Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Sphynx 33 10 kg
maandag, 26 september 2022
Royal Canin Sphynx 33 10 kg

Royal Canin Sphynx 33 10 kg

70,99 - 79,95
Bestel nu direct voor € 70,99

De Sphynx is een fascinerend ras. Exotisch en haarloos en vaak veel zwaarder dan zijn fragiele uiterlijk doet vermoeden. ROYAL CANIN® Sphynx Adult is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Sphynx in het achterhoofd en is geschikt voor katten ouder dan 12 maanden. ROYAL CANIN® Sphynx Adult bevat alles wat jouw kat nodig heeft. De Sphynx heeft een hoge energiebehoefte, ter compensatie van de afwezigheid van (lang) haar. ROYAL CANIN® Sphynx Adult heeft een aangepast energiegehalte en een verhoogd vetgehalte (23%) zodat het voorziet in de hoge energiebehoefte van dit bijzondere ras. Ook helpt de voeding gezonde urinewegen te ondersteunen. De huid van de Sphynx is uniek omdat deze haarloos is, maar wel helemaal bedekt is met korte donshaartjes. De rol van de huid is bescherming bieden tegen invloeden van buitenaf. Sphynx katten hebben een dikke opperhuid, maar door het gebrek aan (lang) haar en pigment is de huid wel bloot. De exclusieve combinatie van voedingsstoffen in ROYAL CANIN® Sphynx Adult voedt en beschermt de unieke huid van je Sphynx. De toegevoegde omega 3 en omega 6 vetzuren ondersteunen een gezonde huid. Een goede voeding speelt een essentiële rol in de ondersteuning van een gezond hart. ROYAL CANIN® Sphynx Adult bevat taurine en omega 3 vetzuren (EPA en DHA) ter ondersteuning van het hart. De speciaal ontwikkelde driehoekige brok is aangepast aan de kaken van jouw Sphynx en stimuleert het kauwen. Royal Canin Sphynx Adult in één overzicht: Speciaal aangepast droogvoer voor volwassen Sphynx katten vanaf 12 maanden De driehoekige brokken zijn aangepast aan de kaak van je Sphynx, stimuleren intensief kauwen en bevorderen de orale en mondhygiëne. Evenwichtige minerale inhoud: ondersteunt de urinewegfunctie Hoog energie- en vetgehalte: om de warmtebalans te regelen Speciale formule: matige pH-waarde voor de gezondheid van de urine Exclusief voedingsstofcomplex: borageolie, biotine, vitamine A en zink kunnen huidirritatie tegengaan Sterke barrièrefunctie van de huid: omega-3 en 6-vetzuren Gezonde spijsvertering: bevorderd door hoogverteerbare L.I.P.-eiwitten Passend natvoer voor Royal Canin Sphynx Adult vind je hier: Royal Canin Intense Beauty in Saus Royal Canin Intense Beauty in Gelei Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Sphynx Adult eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Adult Sphynx kattenvoer is een volledige voeding voor volwassen katten van het Sphynx ras van 1 tot 12 jaar. De voordelen: * Hoog energiegehalte * Ondersteunt de gezonde huid * Ondersteunt het hart (Brekz.nl)

Rasspecifiek kattenvoer voor de volwassen Sphynx van 1 tot 12 jaar. Royal Canin Sphynx Adult is lekker droogvoer voor Sphynx katten van 1 tot 12 jaar. Dit droogvoer bevat verschillende voedingsstoffen die extra ondersteuning geven aan een droge huid. Daarbij ondersteunt dit voer ook de urinewegen en het hart van jouw raskat. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550758857
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
10kg Sphynx Adult Royal Canin Breed Kattenvoer
€ 70,99
10kg Sphynx Adult Royal Canin Breed Kattenvoer bestellen
Royal Canin Adult Sphynx kattenvoer 10 kg
€ 73,95
Royal Canin Adult Sphynx kattenvoer 10 kg bestellen
Royal Canin Sphynx Adult - Kattenvoer - 10 kg
€ 74,26
Royal Canin Sphynx Adult - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sphynx Adult - Kattenvoer - 10 kg
€ 74,26
Royal Canin Sphynx Adult - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sphynx Adult - 10 kg
€ 79,95
Royal Canin Sphynx Adult - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: