Royal Canin Mother & Babycat 34 10 kg

Royal Canin Mother & Babycat 34 10 kg

75,99 - 119,40
Bestel nu direct voor € 75,99

Drachtige katten of katten die net bevallen zijn, hebben bijzondere eisen wat hun voeding betreft. Royal Canin Mother Babycat is speciaal ontwikkeld om aan deze speciale behoeftes van drachtige of zogende katten te voldoen, alsook aan die van hun kittens van de eerste tot de vierde levensmaand. Kittens nemen tijdens de eerste weken uit het moedermelk het zogenaamde colostrum op. Zo draagt de moeder antilichamen over, die ze in de loop van haar leven gekregen heeft. 4 tot 12 maanden na de geboorte nemen de natuurlijke immuniteit voor colostrum van de moeder en de lactosetolerantie geleidelijk af. Het spenen zou rond die tijd dan langzaam beginnen. Jouw kitten is nog geen kat. Zij hebben een aangepaste voeding nodig - Eet een baby als een volwassene? Baby's hebben een gevoelige spijsvertering, kleine kaken en geen tanden en kunnen dus niet in een appel bijten, bijvoorbeeld. De analogie tussen de baby en kitten maakt het makkelijker om te begrijpen waarom kittens een andere voeding nodig hebben in vergelijking met volwassen katten. Een kitten groeit tenminste 12 maanden, afhankelijk van het ras en geslacht. Het Royal Canin Kitten assortiment geeft uw kitten de optimale start. Kies voor haar de gezonde combinatie in nat- en droogvoer. De periode waarin de afweerstoffen die de kitten van haar moeder kreeg, zijn niet langer voldoende en haar eigen afweersysteem is nog onderontwikkeld, wordt het "immuniteitsgat" genoemd Kittens kauwen vaak nog niet zo goed, waardoor de brokjes de maag heel bereiken. Kittens eten meerdere kleine maaltijden per dag, wel 10 tot 16! Nauwkeurig samengestelde brokken met speciaal afgestemde grootte, vorm en textuur zijn essentieel voor een gezonde spijsvertering en gebitshygiëne en zijn uiterst smakelijk. Gemakkelijk te weken - Brokken die makkelijk kunnen worden geweekt om de overgang van melk naar vaste voeding te ondersteunen Kleine brokken - makkelijk te kauwen Voordelen van droogvoeding: Brokken: Een concentratie van voedingsstoffen en een textuur die een poetseffect op de tanden heeft ter ondersteuning van een goede mondgezondheid. Voordelen van natvoeding / ultrazachte mousse: Met van nature een hoog vochtgehalte om de urinewegen te ondersteunen en te helpen een gezond gewicht te behouden. Passend natvoer voor Royal Canin Mother Babycat vind je hier: Royal Canin Mother Babycat Royal Canin Babycat Milk (Zooplus.nl)

Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer is een volledige, uitgebalanceerde voeding en is geschikt voor kittens van 1 tot 4 maanden.  * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Helpt voor een eenvoudige overgang naar vaste voeding * Bevordert de gezondheid van het spijsverteringsstelsel (Brekz.nl)

Royal Canin Mother & Babycat - Kitten-Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Lekkere brokken voor de moederpoes en haar kittens Jonge kittens verdienen de beste start in hun leven. Goede voeding voor hen, maar ook voor hun moeder tijdens de dracht en na de bevalling, kan daarvoor zorgen. Royal Canin Mother & Babycat is geschikt voor zowel drachtige als zogende poezen en kittens in de leeftijd van 1 tot 4 maanden. De voeding is zo samengesteld dat het voldoet aan de hoge energiebehoefte van de moederpoes en dat het de ontwikkeling van de kittens ondersteunt. Geef je kittens de perfecte start Voor jonge kittens is het belangrijk dat het immuunsysteem sterk wordt. Als ze nog heel klein zijn, krijgen ze beschermende antilichamen binnen via de eerste moedermelk (colostrum). Maar dit wordt na verloop van tijd zwakker, de brokjes van Mother & Babycat bevatten o.a. vitamine C en E die het immuunsysteem ondersteunen. Ook aan de spijsvertering is gedacht, een combinatie van prebiotica (MOS) en goed verteerbare eiwitten zijn goed voor de darmflora. Daarnaast ondersteunen omega 3-vetzuren (DHA) de ontwikkeling van de hersenen en ogen. Voor sommige kittens is het kauwen op brokken nog wel een uitdaging. Gelukkig zijn de brokjes van Mother & Babycat makkelijk te weken tot een smakelijke pap. Ideaal voor het spenen van kittens waarbij je ook voor extra vocht zorgt. Wanneer je kittens de 16 weken zijn gepasseerd, zullen hun voedingsbehoeftes weer veranderen. Je kittens groeien hard en ze hebben veel energie nodig. Het is dan ook aan te raden om op een leeftijd van 16 weken over te stappen op producten voor kittens van Royal Canin. Royal Canin Mother & Babycat in het kort: * Voor kittens tot 16 weken oud en drachtige als zogende moederpoezen * Makkelijk te weken * Zorgt voor een sterk immuunsysteem * Ondersteunt de spijsvertering * Helpt bij het ontwikkelen van de hersenen en ogen * Voorziet de moederpoes van genoeg energie * Bijpassende natvoeding is verkrijgbaar Waarom Royal Canin? Al meer dan 50 jaar werkt Royal Canin nauw samen met fokkers, dierenartsen en andere huisdierdeskundigen om heerlijke en op maat gemaakte voeding te ontwikkelen. Kennis en wetenschappelijk onderzoek worden ingezet om nauwkeurig geformuleerde voeding te kunnen maken. Alle voeding ondergaat uitgebreide kwaliteitscontroles; daarnaast worden voedingsstoffen met natuurlijke antioxidanten en zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen gebruikt. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Kattenvoer voor de moederpoes en haar kittens - Voor drachtige en zogende poezen - Voor kittens in de eerste groeifase (van 1 tot 4 maanden) en speenperiode Royal Canin Mother & Babycat is speciaal voer voor zowel moeder als kitten tijdens de 1e groeifase. Dit voer ondersteunt de natuurlijke afweer en de ontwikkeling van de hersenen van jouw kitten. Daarnaast zal dit voer de overgang naar vaste voeding vergemakkelijken. (Medpets.nl)

Categorie Merk EAN(s)
3182550724432; 3182550931038
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
10kg Mother & Babycat Royal Canin Kattenvoer
€ 75,99
10kg Mother & Babycat Royal Canin Kattenvoer bestellen
Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer 10 kg
€ 90,25
Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mother & Babycat - Kitten-Kattenvoer - 10 kg
€ 99,95
Royal Canin Mother & Babycat - Kitten-Kattenvoer - 10 kg bestellen
Royal Canin Mother & Babycat - Kitten-Kattenvoer - 10 kg
€ 99,95
Royal Canin Mother & Babycat - Kitten-Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mother & Babycat - Kitten-Kattenvoer - 10 kg
€ 99,95
Royal Canin Mother & Babycat - Kitten-Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mother & Babycat - 10 kg
€ 113,30
Royal Canin Mother & Babycat - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: