Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Mother & Babycat 34 4 kg
donderdag, 11 augustus 2022
Royal Canin Mother & Babycat 34 4 kg

Royal Canin Mother & Babycat 34 4 kg

32,99 - 39,69
Bestel nu direct voor € 32,99

Drachtige katten of katten die net bevallen zijn, hebben bijzondere eisen wat hun voeding betreft. Royal Canin Mother Babycat is speciaal ontwikkeld om aan deze speciale behoeftes van drachtige of zogende katten te voldoen, alsook aan die van hun kittens van de eerste tot de vierde levensmaand. Kittens nemen tijdens de eerste weken uit het moedermelk het zogenaamde colostrum op. Zo draagt de moeder antilichamen over, die ze in de loop van haar leven gekregen heeft. 4 tot 12 maanden na de geboorte nemen de natuurlijke immuniteit voor colostrum van de moeder en de lactosetolerantie geleidelijk af. Het spenen zou rond die tijd dan langzaam beginnen. Jouw kitten is nog geen kat. Zij hebben een aangepaste voeding nodig - Eet een baby als een volwassene? Baby's hebben een gevoelige spijsvertering, kleine kaken en geen tanden en kunnen dus niet in een appel bijten, bijvoorbeeld. De analogie tussen de baby en kitten maakt het makkelijker om te begrijpen waarom kittens een andere voeding nodig hebben in vergelijking met volwassen katten. Een kitten groeit tenminste 12 maanden, afhankelijk van het ras en geslacht. Het Royal Canin Kitten assortiment geeft uw kitten de optimale start. Kies voor haar de gezonde combinatie in nat- en droogvoer. De periode waarin de afweerstoffen die de kitten van haar moeder kreeg, zijn niet langer voldoende en haar eigen afweersysteem is nog onderontwikkeld, wordt het "immuniteitsgat" genoemd Kittens kauwen vaak nog niet zo goed, waardoor de brokjes de maag heel bereiken. Kittens eten meerdere kleine maaltijden per dag, wel 10 tot 16! Nauwkeurig samengestelde brokken met speciaal afgestemde grootte, vorm en textuur zijn essentieel voor een gezonde spijsvertering en gebitshygiëne en zijn uiterst smakelijk. Gemakkelijk te weken - Brokken die makkelijk kunnen worden geweekt om de overgang van melk naar vaste voeding te ondersteunen Kleine brokken - makkelijk te kauwen Voordelen van droogvoeding: Brokken: Een concentratie van voedingsstoffen en een textuur die een poetseffect op de tanden heeft ter ondersteuning van een goede mondgezondheid. Voordelen van natvoeding / ultrazachte mousse: Met van nature een hoog vochtgehalte om de urinewegen te ondersteunen en te helpen een gezond gewicht te behouden. Passend natvoer voor Royal Canin Mother Babycat vind je hier: Royal Canin Mother Babycat Royal Canin Babycat Milk (Zooplus.nl)

Royal Canin Cat Babycat 34 2Aanbevolen: Als eerste vaste voeding voor de kittens tot 4 maanden. Het jonge kitten moet nu omschakelen van moedermelk naar vaste voeding. Dit wordt het spenen genoemd. Deze gevoelige groeiperiode... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer is een volledige, uitgebalanceerde voeding en is geschikt voor kittens van 1 tot 4 maanden.  * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Helpt voor een eenvoudige overgang naar vaste voeding * Bevordert de gezondheid van het spijsverteringsstelsel (Brekz.nl)

Royal Canin Mother & Babycat - Kitten-Kattenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Fijne brokjes voor pasgeboren kittens en hun moeder Jonge kittens verdienen de beste start in hun leven. Goede voeding voor hen, maar ook voor hun moeder tijdens de dracht en na de bevalling, kan daarvoor zorgen. Royal Canin Mother & Babycat is geschikt voor zowel drachtige als zogende poezen en kittens in de leeftijd van 1 tot 4 maanden. Geef je kittens de perfecte start Tussen de 4 en 12 weken na de geboorte neemt de via de melk van de moeder verkregen weerstand geleidelijk af. Mother & Babycat helpt de natuurlijke weerstand van het kitten tot 4 maanden te ondersteunen dankzij een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E. Het vermogen om lactose (melksuiker) te verteren, vermindert als kittens ouder worden. Het wordt dan tijd dat zij overgaan op vaste voeding. De brokjes van zijn gemakkelijk te weken om de overgang van melk naar vaste voeding te vergemakkelijken. Door de zachte textuur van de brokjes kunnen de kittens de brokjes makkelijk kauwen en doorslikken, zodat ze kunnen wennen aan vast voedsel. Dankzij het hoge energiehalte is het ook geschikt voor de moederpoes. Mother & Babycat ondersteunt de spijsvertering dankzij zeer goed verteerbare eiwitten en prebiotica. De voeding is verrijkt met DHA, een omega-3 vetzuur dat de ontwikkeling van de hersenen van je kitten ondersteunt. Mother & Babycat is ook beschikbaar als een ultrazachte mousse. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je kittens Royal Canin Mother & Babycat eten, krijgen ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Mother & Babycat is verkrijgbaar als 400 gr, 2 kg en 4 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Kattenvoer voor de moederpoes en haar kittens - Voor drachtige en zogende poezen - Voor kittens in de eerste groeifase (van 1 tot 4 maanden) en speenperiode Royal Canin Mother & Babycat is speciaal voer voor zowel moeder als kitten tijdens de 1e groeifase. Dit voer ondersteunt de natuurlijke afweer en de ontwikkeling van de hersenen van jouw kitten. Daarnaast zal dit voer de overgang naar vaste voeding vergemakkelijken. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550707329
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
4kg Mother & Babycat Royal Canin Kattenvoer
€ 32,99
4kg Mother & Babycat Royal Canin Kattenvoer bestellen
Royal Canin - Mother & Babycat
€ 34,99
Royal Canin - Mother & Babycat bestellen
Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer 4 kg
€ 36,95
Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer 4 kg bestellen
Royal Canin Mother & Babycat - 4 kg
€ 39,69
Royal Canin Mother & Babycat - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mother & Babycat - 4 kg
€ 39,69
Royal Canin Mother & Babycat - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mother & Babycat - Kitten-Kattenvoer - 4 kg
€ 39,69
Royal Canin Mother & Babycat - Kitten-Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mother & Babycat - 4 kg
€ 43,45
Royal Canin Mother & Babycat - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: