Royal Canin Mother & Babycat 34 2 kg

Royal Canin Mother & Babycat 34 2 kg

19,95 - 25,85
Bestel nu direct voor € 19,99

Drachtige katten of katten die net bevallen zijn, hebben bijzondere eisen wat hun voeding betreft. Royal Canin Mother Babycat is speciaal ontwikkeld om aan deze speciale behoeftes van drachtige of zogende katten te voldoen, alsook aan die van hun kittens van de eerste tot de vierde levensmaand. Kittens nemen tijdens de eerste weken uit het moedermelk het zogenaamde colostrum op. Zo draagt de moeder antilichamen over, die ze in de loop van haar leven gekregen heeft. 4 tot 12 maanden na de geboorte nemen de natuurlijke immuniteit voor colostrum van de moeder en de lactosetolerantie geleidelijk af. Het spenen zou rond die tijd dan langzaam beginnen. Jouw kitten is nog geen kat. Zij hebben een aangepaste voeding nodig - Eet een baby als een volwassene? Baby's hebben een gevoelige spijsvertering, kleine kaken en geen tanden en kunnen dus niet in een appel bijten, bijvoorbeeld. De analogie tussen de baby en kitten maakt het makkelijker om te begrijpen waarom kittens een andere voeding nodig hebben in vergelijking met volwassen katten. Een kitten groeit tenminste 12 maanden, afhankelijk van het ras en geslacht. Het Royal Canin Kitten assortiment geeft uw kitten de optimale start. Kies voor haar de gezonde combinatie in nat- en droogvoer. De periode waarin de afweerstoffen die de kitten van haar moeder kreeg, zijn niet langer voldoende en haar eigen afweersysteem is nog onderontwikkeld, wordt het "immuniteitsgat" genoemd Kittens kauwen vaak nog niet zo goed, waardoor de brokjes de maag heel bereiken. Kittens eten meerdere kleine maaltijden per dag, wel 10 tot 16! Nauwkeurig samengestelde brokken met speciaal afgestemde grootte, vorm en textuur zijn essentieel voor een gezonde spijsvertering en gebitshygiëne en zijn uiterst smakelijk. Gemakkelijk te weken - Brokken die makkelijk kunnen worden geweekt om de overgang van melk naar vaste voeding te ondersteunen Kleine brokken - makkelijk te kauwen Voordelen van droogvoeding: Brokken: Een concentratie van voedingsstoffen en een textuur die een poetseffect op de tanden heeft ter ondersteuning van een goede mondgezondheid. Voordelen van natvoeding / ultrazachte mousse: Met van nature een hoog vochtgehalte om de urinewegen te ondersteunen en te helpen een gezond gewicht te behouden. Passend natvoer voor Royal Canin Mother Babycat vind je hier: Royal Canin Mother Babycat Royal Canin Babycat Milk (Zooplus.nl)

Royal Canin Cat Babycat 34 2Aanbevolen: Als eerste vaste voeding voor de kittens tot 4 maanden. Het jonge kitten moet nu omschakelen van moedermelk naar vaste voeding. Dit wordt het spenen genoemd. Deze gevoelige groeiperiode... (Dierenwinkelxl.nl)

Kattenvoer voor kittens in de 1e groeifase van 1 tot 4 maanden Royal Canin Mother & Babycat is speciaal voer voor zowel moeder als kitten tijdens de 1e groeifase. Dit voer ondersteunt de natuurlijke afweer en de ontwikkeling van de hersenen van jouw kitten. Daarnaast zal dit voer de overgang naar vaste voeding vergemakkelijken. (Medpets.nl)

Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer is een volledige, uitgebalanceerde voeding en is geschikt voor kittens van 1 tot 4 maanden.  * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Helpt voor een eenvoudige overgang naar vaste voeding * Bevordert de gezondheid van het spijsverteringsstelsel (Brekz.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550707312
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
2kg Mother & Babycat Royal Canin Kattenvoer
€ 22,98
2kg Mother & Babycat Royal Canin Kattenvoer bestellen
Royal Canin - Mother & Babycat
€ 22,99
Royal Canin - Mother & Babycat bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mother & Babycat - 2 kg
€ 23,90
Royal Canin Mother & Babycat - 2 kg bestellen
Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer 2 kg
€ 24,44
Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer 2 kg bestellen
Royal Canin Mother & Babycat - 2 kg
€ 26,11
Royal Canin Mother & Babycat - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mother & Babycat - 2 kg
€ 26,11
Royal Canin Mother & Babycat - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: