Home > Kattenvoer > Pro Plan > Pro Plan Adult Delicate 10 kg
Thursday, 28 March 2024

Pro Plan Adult Delicate 10 kg

54,080 - 123,490
Bestel nu direct voor € 54,08

Pro Plan Adult Delicate Digestion met kalkoen kattenvoer is een smakelijke voeding voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering of een slechte eetlust. Zelfs de meest kieskeurige eters smullen ervan. * Ondersteunt de spijsvertering van katten * Tarwevrij * Met arginine, antioxidanten en omega 3-vetzuren om gezonde nieren te ondersteunen (Brekz.nl)

Pro Plan Adult Delicate Digestion KalkoenPro Plan Adult Delicate Digestion Kalkoen (voorheen OptiDigest) is een volledige en droge voeding wetenschappelijk samengesteld voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. De voeding bevat alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft voor de dagelijkse vitaliteit en gezondheid op de lange termijn. Delicate Digestion, aantoonbare ondersteuning van een gezonde spijsvertering dankzij natuurlijke prebiotica.De zeer smakelijke samenstelling is gemaakt om zelfs de meest kieskeurige katten tevreden te stellen. Gemaakt met hoge kwaliteitsingrediënten, de samenstelling bevat een beperkt aantal eiwitbronnen wat helpt het risico op voedingsintolerantie te verminderen. * Bevat Delicate Digestion voor een gezonde spijsvertering * Samenstelling speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de gezondheid van de nieren * Samengesteld met geselecteerde eiwitbronnen om voedingstolerantie te ondersteunen * Zeer smakelijk recept (Plein.nl)

Als je kat af en toe worstelt met spijsverteringsproblemen, kun je hem ondersteunen met een zeer goed verteerbare voeding. Purina Pro Plan Adult Delicate Digestion rijk aan kalkoen is speciaal ontwikkeld voor katten met een gevoelige maag en hoge eisen aan de smaak van hun maaltijd. Het droogvoer bevat geselecteerde eiwitbronnen en natuurlijke prebiotica en is tarwevrij, wat bijdraagt aan een optimale spijsvertering. Voor de gevoelige smaakpapillen is er heerlijke kalkoen als 1e ingrediënt, die zelfs kieskeurige katten naar de voerbak lokt. De knapperige brokjes van Purina Pro Plan Adult Delicate Digestion Rijk aan Kalkoen kunnen met hun speciale textuur de tandverzorging ondersteunen. Purina Pro Plan Adult Delicate Digestion rijk aan kalkoen in één oogopslag: Uitgebalanceerd droogvoer voor volwassen katten vanaf 1 jaar. Voor gevoelige spijsvertering: licht verteerbaar, met natuurlijke prebiotica, zeer goed verteerbaar, kan een normale spijsvertering ondersteunen Geselecteerde eiwitten: voor optimale verteerbaarheid, kan risico op intolerantie verminderen Tarwevrij: bevordert optimale verteerbaarheid Natuurlijke nierfunctie: ntioxidanten, arginine omega-3 vetzuren kunnen bijdragen aan een normale nierfunctie Heerlijke smaak: kalkoen als 1e ingrediënt, ideaal voor kieskeurige katten Tandverzorging: speciale textuur van brokjes kan tandplak verminderen Gezond compleet: bevat alle essentiële voedingsstoffen Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen van Purina (Zooplus.nl)

Pro Plan Cat Adult Delicate Kalkoen&Rijst - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke gezonde voeding voor je kat De gezondheid van je kat is erg belangrijk. De voeding van Purina Pro Plan Cat Delicate is niet alleen heel erg smakelijk voor je kat, maar is ook nog eens goed voor het immuunsysteem. Zelfs de meest kieskeurige katten zullen deze voeding lekker vinden. Purina Pro Plan Cat Delicate is namelijk samengesteld met heerlijke kwaliteitsingrediënten, zoals kalkoen. * Goed voor het immuunsysteem. * Voor de kieskeurige eters. * Goed voor het gebit. Hoge kwaliteitsingrediënten Naast dat de voeding heel erg smakelijk is voor je kat, bevat het ook nog eens veel vitaminen zoals vitamine C en E. Er zit een beperkt aantal eiwitbronnen in, waardoor de kans op voedselintolerantie wordt verbeterd. Met de wetenschappelijk samengestelde mix van ingrediënten zoals aminozuren, antioxidanten en essentiële vetzuren. Gezond gebit Dankzij de knapperige textuur van de speciale mineralen die zijn toegevoegd aan de voeding, zal het tandsteen bij je kat aanzienlijk verminderen. De voeding helpt de tanden te beschermen tegen de opbouw van tandsteen en tandplak. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Cat Adult Delicate is verkrijgbaar in 400 g, 1.5 kg, 3 kg en 10 kg. . Alle Pro Plan voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
7613033566509
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Adult Delicate Digestion - kattenvoer - Kalkoen - 10 kg
€ 54,08
Pro Plan Adult Delicate Digestion met kalkoen kattenvoer 10 kg
€ 62,95
Pro Plan Adult Delicate Digestion Kalkoen 10 kg
€ 62,95
Thuiswinkel Waarborg
10kg Delicate Optirenal Kalkoen Pro Plan Kattenvoer
€ 63,49
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Cat Adult Delicate Kalkoen&Rijst - Kattenvoer - 10 kg
€ 75,99