Home > Kattenvoer > Prins > Prins KatMix voor katten 10 kg
zaterdag, 04 december 2021
Prins KatMix voor katten 10 kg

Prins KatMix voor katten 10 kg

39,99 - 45,95
Bestel nu direct voor € 39,99

Prins Fit Selection Mix kattenvoer is een volledige, krokante, smakelijke voeding voor volwassen katten vanaf 1 jaar oud. In het bijzonder geschikt voor verschillende katten in één huis. 100% natuurlijk.  * Rijk aan eiwitten uit gevogelte * Bevordert evenwichtige darmflora en goede vertering * Alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit (Brekz.nl)

Prins Fit Selection MixFit Selection Senior is een krokante voeding voor volwassen katten van alle rassen tot ca. 8 jaar. Deze smakelijke volledige voeding stimuleert jouw kat om te kauwen en draagt bij aan een goede vertering en evenwichtige darmflora. Helpt jouw kat fit en gezond te houden. * Goede darmflora. Voedingsvezels als FOS zorgen voor een goede vertering en evenwichtige darmflora. * Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten als kip en vis en speciaal gevormde brokjes geven een optimale smaaksensatie voor de kat. * Uitgebalanceerde voeding. Hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een uitgebalanceerde en complete voeding. * Glanzende vacht. Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. (Plein.nl)

Prins Kattebrokjes - Kattenvoer - Mix 10 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor volwassen katten van Prins VitalCare Soms heeft je kat geen speciale voeding nodig, maar gewoon een simpele en complete brok waarmee ze gezond oud kan worden. Prins Fit Selection Mix is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten van alle rassen. Kenmerken van Mix Deze volledige maaltijd voorziet jouw kat van alle voedingsstoffen die ze nodig heeft. Zo zorgen voedingsvezels zoals FOS voor een goede vertering en een evenwichtige darmflora. Daarnaast zal zalmolie zorgen voor een gezonde en glanzende vacht. Om een optimale smaaksensatie te creëren zijn er zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uitgezocht zoals kip en vis en hebben de brokjes verschillende vormpjes. Waarom Prins Fit Selection? * Zorgt voor een goede vertering en evenwichtige darmflora * Speciaal gevormde brokjes zorgen voor een optimale smaaksensatie * Uiterst geschikt voor verschillende katten in één huis * Uitgebalanceerde en complete voeding * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen Prins Fit Selection Mix bevat 10 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins Fit Selection Cat Mix is een knapperige kattenbrok voor volwassen katten van alle rassen tot circa 8 jaar oud. (Medpets.nl)

Prins zorgt voor een goede gezondheid en welzijn van de kat. kattenvoeding is daarom uitgebalanceer en gemaakt van kwalitatief hoogwaardige producten. deze voedingen zijn samengesteld op basis van natuurlijke bouwstoffen die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen. een goede balans tussen alle voedingsstoffen is noodzakelijk voor een goede gezondheid en optimale vertering. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595140014
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - Fit Selection - Kattenbrok 3 mix
€ 39,99
Prins - Fit Selection - Kattenbrok 3 mix bestellen
Prins Fit Selection Mix kattenvoer 10 kg
€ 44,50
Prins Fit Selection Mix kattenvoer 10 kg bestellen
Prins Fit Selection Mix 10 kg
€ 44,50
Prins Fit Selection Mix 10 kg bestellen
Prins Mix Kat Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg
€ 44,50
Prins Mix Kat Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Mix Kat Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg
€ 44,50
Prins Mix Kat Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Kattebrokjes - Kattenvoer - Mix 10 kg
€ 44,50
Prins Kattebrokjes - Kattenvoer - Mix 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Fit Selection Cat Mix - 10 kg
€ 48,45
Prins Fit Selection Cat Mix - 10 kg bestellen
PRI KATTENBROK MIX 10KG 00001
€ 49,94
PRI KATTENBROK MIX 10KG 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: