Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Persian 30 4 kg
Thursday, 28 March 2024

Royal Canin Persian 30 4 kg

42,210 - 52,950
Bestel nu direct voor € 42,21

Royal Canin Persian Adult Jouw prachtige Pers staat bekend om zijn mooie lange vacht. Deze vacht heeft regelmatige verzorging nodig. Wist je dat jouw kat zo'n 30 uur per week bezig is met de verzorging van zijn of haar vacht? Dit kan echter wel de nodige haarballen opleveren. Royal Canin Persian Adult bevat speciale vezels die de uitscheiding van ingeslikte haren bevordert om zo de vorming van haarballen te verminderen. Daarnaast zijn deze brokjes speciaal aangepast aan de kaken van jouw kat. Doordat de Pers een korte kaak heeft, pakt ze de brokjes met de onderkant van haar tong op. De vorm van deze brokjes zorgt ervoor dat jouw kat deze gemakkelijk op kan pakken. De voedingsstoffen die aanwezig zijn in de Royal Canin Persian Adult helpen om de zogeheten huidbarrière te ondersteunen. Ook helpen ze met een gezonde huid en mooie vacht te behouden. Daarnaast bevat de voeding goed verteerbare eiwitten en prebiotica, wat de spijsvertering en darmflora helpt te ondersteunen. Dit kan een positief effect hebben op de kwaliteit van de ontlasting. Goed te combineren met Royal Canin Persian Adult Wet Eigenschappen Zorgt ervoor dat de vacht zacht en glanzend blijft De vezels bevorderen de uitscheiding van ingeslikte haren om zo haarballen te voorkomen Ondersteunt de spijsvertering en darmflora om de kwaliteit van de ontlasting te verbeteren Ondersteunt de gezonde urinewegen Het amandelvormig brokje is speciaal ontwikkeld zodat je Perzische kat het brokje gemakkelijk met de onderkant van zijn tong op kan pakken. Geschikt voor De volwassen Pers vanaf 1 tot 12 jaar. Smaak Gevogelte Inhoud 400 g, 2, 4 of 10 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, plantaardige vezels, maïsmeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, mineralen, cichoreipulp, visolie, psylliumschil en psylliumzaden, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), tarwemeel, maïs, gist en delen daarvan *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn. Analytische bestanddelen Ruw vet: 22,00%, ruwe as: 6,50%, ruwe celstof: 5,00%, Omega-6 vetzuren: 49,60 g, Omega-3 vetzuren: 10,60 g, EPA & DHA: 4,00 g, ruw eiwit: 30,00% Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 28000,00 IE/kg, Vitamine D3: 700,00 IE/kg, E1 (ijzer): 41,00 mg/kg, E2 (jodium): 4,10 mg/kg, E4 (koper): 6,00 mg/kg, E5 (mangaan): 53,00 mg/kg, E6 (zink): 160,00 mg/kg, E8 (selenium): 0,09 mg/kg. (Medpets.nl)

De voorouders van de hedendaagse Perzische kat werden zeer gewaardeerd in het oude Europa, zelfs door de Koningshuizen. Tegenwoordig wordt de Perzische kat door iedereen gewaardeerd vanwege haar nobele, zachte karakter en haar unieke volle vacht. De Perzische kat heeft met haar lange volle vacht en dikke ondervacht, de dichtste vacht van alle kattenrassen. Goede voeding is essentieel voor het behoud van een mooie vacht. Het exclusieve complex van voedingsstoffen in Royal Canin Persian Adult helpt de huidbarrière te ondersteunen en een gezonde huid en mooie vacht te behouden. Door hun lange vacht zijn Perzische katten gevoelig voor de vorming van vervelende haarballen. Een specifieke combinatie van vezels in Royal Canin Persian Adult bevordert de uitscheiding van haren via de ontlasting en beperkt zo de vorming van haarballen. Goed verteerbare eiwitten (L.I.P), prebiotica en omega 3 vetzuren in de voeding ondersteunen de spijsvertering en een gunstige darmflora wat de kwaliteit van de ontlasting helpt verbeteren. De speciaal gevormde brokjes van Royal Canin Persian Adult zijn makkelijk op te pakken en te kauwen. De Perzische kat heeft een gemiddelde grootte, maar lijkt groter door de lange vacht en dikke ondervacht. Dagelijkse vachtverzorging, zoals kammen en ontklitten van de haren is onontbeerlijk. Voer tegelijkertijd Royal Canin Persian Adult voor het beste resultaat! Royal Canin Breed Persian Adult in een overzicht: Speciaal droogvoer voor volwassen Perzische katten vanaf 12 maanden Haar- en huidgezondheid: exclusief voedingsstofcomplex voor verminderde huidirritaties, versterkte barrièrefunctie van de huid, intense kleur, glans en zachtheid Vermindert haarbalvorming: voedingsvezels beperken de haarbalvorming in het spijsverteringskanaal Verbeterde spijsverteringsveiligheid: L.I.P.-eiwitten, prebiotica, omega-3 6-vetzuren kunnen een gezonde spijsvertering en verteerbaarheid bevorderen Ademhalingsbescherming: L-lysine kan de intensiteit van transmissie en de ernst van symptomen van herpesvirussen beperken Stimulatie van darmactiviteit: Psyllium en geselecteerde voedingsvezels voor natuurlijke stimulatie van stoelgang Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Persian Adult eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Persian Adult natvoer Royal Canin Persian Adult is ook beschikbaar als natvoer in een zachte en overheerlijke paté. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. (Zooplus.nl)

Royal Canin Adult Persian kattenvoer is een volledige, uitgebalanceerde voeding, speciaal voor Perzische katten van 1 tot 12 jaar.  * Draagt bij aan een gezonde huid en vacht * Vermindert de vorming van haarballen * Ondersteunt de spijsvertering en een gunstige darmflora (Brekz.nl)

Royal Canin Persian Adult - Kattenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Pers De voorouders van de hedendaagse Perzische kat werden zeer gewaardeerd in het oude Europa, zelfs door de Koningshuizen. Tegenwoordig wordt de Perzische kat door iedereen gewaardeerd vanwege haar nobele, zachte karakter en haar unieke volle vacht. De Perzische kat heeft met haar lange volle vacht en dikke ondervacht, de dichtste vacht van alle kattenrassen. Goede voeding is essentieel voor het behoud van een mooie vacht, zoals Royal Canin Persian Adult. Ondersteun je kat met goede voeding Het exclusieve complex van voedingsstoffen helpt de huidbarrière te ondersteunen en een gezonde huid en mooie vacht te behouden. Door hun lange vacht zijn Perzische katten gevoelig voor de vorming van vervelende haarballen. Een specifieke combinatie van vezels in Royal Canin Persian Adult bevordert de uitscheiding van haren via de ontlasting en beperkt zo de vorming van haarballen. Goed verteerbare eiwitten (L.I.P), prebiotica en Omega 3-vetzuren in de voeding ondersteunen de spijsvertering en een gunstige darmflora wat de kwaliteit van de ontlasting helpt verbeteren. De speciaal gevormde brokjes zijn makkelijk op te pakken en te kauwen. De Perzische kat heeft een gemiddelde grootte, maar lijkt groter door de lange vacht en dikke ondervacht. Dagelijkse vachtverzorging, zoals kammen en ontklitten van de haren is onontbeerlijk. Voer tegelijkertijd Persian Adult voor het beste resultaat! Royal Canin Persian Adult is ook beschikbaar als natvoeding in een zachte en overheerlijke paté. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Persian Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Persian Adult is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550704533
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Persian Adult - 4 kg
€ 42,21
Thuiswinkel Waarborg
4kg Persian Adult Royal Canin Breed Kattenvoer
€ 43,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Persian Adult - Kattenvoer - 4 kg
€ 45,01
Royal Canin Adult Persian kattenvoer 4 kg
€ 45,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Persian Adult - Kattenvoer - 4 kg
€ 52,95