Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Sensible 33 2 kg
dinsdag, 06 december 2022
Royal Canin Sensible 33 2 kg

Royal Canin Sensible 33 2 kg

18,49 - 24,99
Bestel nu direct voor € 18,95

Kattenvoer voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering Heeft jouw kat een gevoelige spijsvertering en vaker last van zachte ontlasting? Sensible 33 kan je kat hierbij helpen. Deze voeding is speciaal afgestemd op de behoeftes van volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. Het is goed verteerbaar en ondersteunt tevens de urinewegen. (Medpets.nl)

Het spijsverteringskanaal van sommige katten kan gevoelig zijn. Als dit het geval is voor jouw kat dan kan een verandering van voeding helpen haar spijsvertering te ondersteunen. Er zijn vele voedingsstoffen die hier een rol in kunnen spelen. Royal Canin Sensible 33 is geschikt voor katten tussen de 1 en 7 jaar oud en is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. Het bevat een exclusieve combinatie voedingsstoffen die de spijsvertering helpt te ondersteunen. Royal Canin Sensible 33 is bijzonder smakelijk en bevat 3 verschillende soorten brokjes en zorgvuldige geselecteerde smaken die de eetlust bevorderen en bijdragen aan een optimale verteerbaarheid. Daarnaast helpt Royal Canin Sensible 33 de gezonde urinewegen van volwassen katten zoals de jouwe te ondersteunen. Deze voeding is ontwikkeld om de spijsvertering van jouw kat ook op de lange duur te blijven ondersteunen. Royal Canin Regular Sensible 33 in een overzicht: Hoogwaardig compleet voer voor volwassen katten van 1-7 jaar Sterk Energiek De uitgebalanceerde formule kan de spijsvertering en het spijsverteringskanaal optimaal ondersteunen Verscheidenheid Drie verschillende vormen van de brok zorgen voor een maximale voedselacceptatie en variatie in textuur Voor gevoelige spijsvertering: L.I.P. Eiwitten zijn goed verteerbaar en kunnen een gezonde spijsvertering bevorderen. Spijsverteringsveiligheid: de exclusieve combinatie van voedingsstoffen kan zorgen voor een langdurig basisvertrouwen in de spijsvertering met een goede verdraagbaarheid. Gezonde urinewegen: kan worden bevorderd door het speciaal uitgebalanceerde mineraalgehalte. Rijst: kan bovendien de spijsvertering vergemakkelijken Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Sensible 33 eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Het bijpassende natvoer voor Royal Canin Regular Sensible 33 droogvoer: Royal Canin Instinctive in Saus Royal Canin Instinctive in Gelei (Zooplus.nl)

Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw kat met een gevoelige spijsvertering Het spijsverteringskanaal van sommige katten kan gevoelig zijn voor bepaalde typen voeding. Als dit het geval is voor jouw kat dan kan een verandering van voeding helpen haar spijsvertering te ondersteunen. Er zijn vele voedingsstoffen die hier een rol in kunnen spelen. Sensible 33 van Royal Canin is geschikt voor katten tussen de 1 en 7 jaar oud en is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. Het bevat een exclusieve combinatie voedingsstoffen die de spijsvertering helpt te ondersteunen en een gunstige darmflora bevordert. Voor een sterk en gezond lichaam De voedingsstoffen van hoge kwaliteit in de voeding, zoals de goed verteerbare eiwitten L.I.P., helpen de spijsvertering ondersteunen. Deze voeding is ontwikkeld om de spijsvertering van jouw kat ook op de lange duur te blijven ondersteunen. Royal Canin Sensible 33 is bijzonder smakelijk en bevat drie verschillende soorten brokjes en zorgvuldige geselecteerde smaken die de eetlust bevorderen en bijdragen aan een optimale verteerbaarheid. Het verhoogde energiegehalte in deze voeding is gunstig voor katten die meer energie kunnen gebruiken. Kleinere porties laten het spijsverteringskanaal van je kat minder hard werken. Sensible 33 bevat daarnaast specifieke ingrediënten die de gezonde urinewegen van je kat helpen ondersteunen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Sensible 33 eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Sensible 33 is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Sensible 33 kattenvoer is een volledige voeding voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering.  * Bevordert een optimale spijsvertering * Extra smakelijk * Geconcentreerde energie (Brekz.nl)

De Cat Sensible 33 van Royal Canin is speciaal aanbevolen voor katten met een gevoelig spijsverteringskanaal of ontlastingsproblemen. (Dierenwinkelxl.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550702317
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sensible 33 - 2 kg
€ 22,90
Royal Canin Sensible 33 - 2 kg bestellen
Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 2 kg
€ 22,90
Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 2 kg
€ 22,90
Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
2kg Regular Sensible 33 Royal Canin Kattenvoer
€ 23,48
2kg Regular Sensible 33 Royal Canin Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 2 kg
€ 23,60
Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Royal Canin Sensible 33 kattenvoer 2 kg
€ 23,90
Royal Canin Sensible 33 kattenvoer 2 kg bestellen
Royal Canin - Sensible 33
€ 24,99
Royal Canin - Sensible 33 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: