Brekz.nl)

Royal Canin Urinary Care - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding voor een gezonde blaas Urinary Care van Royal Canin bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsstoffen die helpt de gezondheid van de urinewegen van jouw kat te behouden. Voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar oud. Helpt de gezondheid van de urinewegen behouden Deze voeding is speciaal ontwikkeld om een gezonde urineconcentratie te behouden door regulering van de mineralenbalans en handhaving van een lage pH van de urine. Urinary Care zorgt voor een lage urine pH en bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen die, samen met het optimale gehalte aan vitamines in deze voeding, ideaal is voor jouw kat. Gezonde urinewegen dragen bij aan het welzijn van een kat. Je dierenarts kan je adviseren over de gezondheid van de urinewegen van je kat en het voor haar aanbevolen dieet. Het is bewezen dat -vergeleken met een normale voeding- gebruik van Royal Canin Urinary Care gedurende 10 dagen twee maal zo effectief is in het ondersteunen van de urinewegen. Urinary Care is ook beschikbaar als natte voeding in een overheerlijke saus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Urinary Care eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Urinary Care is verkrijgbaar in 400 gram, 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Kattenvoer voor gezonde urinewegen bij volwassen katten Royal Canin Urinary Care is speciaal kattenvoer dat de kans op kristalvorming verkleint. Dit voer zorgt namelijk voor gezonde urinewegen en een dusdanige samenstelling van de urine die ongunstig is voor de vorming van urinekristallen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550842938
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - Urinary Care
€ 29,99
Royal Canin - Urinary Care bestellen
Royal Canin Urinary Care kattenvoer 2 kg
€ 30,90
Royal Canin Urinary Care kattenvoer 2 kg bestellen
Royal Canin Urinary Care - Kattenvoer - 2 kg
€ 31,85
Royal Canin Urinary Care - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary Care - Kattenvoer - 2 kg
€ 31,85
Royal Canin Urinary Care - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary Care - Kattenvoer - 2 kg
€ 31,88
Royal Canin Urinary Care - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary Care - 2 kg
€ 32,35
Royal Canin Urinary Care - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: