Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Outdoor 30 10 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Royal Canin Outdoor 30 10 kg

Royal Canin Outdoor 30 10 kg

73,76 - 83,55
Bestel nu direct voor € 73,76

Royal Canin Outdoor - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw volwassen buitenkat Een echte buitenkat krijgt vaker te maken met risicofactoren dan een kat die alleen binnen leeft. Zo kan zij in een gevecht met een andere kat terecht komen, maar ook weersveranderingen kunnen haar ineens overvallen. De juiste voeding zal de natuurlijke weerstand van je buitenkat ondersteunen. Outdoor van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je buitenkat in het achterhoofd. Voor een sterk en gezond lichaam Royal Canin Outdoor bevat een hoog energiegehalte dat tegemoet komt aan de voedingsbehoeften van katten met een actief buitenleven. Het hoge energiegehalte helpt je kat om te gaan met de weersveranderingen gedurende de verschillende seizoenen. Het speciale antioxidantencomplex in Outdoor ondersteunt de natuurlijke weerstand van je kat. De aanwezige prebiotica ondersteunen een evenwichtige darmflora en daarmee een optimale spijsvertering. Exclusieve voedingsstoffen helpen de huidbarrière en een gezonde huid en vacht te ondersteunen. Buitenkatten zijn van nature nieuwsgierig en zijn altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Ter ondersteuning van de activiteiten van je kat, zoals rennen, springen en klimmen bevat deze voeding een combinatie van Omega 3-vetzuren (EPA en DHA) die de gezonde gewrichten van je kat ondersteunen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Outdoor eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Outdoor is verkrijgbaar in 400 gr, 2kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Outdoor kattenvoer is een volledige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten die veel buiten komen. * Voor actieve katten * Ondersteunt de huidbarrière * Bevordert behoud van soepele gewrichten (Brekz.nl)

Kattenvoer voor volwassen actieve buitenkatten Royal Canin Outdoor is smakelijk droogvoer voor actieve katten die veel buiten zijn. Het adult kattenvoer ondersteunt de natuurlijke weerstand en de urinewegen van jouw avonturier. Daarnaast helpt dit voer je kat om op het juiste gewicht te blijven. Ook helpt dit voer om de botten en gewrichten van jouw kat soepel en sterk te houden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550707398
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Outdoor - Kattenvoer - 10 kg
€ 73,76
Royal Canin Outdoor - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Royal Canin Outdoor - Kattenvoer - 10 kg
€ 73,76
Royal Canin Outdoor - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Outdoor - Kattenvoer - 10 kg
€ 73,76
Royal Canin Outdoor - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Royal Canin Outdoor kattenvoer 10 kg
€ 74,49
Royal Canin Outdoor kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Outdoor - 10 kg
€ 87,50
Royal Canin Outdoor - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: