Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Siamese 38 10 kg
vrijdag, 03 februari 2023
Royal Canin Siamese 38 10 kg

Royal Canin Siamese 38 10 kg

83,49 - 89,80
Bestel nu direct voor € 83,49

Royal Canin Adult Siamese kattenvoer is een volledige voeding voor de volwassen Siamese kat. * Draagt bij aan een slank en gespierd lichaam * Ondersteunt de spijsvertering * Ondersteunt de gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Royal Canin Siamese Adult - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Siamees De Siamees is een elegant en intelligent ras. In het oude Siam (het hedendaagse Thailand) stond de Siamees hoog aangeschreven en werd beschermd door het Koninklijke hof. Het is belangrijk dat het lichaamsgewicht van de Siamees op peil blijft, zodat haar slanke en atletische uiterlijk behouden blijft. Royal Canin Siamese Adult is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je Siamese kat in het achterhoofd. Het bevat alle voedingsstoffen die je Siamees nodig heeft. Ondersteun je kat met goede voeding Royal Canin Siamese Adult is geschikt voor Siamese katten ouder dan 12 maanden en bevat een verhoogd eiwitgehalte (38%) en een matige hoeveelheid vetten (16%) wat je kat helpt haar slanke gespierde lichaam te behouden. De voeding bevat ook L-carnitine. De brok is door zijn unieke vorm gemakkelijk gemakkelijk op te pakken en te kauwen. Siamese katten kunnen een gevoelige spijsverteringskanaal hebben. De goed verteerbare eiwitten en prebiotica ondersteunen de spijsvertering en een gunstige darmflora. De uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen in de voeding helpt gezonde urinewegen te ondersteunen. Om de gezonde huid en glanzende vacht te ondersteunen bevat deze voeding specifieke aminozuren, vitaminen en Omega 3- en Omega 6-vetzuren. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Siamese Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Siamese Adult is verkrijgbaar in 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Rasspecifiek kattenvoer voor de volwassen Siamees van 1 tot 12 jaar. Is jouw Siamees gezond? Of zou haar vacht nog iets meer mogen glanzen? Royal Canin Siamese Adult is speciaal voer voor Siamezen dat bijdraagt aan een optimale bespiering, een goede spijsvertering en een mooie glanzende vacht. Daarnaast stimuleert de brokvorm jouw kat om rustiger te eten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550710701
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Adult Siamese kattenvoer 10 kg
€ 83,49
Royal Canin Adult Siamese kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Siamese Adult - Kattenvoer - 10 kg
€ 85,46
Royal Canin Siamese Adult - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Royal Canin Siamese Adult - Kattenvoer - 10 kg
€ 85,46
Royal Canin Siamese Adult - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Siamese Adult - Kattenvoer - 10 kg
€ 85,46
Royal Canin Siamese Adult - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Siamese Adult - 10 kg
€ 93,75
Royal Canin Siamese Adult - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: