Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Siamese 38 4 kg
Thursday, 25 April 2024

Royal Canin Siamese 38 4 kg

39,490 - 93,950
Bestel nu direct voor € 39,49

De Siamees is een elegant en intelligent ras. In het oude Siam (het hedendaagse Thailand) stond de Siamees hoog aangeschreven en werd beschermd door het Koninklijke hof. Het is belangrijk dat het lichaamsgewicht van de Siamees op peil blijft, zodat haar slanke en atletische uiterlijk behouden blijft. ROYAL CANIN® Siamese Adult is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw Siamese kat in het achterhoofd. Het voer bevat alle voedingsstoffen die jouw Siamees nodig heeft. ROYAL CANIN® Siamese Adult is geschikt voor Siamese katten ouder dan 12 maanden en bevat een verhoogd eiwitgehalte (38%) en een matige hoeveelheid vetten (16%) wat je kat helpt haar slanke gespierde lichaam te behouden. De voeding bevat ook L-carnitine. De brok is door zijn unieke vorm gemakkelijk gemakkelijk op te pakken en te kauwen. Siamese katten kunnen een gevoelige spijsverteringskanaal hebben. De goed verteerbare eiwitten en prebiotica in ROYAL CANIN® Siamese Adult ondersteunen de spijsvertering en een gunstige darmflora. De uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen in de voeding helpt gezonde urinewegen te ondersteunen. Om de gezonde huid en glanzende vacht te ondersteunen bevat ROYAL CANIN® Siamese Adult specifieke aminozuren, vitaminen en omega 3 en omega 6 vetzuren. Royal Canin Siamese Adult in één overzicht: Speciaal aangepast droogvoer voor volwassen Siamese katten vanaf 12 maanden De formule van het droogvoer is speciaal aangepast voor de gevoelige spijsvertering van de Siamees, om het slank, gespierd en fit te maken en om een mooi kattenleven te bevorderen. De brok is speciaal ontworpen voor de kaakvorm van de Siamese kat, vergemakkelijkt het voeden met de forceps-methode en kan zo tandproblemen voorkomen. Ondersteuning van de darmflora: goed verteerbare eiwitten en prebiotica bevorderen er een gezonde spijsvertering Bevorderde vetverbranding: door L-carnitine te stimuleren 16% vet en 38% eiwit: onderhoudt het magere en gespierde lichaam Goed verzorgde huid en glanzende vacht: met behulp van vitamines, aminozuren en omega-6 en omega-6 vetzuren Evenwichtige minerale inhoud: bevordert gezonde urinewegen Passend natvoer voor Royal Canin Siamese Adult vind je hier: Royal Canin Intense Beauty in Saus Royal Canin Intense Beauty in Gelei Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Siamese Adult eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Adult Siamese kattenvoer is een volledige voeding voor de volwassen Siamese kat. * Draagt bij aan een slank en gespierd lichaam * Ondersteunt de spijsvertering * Ondersteunt de gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Royal Canin Cat Siamees 38 4kg Aanbevolen voor: de Siamees tussen 1 en 10 jaar De Siamees: een ware atleet Heeft een slank en gespierd lichaam, is erg energiek, dynamisch en lenig, heeft vaak een gevoelige spijsvertering en... (Dierenwinkelxl.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550710695
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
4kg Siamese Adult Royal Canin Breed Kattenvoer
€ 39,49
Royal Canin Adult Siamese kattenvoer 4 kg
€ 47,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Siamese Adult - Kattenvoer - 4 kg
€ 50,05
Royal Canin - Siamese 38
€ 51,95