Home > Kattenvoer > Pro Plan > Pro Plan Adult Delicate 10 kg
vrijdag, 03 december 2021
Pro Plan Adult Delicate 10 kg

Pro Plan Adult Delicate 10 kg

44,43 - 49,99
Bestel nu direct voor € 44,43

Pro Plan Delicate Adult 1+ Optidigest kalkoen kattenvoer is volledig voer voor volwassen katten. Het voer is speciaal aangepast om een gezonde spijsvertering te stimuleren. Dit voer ondersteunt een: * Gezonde huid * Gezonde spijsvertering * Gezonde stoelgang en nieren (Brekz.nl)

Pro Plan Cat Adult Delicate Kalkoen&Rijst - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! PRO PLAN® bevat specifieke combinaties van ingrediënten, wetenschappelijk ontwikkeld om verschil te maken in de levenslange gezondheid van katten. De Delicate Adult bevat de OPTIDIGEST samenstelling, deze zorgt voor de bevordering van een gezonde stoelgang dankzij natuurlijke prebiotica.. Alle Pro Plan voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Optidigest Delicate Adult Kalkoen - Rijst Een volledige en droge voeding wetenschappelijk samengesteld voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. De voeding bevat alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft voor de dagelijkse vitaliteit en gezondheid op de lange termijn. OPTIDigest®, aantoonbare ondersteuning van een gezonde spijsvertering dankzij natuurlijke prebiotica.De zeer smakelijke samenstelling is gemaakt om zelfs de meest kieskeurige katten tevreden te stellen. Gemaakt met hoge kwaliteitsingrediënten, de samenstelling bevat een beperkt aantal eiwitbronnen wat helpt het risico op voedingsintolerantie te verminderen. * Bevat OPTIdigest® voor een gezonde spijsvertering * Samenstelling speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de gezondheid van de nieren * Samengesteld met geselecteerde eiwitbronnen om voedingstolerantie te ondersteunen * Zeer smakelijk recept (Plein.nl)

Purina Pro Plan Cat - Delicate zijn smakelijke kattenbrokken voor jouw volwassen kat. Ideaal voor huistijgers met een gevoelig spijsverteringskanaal of een kieskeurige eetlust. Daarnaast ondersteunt de formule de nierfunctie en het immuunsysteem. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613033566509
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro Plan Delicate Adult 1+ Optidigest kalkoen kattenvoer 10 kg
€ 44,43
Pro Plan Delicate Adult 1+ Optidigest kalkoen kattenvoer 10 kg bestellen
Pro Plan Delicate Katten Droogvoer - Kalkoen - 10 kg
€ 44,43
Pro Plan Delicate Katten Droogvoer - Kalkoen - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Delicate Katten Droogvoer - Kalkoen - 10 kg
€ 44,43
Pro Plan Delicate Katten Droogvoer - Kalkoen - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Cat Adult Delicate Kalkoen&Rijst - Kattenvoer - 10 kg
€ 46,99
Pro Plan Cat Adult Delicate Kalkoen&Rijst - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Pro Plan Optidigest Delicate Adult Kalkoen - Rijst 10 kg
€ 47,80
Pro Plan Optidigest Delicate Adult Kalkoen - Rijst 10 kg bestellen
Proplan - Delicate Kalkoen
€ 49,99
Proplan - Delicate Kalkoen bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Cat - Delicate - Kalkoen - 10 kg
€ 51,75
Purina Pro Plan Cat - Delicate - Kalkoen - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: