Home > Kattenvoer > Pro Plan > Pro Plan Adult Delicate 10 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Pro Plan Adult Delicate 10 kg

Pro Plan Adult Delicate 10 kg

48,00 - 65,25
Bestel nu direct voor € 48,00

Pro Plan Optidigest Delicate Adult Kalkoen - Rijst Een volledige en droge voeding wetenschappelijk samengesteld voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. De voeding bevat alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft voor de dagelijkse vitaliteit en gezondheid op de lange termijn. OPTIDigest®, aantoonbare ondersteuning van een gezonde spijsvertering dankzij natuurlijke prebiotica.De zeer smakelijke samenstelling is gemaakt om zelfs de meest kieskeurige katten tevreden te stellen. Gemaakt met hoge kwaliteitsingrediënten, de samenstelling bevat een beperkt aantal eiwitbronnen wat helpt het risico op voedingsintolerantie te verminderen. * Bevat OPTIdigest® voor een gezonde spijsvertering * Samenstelling speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de gezondheid van de nieren * Samengesteld met geselecteerde eiwitbronnen om voedingstolerantie te ondersteunen * Zeer smakelijk recept (Plein.nl)

Purina Pro Plan Delicaat is het delicate kattenvoer voor zeer kieskeurige katten met een gevoelige huid of spijsvertering. Pro Plan Delicaat Kattenvoeding bevat lekkere kalkoen als enige proteïnebron en het bevat geen graanbestanddelen. Volwassen katten zijn in de bloei van hun leven en stellen speciale eisen aan hun voeding. Pro Plan Adult Kattenvoer is helemaal aangepast aan de voedings- en energiebehoefte van je kat. Zo blijft je kat een leven lang gezond en vitaal. Delicaat bevat Optidigest, in een speciaal voedingsmengsel met vitamine C, E, ß-caroteen, arginine en het Omega-3-vetzuur EPA. Wanneer het verouderingsproces de nierfunctie vertraagt en als de nierfunctie levenslang ondersteund moet worden, helpt Optidigest bij de ondersteuning hiervan. De exclusieve receptuur is speciaal ontwikkeld ter bescherming van nieren van volwassen katten. Nieren zijn onder kattenbezitters een bron van gezondheidszorgen. Purina Pro Plan Delicate met Optidigest - Kalkoen voedt en beschermt tegelijkertijd: Purina Pro Plan Delicaat bevat kalkoen als enige dierlijke proteïnebron , om het risico op niet te verdragen voedsel te verminderen. Pro Plan Delicaat Kattenvoer bevat geen granen. toegevoegde essentiële vetzuren (Omega 3 6) helpen jeuk en huidschilvers bij katten die naar een gevoelige huid neigen, te verminderen. Eersteklas kalkoen als hoofdbestanddeel zorgt voor een verhoogde acceptatie door je kat. Unieke brokjesvorm en –textuur , helpt tandplak en tandsteen tot zo'n 40% te verminderen. De natuur heeft je kat met vier belangrijke beschermingssystemen uitgerust. Zij werken samen ter bevordering van zijn gezondheid en welzijn: huid en vacht, spijsvertering, urineweg- en immuunsysteem. Actuele onderzoeksresultaten bevestigen dat aanvullende voedingsstoffen in de voeding helpen om deze systemen harmonisch samen te laten werken en daardoor de bescherming te optimaliseren. Pro Plan Delicaat met "Natural Feline Protection" versterkt de beschermende werking van al deze systemen van je kat: Huid Vacht: Omega-3- en Omega-6-vetzuren helpen om jeuk en huidschilvers te verminderen. Essentiële vetzuren uit visolie zorgen voor een dichte, glanzende vacht. Spijsverteringssysteem: Gebruik van uitstekende dierlijke proteïnebronnen (kalkoen) en een combinatie van oplosbare en onoplosbare vezels voor een verbeterde spijsvertering. Immuunsysteem: Verhoogd proteïnegehalte voor een snelle afweer ondersteunt de aanmaak van antilichamen en werkzame antioxidanten. Pro Plan Kattenvoer beschermt je kat, het bevordert een gezond immuunsysteem, een gezonde huid, een gezonde vacht en bovenal een gezonde vertering. Alle Pro Plan Recepturen worden door dierenartsen en voedingsdeskundigen ontwikkeld om een volledige en uitgebalanceerde voeding voor katten te verkrijgen, die is gebaseerd op de levensfase en op het activiteitenniveau van de kat. (Zooplus.nl)

Pro Plan Delicate Adult 1+ Optidigest kalkoen kattenvoer is volledig voer voor volwassen katten. Het voer is speciaal aangepast om een gezonde spijsvertering te stimuleren. Dit voer ondersteunt een: * Gezonde huid * Gezonde spijsvertering * Gezonde stoelgang en nieren (Brekz.nl)

Pro Plan Cat Adult Delicate Kalkoen&Rijst - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke gezonde voeding voor je kat De gezondheid van je kat is erg belangrijk. De voeding van Purina Pro Plan Cat Delicate is niet alleen heel erg smakelijk voor je kat, maar is ook nog eens goed voor het immuunsysteem. Zelfs de meest kieskeurige katten zullen deze voeding lekker vinden. Purina Pro Plan Cat Delicate is namelijk samengesteld met heerlijke kwaliteitsingrediënten, zoals kalkoen. * Goed voor het immuunsysteem. * Voor de kieskeurige eters. * Goed voor het gebit. Hoge kwaliteitsingrediënten Naast dat de voeding heel erg smakelijk is voor je kat, bevat het ook nog eens veel vitaminen zoals vitamine C en E. Er zit een beperkt aantal eiwitbronnen in, waardoor de kans op voedselintolerantie wordt verbeterd. Met de wetenschappelijk samengestelde mix van ingrediënten zoals aminozuren, antioxidanten en essentiële vetzuren. Gezond gebit Dankzij de knapperige textuur van de speciale mineralen die zijn toegevoegd aan de voeding, zal het tandsteen bij je kat aanzienlijk verminderen. De voeding helpt de tanden te beschermen tegen de opbouw van tandsteen en tandplak. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Cat Adult Delicate is verkrijgbaar in 1,5 kg, 3 kg en 10 kg. . Alle Pro Plan voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina Pro Plan Cat - Delicate zijn smakelijke kattenbrokken voor jouw volwassen kat. Ideaal voor huistijgers met een gevoelig spijsverteringskanaal of een kieskeurige eetlust. Daarnaast ondersteunt de formule de nierfunctie en het immuunsysteem. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613033566509
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro Plan Adult Delicate Digestion - kattenvoer - Kalkoen - 10 kg
€ 48,00
Pro Plan Adult Delicate Digestion - kattenvoer - Kalkoen - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Adult Delicate Digestion - kattenvoer - Kalkoen - 10 kg
€ 48,00
Pro Plan Adult Delicate Digestion - kattenvoer - Kalkoen - 10 kg bestellen
Pro Plan Optidigest Delicate Adult Kalkoen - Rijst 10 kg
€ 60,99
Pro Plan Optidigest Delicate Adult Kalkoen - Rijst 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10kg Delicate Optirenal Kalkoen Pro Plan Kattenvoer
€ 60,99
10kg Delicate Optirenal Kalkoen Pro Plan Kattenvoer bestellen
Pro Plan Delicate Adult 1+ Optidigest kalkoen kattenvoer 10 kg
€ 61,49
Pro Plan Delicate Adult 1+ Optidigest kalkoen kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Cat Adult Delicate Kalkoen&Rijst - Kattenvoer - 10 kg
€ 63,99
Pro Plan Cat Adult Delicate Kalkoen&Rijst - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Cat - Delicate - Kalkoen - 10 kg
€ 69,20
Purina Pro Plan Cat - Delicate - Kalkoen - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: