Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Sensible 33 4 kg
vrijdag, 23 augustus 2019
Royal Canin Sensible 33 4 kg

Royal Canin Sensible 33 4 kg

27,99 - 30,95
Bestel nu direct voor € 27,99

Een deel van alle katten heeft last van een sensibele vertering. Een gevolg hiervan is een zachte ontlasting. Deze katten kunnen daarom het beste worden gevoerd met een voer, bestaande uit zeer makkelijk verteerbare bestanddelen, aangezien dit tot de beste verwerking van de voedingsstoffen leidt. Royal Canin Sensible kattenvoer met "Optial Digestion" is daarom een uitstekend voer voor katten met een gevoelige vertering. De vertering van uw kat kan worden bevorderd doordat het voer een unieke samenstelling heeft. De vertering wordt deels bepaald door de gezondheid van de darmflora. De verbetering hiervan zal daarom ook het welzijn van uw kat verhogen. Royal Canin Sensible 33 is ontwikkeld voor volwassen katten met een leeftijd tussen de 1 en 7 jaar. Bovendien zijn de ingrediënten van het voer afgestemd op de speciale voedingseisen van katten met een sensibele vertering: Beste verteringsgarantie: De hoeveelheid onverteerbare voerresten in de dikke darm wordt verminderd door de makkelijk verteerbare L.I.P-eiwitten. Die zijn handgeselecteerde, makkelijk verteerbare eiwitten, die bovendien een hoge biologische waarde hebben. Bovendien wordt de vertering nog eens extra door een hoog rijstgehalte bevorderd. Gezonde darmflora: De gezonde darmflora wordt versterkt door fructi-oligosaccharide evenals gemicroniseerde vezels. Het dier staat al meer dan 40 jaar lang in het middelpunt van Royal Canin. Met behulp van deze instelling is bijvoorbeeld het assortiment “Health Nutrition” ontwikkeld. Alleen wanneer er duidelijk is wat de echte voedingsbehoeften en het unieke karakter van het dier zijn, kan men beginnen met het ontwikkelen van een voer dat aan alle voedingseisen van uw dier voldoet. Een brokje van Royal Cainin Sensible ziet er zo uit: (Zooplus.nl)Royal Canin Fhn Sensible 33 - Kattenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Katten met een gevoelig spijsverteringskanaal hebben vaak zachte ontlasting of diaree. Deze katten hebben een voeding nodig waarvan de samenstelling borg staat voor een optimale vertering.De eiwitten moeten bijvoorbeeld van zeer hoge kwaliteit zijn om de vertering te vergemakkelijken.Daarnaast kunnen sommige voedingsstoffen de darmflora positief ondersteunenSensible 33 sluit volledig aan bij de eisen die een kat met een gevoelige spijsvertering aan haar voeding stelt.. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Sensible 33 kattenvoer is een volledige voeding voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. De voordelen: * Optimale spijsvertering * Extra smakelijk * Geconcentreerde energie (Brekz.nl)

Royal Canin Cat Sensible 33 Aanbevolen voor: katten met een gevoelig spijsverteringskanaal of ontlastingsproblemen.Katten met een gevoelig spijsverteringskanaal hebben vaak zachte ontlasting of diaree. Deze katten hebben een... (Dierenwinkelxl.nl)

Kattenvoer voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering Heeft jouw kat een gevoelige spijsvertering en vaker last van zachte ontlasting? Sensible 33 kan je kat hierbij helpen. Deze voeding is speciaal afgestemd op de behoeftes van volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. Het is goed verteerbaar en ondersteunt tevens de urinewegen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550702331
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
4kg Sensible Royal Canin Kattenvoer
€ 27,99
4kg Sensible Royal Canin Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 4 kg
€ 29,83
Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Fhn Sensible 33 - Kattenvoer - 4 kg
€ 29,83
Royal Canin Fhn Sensible 33 - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Royal Canin Sensible 33 kattenvoer 4 kg
€ 29,95
Royal Canin Sensible 33 kattenvoer 4 kg bestellen
Royal Canin - Sensible 33
€ 29,99
Royal Canin - Sensible 33 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sensible 33 - 4 kg
€ 30,95
Royal Canin Sensible 33 - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: