Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Outdoor 30 400 gr
Thursday, 28 March 2024

Royal Canin Outdoor 30 400 gr

6,700 - 12,500
Bestel nu direct voor € 6,70

Royal Canin Outdoor Royal Canin Outdoor is smakelijk droogvoer voor volwassen katten die veel buiten te vinden zijn. Dit kattenvoer ondersteunt de natuurlijke weerstand en de urinewegen van jouw kat. Daarnaast zorgt dit voer ervoor dat de botten en gewrichten van jouw kat soepel en sterk blijven. Om ervoor te zorgen dat jouw actieve kat toch op gewicht blijft, heeft dit voer een extra hoog energiegehalte. Zou kan jouw kat lekker buiten genieten! Eigenschappen Ondersteunt de natuurlijke weerstand van jouw kat Helpt het ideale gewicht van je kat te behouden door het hoge energiegehalte Draagt bij aan het behoud van sterke botten en soepele gewrichten Ondersteunt de urinewegen door het aangepaste mineralengehalte Geschikt voor Volwassen actieve katten die veel buiten zijn. Smaak Gevogelte Inhoud 400 g, 2, 4 of 10 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, dierlijke vetten, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten, maïsgluten, gist en delen daarvan, bietenpulp, visolie, mineralen, kopraolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 20,00 %, Ruwe as: 7,20 %, Ruwe celstof: 1,30 %, Ruw eiwit: 30,00 %, EPA/DHA: 4,00 g Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 30500,00 IE/kg, Vitamine D3: 800,00 IE/kg, E1 (ijzer): 37,00 mg/kg, E2 (jodium): 3.70 mg/kg, E4 (koper): 11,00 mg/kg, E5 (mangaan): 48,00 mg/kg, E6 (zink): 145,00 mg/kg, E8 (selenium): 0,06 mg/kg (Medpets.nl)

Royal Canin Cat Outdoor 30Aanbevolen voor: katten die onbeperkt naar buiten kunnen en veel tijd buiten doorbrengen. Deze kat is erg energiek en moet tevens bestand zijn tegen de temperatuurschommelingen buiten. Energie en... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Outdoor - Kattenvoer - 400 g direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw volwassen buitenkat Een echte buitenkat krijgt vaker te maken met risicofactoren dan een kat die alleen binnen leeft. Zo kan zij in een gevecht met een andere kat terecht komen, maar ook weersveranderingen kunnen haar ineens overvallen. De juiste voeding zal de natuurlijke weerstand van je buitenkat ondersteunen. Outdoor van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je buitenkat in het achterhoofd. Voor een sterk en gezond lichaam Royal Canin Outdoor bevat een hoog energiegehalte dat tegemoet komt aan de voedingsbehoeften van katten met een actief buitenleven. Het hoge energiegehalte helpt je kat om te gaan met de weersveranderingen gedurende de verschillende seizoenen. Het speciale antioxidantencomplex in Outdoor ondersteunt de natuurlijke weerstand van je kat. De aanwezige prebiotica ondersteunen een evenwichtige darmflora en daarmee een optimale spijsvertering. Exclusieve voedingsstoffen helpen de huidbarrière en een gezonde huid en vacht te ondersteunen. Buitenkatten zijn van nature nieuwsgierig en zijn altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Ter ondersteuning van de activiteiten van je kat, zoals rennen, springen en klimmen bevat deze voeding een combinatie van Omega 3-vetzuren (EPA en DHA) die de gezonde gewrichten van je kat ondersteunen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Outdoor eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Outdoor is verkrijgbaar in 400 gr, 2kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550707367
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Outdoor - 400 g
€ 6,70
Royal Canin - Outdoor
€ 7,49
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Outdoor - Kattenvoer - 400 g
€ 11,78
Thuiswinkel Waarborg
ROYAL CANIN® Outdoor - kattenvoer - 400 gram
€ 12,50