Royal Canin Renal Special Hond 2 kg

Royal Canin Renal Special Hond 2 kg

19,75 - 21,89
Bestel nu direct voor € 21,89

Royal Canin Veterinary Diet Renal Special hondenvoer is speciale dieetvoeding voor honden ter ondersteuning van de nierfunctie bij een chronische nieraandoening. * Ondersteunt nierfunctie * Helpt voor een evenwichtige zuurbalans * Bevordert de eetlust (Brekz.nl)

Dieetvoeding ter ondersteuning van de nierfunctie en een gezond gewicht van volwassen honden Royal Canin Renal Special dieetvoer is speciaal ontwikkeld voor honden met nierproblemen die de Royal Canin Renal Hond minder lekker vinden. (Medpets.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Renal Special - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Nierproblemen bij de hond Nieraandoeningen bij de hond zijn een vervelend probleem. Symptomen als weinig eetlust kunnen wijzen op nierfalen. Het zijn vaak oudere honden die hier last van krijgen en helaas is de aandoening meestal chronisch. Volledige genezing is onmogelijk, de nieren zullen progressief achteruit gaan. Maar je kan de nieren wel onder controle houden met goede voeding, zoals Royal Canin Renal Special. Wanneer jouw hond Royal Canin Renal Special niet lust, kan je Renal Select of Renal proberen. Een goede ondersteuning van de nierfunctie Voeding speelt een belangrijke rol bij het behandelen van nierproblemen. Renal is speciaal ontwikkeld om de nierfunctie te ondersteunen bij een chronische aandoening. De voeding heeft een laag fosforgehalte en een matig eiwitgehalte van hoge kwaliteit om de nierfunctie te ondersteunen. Renal bevat een aangepast energiegehalte, waardoor de hond slechts een kleine hoeveelheid hoeft te eten voor en vol gevoel. Ook heeft het voer een specifiek aromatisch profiel met een speciale brokvorm om de eetlust te stimuleren. Je kunt de eetlust nog verder stimuleren door je hond zowel nat- als droogvoer te geven. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Chronische nieraandoening * Preventie van (terugkomende) oxolaatstenen bij honden met een verminderde nierfunctie * Preventie van (terugkomende) nier-of blaasstenen, waarbij het noodzakelijk is om de urine minder zuur te maken Deze voeding mag niet gebruikt worden bij: * Hyperlipidemie * Pancreatitis * Drachtige of zogende teefjes Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550842075
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Renal Special - Hondenvoer - 2 kg
€ 21,89
Royal Canin Renal Special - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Renal Special - Hondenvoer - 2 kg
€ 21,89
Royal Canin Renal Special - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Diet Renal Special hondenvoer 2 kg
€ 22,70
Royal Canin Veterinary Diet Renal Special hondenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Renal Special Hond - 2 kg
€ 23,70
Royal Canin Renal Special Hond - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Renal Special - Hondenvoer - 2 kg
€ 25,54
Royal Canin Veterinary Diet Renal Special - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: