Royal Canin Mother & Babycat 34 4 kg

Royal Canin Mother & Babycat 34 4 kg

39,75 - 43,19
Bestel nu direct voor € 40,99

Royal Canin Cat Babycat 34 2Aanbevolen: Als eerste vaste voeding voor de kittens tot 4 maanden. Het jonge kitten moet nu omschakelen van moedermelk naar vaste voeding. Dit wordt het spenen genoemd. Deze gevoelige groeiperiode... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer is een volledige, uitgebalanceerde voeding en is geschikt voor kittens van 1 tot 4 maanden.  * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Helpt voor een eenvoudige overgang naar vaste voeding * Bevordert de gezondheid van het spijsverteringsstelsel (Brekz.nl)

Royal Canin Mother & Babycat - Kitten-Kattenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Lekkere brokken voor de moederpoes en haar kittens Jonge kittens verdienen de beste start in hun leven. Goede voeding voor hen, maar ook voor hun moeder tijdens de dracht en na de bevalling, kan daarvoor zorgen. Royal Canin Mother & Babycat is geschikt voor zowel drachtige als zogende poezen en kittens in de leeftijd van 1 tot 4 maanden. De voeding is zo samengesteld dat het voldoet aan de hoge energiebehoefte van de moederpoes en dat het de ontwikkeling van de kittens ondersteunt. Geef je kittens de perfecte start Voor jonge kittens is het belangrijk dat het immuunsysteem sterk wordt. Als ze nog heel klein zijn, krijgen ze beschermende antilichamen binnen via de eerste moedermelk (colostrum). Maar dit wordt na verloop van tijd zwakker, de brokjes van Mother & Babycat bevatten o.a. vitamine C en E die het immuunsysteem ondersteunen. Ook aan de spijsvertering is gedacht, een combinatie van prebiotica (MOS) en goed verteerbare eiwitten zijn goed voor de darmflora. Daarnaast ondersteunen omega 3-vetzuren (DHA) de ontwikkeling van de hersenen en ogen. Voor sommige kittens is het kauwen op brokken nog wel een uitdaging. Gelukkig zijn de brokjes van Mother & Babycat makkelijk te weken tot een smakelijke pap. Ideaal voor het spenen van kittens waarbij je ook voor extra vocht zorgt. Wanneer je kittens de 16 weken zijn gepasseerd, zullen hun voedingsbehoeftes weer veranderen. Je kittens groeien hard en ze hebben veel energie nodig. Het is dan ook aan te raden om op een leeftijd van 16 weken over te stappen op producten voor kittens van Royal Canin. Royal Canin Mother & Babycat in het kort: * Voor kittens tot 16 weken oud en drachtige als zogende moederpoezen * Makkelijk te weken * Zorgt voor een sterk immuunsysteem * Ondersteunt de spijsvertering * Helpt bij het ontwikkelen van de hersenen en ogen * Voorziet de moederpoes van genoeg energie * Bijpassende natvoeding is verkrijgbaar Waarom Royal Canin? Al meer dan 50 jaar werkt Royal Canin nauw samen met fokkers, dierenartsen en andere huisdierdeskundigen om heerlijke en op maat gemaakte voeding te ontwikkelen. Kennis en wetenschappelijk onderzoek worden ingezet om nauwkeurig geformuleerde voeding te kunnen maken. Alle voeding ondergaat uitgebreide kwaliteitscontroles; daarnaast worden voedingsstoffen met natuurlijke antioxidanten en zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen gebruikt. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Kattenvoer voor de moederpoes en haar kittens - Voor drachtige en zogende poezen - Voor kittens in de eerste groeifase (van 1 tot 4 maanden) en speenperiode Royal Canin Mother & Babycat is speciaal voer voor zowel moeder als kitten tijdens de 1e groeifase. Dit voer ondersteunt de natuurlijke afweer en de ontwikkeling van de hersenen van jouw kitten. Daarnaast zal dit voer de overgang naar vaste voeding vergemakkelijken. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550707329
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - Mother & Babycat
€ 40,99
Royal Canin - Mother & Babycat bestellen
Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer 4 kg
€ 41,95
Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mother & Babycat - Kitten-Kattenvoer - 4 kg
€ 43,19
Royal Canin Mother & Babycat - Kitten-Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mother & Babycat - 4 kg
€ 43,70
Royal Canin Mother & Babycat - 4 kg bestellen
Royal Canin Mother & Babycat - Kattenvoer - 4 kg
€ 43,86
Royal Canin Mother & Babycat - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mother & Babycat - Kattenvoer - 4 kg
€ 43,86
Royal Canin Mother & Babycat - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: