Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Sensible 33 400 gr
vrijdag, 03 december 2021
Royal Canin Sensible 33 400 gr

Royal Canin Sensible 33 400 gr

4,25 - 7,00
Bestel nu direct voor € 5,99

De Cat Sensible 33 van Royal Canin is speciaal aanbevolen voor katten met een gevoelig spijsverteringskanaal of ontlastingsproblemen. (Dierenwinkelxl.nl)

Kattenvoer voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering Heeft jouw kat een gevoelige spijsvertering en vaker last van zachte ontlasting? Sensible 33 kan je kat hierbij helpen. Deze voeding is speciaal afgestemd op de behoeftes van volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. Het is goed verteerbaar en ondersteunt tevens de urinewegen. (Medpets.nl)

Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 400 g direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw kat met een gevoelige spijsvertering Het spijsverteringskanaal van sommige katten kan gevoelig zijn voor bepaalde typen voeding. Als dit het geval is voor jouw kat dan kan een verandering van voeding helpen haar spijsvertering te ondersteunen. Er zijn vele voedingsstoffen die hier een rol in kunnen spelen. Sensible 33 van Royal Canin is geschikt voor katten tussen de 1 en 7 jaar oud en is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. Het bevat een exclusieve combinatie voedingsstoffen die de spijsvertering helpt te ondersteunen en een gunstige darmflora bevordert. Voor een sterk en gezond lichaam De voedingsstoffen van hoge kwaliteit in de voeding, zoals de goed verteerbare eiwitten L.I.P., helpen de spijsvertering ondersteunen. Deze voeding is ontwikkeld om de spijsvertering van jouw kat ook op de lange duur te blijven ondersteunen. Royal Canin Sensible 33 is bijzonder smakelijk en bevat drie verschillende soorten brokjes en zorgvuldige geselecteerde smaken die de eetlust bevorderen en bijdragen aan een optimale verteerbaarheid. Het verhoogde energiegehalte in deze voeding is gunstig voor katten die meer energie kunnen gebruiken. Kleinere porties laten het spijsverteringskanaal van je kat minder hard werken. Sensible 33 bevat daarnaast specifieke ingrediënten die de gezonde urinewegen van je kat helpen ondersteunen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Sensible 33 eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Sensible 33 is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin SensibleRoyal Canin Sensible 33 is voor katten met een gevoelige spijsverteringKatten met een gevoelig spijsverteringskanaal hebben vaak zachte ontlasting of diaree. Deze katten hebben een voeding nodig waarvan de samenstelling borg staat voor een optimale vertering.Optimale spijsverteringDraagt bij tot een uitzonderlijk goede spijsvertering dankzij hoog verteerbare eiwitten, die optimaal door het lichaam worden opgenomen, waarbij er maar een beperkt gehalte onverteerde restanten in de darmen overblijft. Helpt de spijsvertering te verbeteren door het hoge gehalte aan rijst en L.I.P. (eiwitten die voor meer dan 90% verteerbaar zijn). De snelle opname van L.I.P. zorgt voor minder eiwitresten in de darmen, waardoor er minder kans op verteringsproblemen ontstaat.Stimuleert een evenwichtige darmflora dankzij de toevoeging van bietenpulp en F.O.S. (Fructo-Oligo-Sacchariden). (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550702263
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - Sensible 33
€ 5,99
Royal Canin - Sensible 33 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sensible 33 - 400 g
€ 8,20
Royal Canin Sensible 33 - 400 g bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 400 g
€ 8,98
Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 400 g bestellen
Royal Canin Sensible 33 400 gr
€ 10,90
Royal Canin Sensible 33 400 gr bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: