Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Outdoor 30 4 kg
Tuesday, 19 March 2024

Royal Canin Outdoor 30 4 kg

38,210 - 47,200
Bestel nu direct voor € 38,21

Een echte buitenkat krijgt vaker te maken met risicofactoren dan een kat die alleen binnen leeft. Zo kan zij in een gevecht met een andere kat terecht komen, maar ook weersveranderingen kunnen haar ineens overvallen. De juiste voeding zal de natuurlijke weerstand van je buitenkat ondersteunen. ROYAL CANIN® Active Life Outdoor is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je buitenkat in het achterhoofd. ROYAL CANIN® Active Life Outdoor bevat een hoog energiegehalte dat tegemoet komt aan de voedingsbehoeften van katten met een actief buitenleven. Het hoge energiegehalte helpt je kat om te gaan met de weersveranderingen gedurende de verschillende seizoenen. Het speciale antioxidantencomplex in ROYAL CANIN® Active Life Outdoor ondersteunt de natuurlijke weerstand van je kat. De aanwezige prebiotica ondersteunen een evenwichtige darmflora en daarmee een optimale spijsvertering. Exclusieve voedingsstoffen helpen de huidbarrière en een gezonde huid en vacht te ondersteunen. Buitenkatten zijn van nature nieuwsgierig en zijn altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Ter ondersteuning van de activiteiten van je kat, zoals rennen, springen en klimmen bevat ROYAL CANIN® Active Life Outdoor een combinatie van Omega 3 vetzuren (EPA en DHA) die de gezonde gewrichten van je kat ondersteunen. Royal Canin Active Life Outdoor in één overzicht: Hoogwaardig droogvoer voor volwassen buiten katten tot 7 jaar De receptuur is speciaal afstemd op de voedingsbehoeften van buitenkatten en kan vitaliteit en een gezonde huid en gewrichten bevorderen. De brokken moedigen intens kauwen aan en draagt bij aan een betere hygiëne van tand en mond. Ideale tandhygiëne: de aanwezige natriumpolyfosfaten binden het calcium in het speeksel en kunnen tandsteen voorkomen Hoog energiegehalte: optimale energievoorziening met regelmatige ontlading Sterk immuunsysteem: speciaal anti-oxidantencomplex met vitamine C, E, taurine en luteïne kunnen het immuunsysteem bevorderen Evenwichtige darmactiviteit: prebiotica kunnen een evenwichtige darmflora bevorderen Sterke botten en gewrichten: glucosamine en chondroïtine kunnen het kraakbeenmetabolisme bevorderen, EPA en DHA kunnen de beweeglijkheid van gewrichten bevorderen Evenwichtige minerale inhoud: bevordert de urinewegen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Outdoor eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Het bijpassende natvoer voor Royal Canin Regular Outdoor 30 droogvoer: Royal Canin Instinctive in Saus Royal Canin Instinctive in Gelei (Zooplus.nl)

Royal Canin Outdoor - Kattenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw volwassen buitenkat Een echte buitenkat krijgt vaker te maken met risicofactoren dan een kat die alleen binnen leeft. Zo kan zij in een gevecht met een andere kat terecht komen, maar ook weersveranderingen kunnen haar ineens overvallen. De juiste voeding zal de natuurlijke weerstand van je buitenkat ondersteunen. Outdoor van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je buitenkat in het achterhoofd. Voor een sterk en gezond lichaam Royal Canin Outdoor bevat een hoog energiegehalte dat tegemoet komt aan de voedingsbehoeften van katten met een actief buitenleven. Het hoge energiegehalte helpt je kat om te gaan met de weersveranderingen gedurende de verschillende seizoenen. Het speciale antioxidantencomplex in Outdoor ondersteunt de natuurlijke weerstand van je kat. De aanwezige prebiotica ondersteunen een evenwichtige darmflora en daarmee een optimale spijsvertering. Exclusieve voedingsstoffen helpen de huidbarrière en een gezonde huid en vacht te ondersteunen. Buitenkatten zijn van nature nieuwsgierig en zijn altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Ter ondersteuning van de activiteiten van je kat, zoals rennen, springen en klimmen bevat deze voeding een combinatie van Omega 3-vetzuren (EPA en DHA) die de gezonde gewrichten van je kat ondersteunen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Outdoor eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Outdoor is verkrijgbaar in 400 gr, 2kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Cat Outdoor 30Aanbevolen voor: katten die onbeperkt naar buiten kunnen en veel tijd buiten doorbrengen. Deze kat is erg energiek en moet tevens bestand zijn tegen de temperatuurschommelingen buiten. Energie en... (Dierenwinkelxl.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550707381
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Outdoor - Kattenvoer - 4 kg
€ 38,21
Thuiswinkel Waarborg
4kg Outdoor 30 Royal Canin Kattenvoer
€ 39,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Outdoor - Kattenvoer - 4 kg
€ 44,95
Royal Canin - Outdoor
€ 47,20